Hello
Megnéztem jó az én motoromba is,ha hétvégéig megtartod és esetleg pesten valahol össze tudunk futni akkor mindenképp érdekel.
ha elküldöd e-mailbe a számod a heszadam@freemail.hu-ra akkor kereslek.köszi
ÁRCSÖKKENÉS:
Brembo első fékbetétszett eladó. használt, de csak 1500 km van benne, kopás alig mérhető rajta. 2006-tól jó 600-750-1000-es gixerbe. SC, azaz félig utca félig pálya betét. Később dobok fel képeket is a pontos betétvastagságról.
A 2x2 betét ára (azaz a teljes első szett ára): 10.000.-Ft
hali van egy elado gsxr 600 srad gyári dobom,két kissebb karcolással,horpadás,és egyéb sérülés nincs rajta,és egy szintén gsxr600 as ra valo hátso ülés tökéletes állapotban.holnap dobok fel képeket .ha valakit érdekel/mtibi@sugolan.hu/irjon köszi.
Sziasztok,
A képen látható Egrus sport kipufogódob eladó.
Van az alsó részén egy kis horzsolás ha valakit érdekel teszek fel több képet.
4 csavaros K4-K5 600-750
Ilyen a hangja: kipu
Üdv: Viktor
Szükségem volna a gépedről egy kábelra, ha épségben maradt, mert az enyém valamiért meghalt, amikor eldobtam nemrég a Fekete Szörnyeteget...
Mellékelem a képet is róla...ez a kilóméteróra kábel kellene nekem...
Mennyit kérnél érte?
Köszi..
Tegnap szétfagytam és kicsit eláztam hazajövet vidékről...
Félúton hirtelen kb. 8fokot esett a hőmérséklet, úgyhogy már pestre érve úgy fázott a kezem, mint amikor télen hógolyózáskor szétfagy már az ember ujja..
Viszont lefelé menet nagyon fullos jó idő volt, úgyhogy jót csapattam szolídan...
Ecsegi buli összes résztvevőjét üdvözlik a Szüleim és Pistabá!
Jaja...nagyon leesett az alapjárat nálam is... hétvégén bontom a házat, de piknikezhetünk egy rövidet!
Beleverhetnél a fejhusomba, csakhogy tudjam hol vagyok!
Fel is tudnád majd szerelni?