Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez nem jó hír.
KB mint a motorshow1 es fazon.
Ezt az élményt kihagynám ha lehet.
Viszont most jobb mint szezon elején.
Jobbulást.
Mielőbbi felépülést!
Nekem a mai nap 2X kezdődött el. Egyszer 7-kor felkeltem az ágyból (ez uncsi), másodszor meg zavartan néztem körbe a Hring ambulanciáján (hol vagyok és ki vagyok?). Aztán elkezdett visszajönni minden. Kezdve a tegnapi szabadedzéssel. Aztán Janival guminyomást állítunk. Mondom neki 2 kört adok gumimelegítésre (volt gumimelegítőm csak a nagy hidegtől fostam), utána 2 éles aztán pihi. Kimegyek boxból 1-2-3 nagyfék, 1-es kanyarban elfordultam 2-3-4 megcibáltam, kicsit bővebbre vettem a féktávot majd a híd után fogta magát és elment az eleje. A motor még függőlegesen állt! A féket visszaengedtem a motor meg elugrott jobbra (hova máshova?). Ki a fűre olyan 120-150 között és már láttam, hogy itt nincs mit tenni. Besatuztam és eldobtam a gépet. Innentől áramszünet az ambulanciáig. Nagyon érdekes élmény volt ahogy percről percre jöttek elő az emlékek. Elsőre olyan szerdára tettem az időt. Jött a mentő bevittek a balesetibe. Kulcscsonttörés. Azt mondták ha akarom megműtik de nem nagyon ment el. Nem akartam. Közben még okádtam pár deci epét.
Ezek után visszamentem a ringre, hogy ne aggódjanak a többiek.
Sikerült megnéznem a videót az esésről. Nagyon durva. Első kerék füstölt, motor jobbra el aztán páff. Vagy 60m pattogtunk a fűbe. A végén rongybaba effekt bejátszott. A motor épp csak elkerült. Volt nagy futkosás.Kb. ennyi.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
mégse tudom megoldani a függetlenítést, cimbi nem tudja vállalni
Nem hozok én senkire se szégyent!
Kölyök!
Mit látnak szemeim a sorok között?

Csak így tovább..........
Akkor nincs más hátra mint előre.
Én meg melózom.
Vasárnapig nem tudok várni.
Szombat felhős picit.Vasárnap jobb.
Köszi. Kíváncsi leszek. Valami kis napsütést hozzatok.
Holnap meglátjuk! Sok sikert, ott leszünk!
Hát ha a belső is számít akkor okos is vagyok.

Kigyúrt állat Esze semmi
Nónonononon.

Salátán élek egy éve.

Beleférek az 58-as spyke-ba.

Huvvaszép vagyok.
Hasnál zsírszövet?
Nekem nincs toka.
Leszíjják a tokát.

Leesett már nekem is...

És még a lyányoknak nem mocskos a fantáziájuk
Minek nekem plasztika?
"tiszta lapokkal"
Plasztikáztatás, oszt jóvan. Olcsóbb megoldásként papírzacskó a fejre. Ha semmi nem számít, kotongumi
Bár lehet fiatalkák még egy vén disznónak.
Ha majd döntöttem.
Legyen holnap szerencséd
Kűdd a számát.Leveszem a gondot a válladról.