Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A susnyásban.
Versenyre tuti kimegyek, de lehet az időmérőre is.
Kint találkozunk Krikipapi!
Ha hozod a didzsé cuccod is...
Gyere el Fehérvárra, aztán onnan majd együtt megyünk. Majd vigyázok, hogy nehogy gyorsan hajts. Te kis szobahuszár!
...most olvasom, hogy szombaton van...
Rendőri aktivitás mekkora? Faszom, fosok Gixxerrel menni, mert jövőhét után kezdek jogsiból.
Délután van ez suli nem délelőtt lesz?
Őt még nem ismerem személyesen,de majd most!
Én a Crazy-nek megyek szurkolni!
Csajozni.
Nem csütörtökön van a márkák harca?
Ezek azok a pecás srácok?
Mi a fasznak jársz oda?
Szombaton milyen suli van?
Mennék bassza meg, de suli...
Hol bújkáltál eddig?
Köszi Joe! Remélem kijutunk a hétvégén. De egy pontos időpont azért kéne, hogy mi - mikor lesz.
A ddt-nek?
http://roadandride.eu/index.ph...
ingyé van..csak jönni kell...gyeretek ki elég nagy megmozdulás lesz..
Húú b*szameg. Erről megfeledkeztem teljesen. Mikorholmennyiértlesz? Jó lenne kigurulni, színesíteni kicsit a GSX-R-el a tábort.
Na most írom ide is srácok!
Tegnap beszéltem Krikettel és Petivel már róla...
Szombaton lesz a márkák harca verseny a ringen és egy kedves ismerős is indulni fog (igaz kawával) . Én arra gondoltam,hogy összejöhetne ott a gixerbanda kicsit versenyt nézni hátha titeket is elkap a feeling ami engem is elkapott. Mi szurkolunk a Suzukisoknak meg bontjuk egy kicsit a rendet jó szokásunkhoz híven....
Ki mit szól ehhez?
Azért mert a múltkor is berakott a Molnargyu 3 képet pont abból a cikkből amit most te raktál be és kb a fél motoron ugyanaz az alkatrész van mint a K6-on váz, hátsó lengővilla, fékek, váznyúlvány,lábtartók.... Gondolom azt te sem hiszed,hogy meghagyták a K6-os technikáját és azzal akarják eladni a vadiúj modellt
Mért vagy ilyen hitetlen
Na ja!Halásznak a zavarosban!
Na mit?
mindenesetre szebb mint a k8
hulyeállatvagyafaszüssekiafogadat!