Hagyd már benne a fenébe.Van talán rossz esetben 4-5 hónap amikor áll.Az sem végig állásban tölti.Én 2-3 hetente kitolom beröfögtetem megyek egy pár kilcsit csak hogy kinyujtóztassam a tagjait meg elvonási tünetek miatt.
Ez kilebegtet annyit a szennyeződésekből hogy ne legyen gond.
De igazából a nagykönyv szerint cserélni,lemosni,csepptöltőre rakni,2 emelőre fel,guminyomás picit le,nyílásokat rongyal bedugni,száraz portalna helyen takaró alatt tartva a legjobb.
Őőőőő hamár dobtéma.
Van benne elméleti síkon igazság.Mert van olyan határhelyzet amikor kinyírhatja.
Ez tulajdonképp hosszú távon és állandó nyélgáznál és nem sornégyeseknél.
Egyik ismi ezres sv-je és egy nagyon állat yoshi rendszer közrejátszhatott ebben de a kíméletlen hajszolás ugyanígy.
Gyakorlatilag meg marhaság a modern motoroknál használt anyagtechnika miatt.
Előbb döglik meg egy nem tisztított sportszűrőtől vagy közönséges olajcsere kihagyásától így szerintem felesleges vita.
Tél előtt nem árt lecserélni mert a hosszú állásban a régi olajban lebegő szennyeződés leülepszik egykupacba és ez okozhat némi gondot. Nyilván nem ettől fog felrobbanni de jobb a békesség.
Én le szoktam cserélni.
Egyáltalán nem hívott ide senki, hogy a öntömjénezésedet olvashassuk. Menjél szépen vissza az egyetemre és járjál csak gyári dobbal meg 12e-es olajcserével.
Szerintem meg szervizeld le! Szerény véleményem,és szerelőm szerint is jobb az ha friss olajjal van eltéve télire! Én most voltam pár napja 6000-en. Az sem utolsó dolog,hogy azért még csak csak lesznek napok amikor lehet csapatni, és ilyenkor sokkal nyugodtabb az ember ha megvan az olajcsere! Én legalább is személy szerint nem szeretem nagyon átlépni az előírt szerviz km-ket.
Igyekszem megérteni az írásod, de bocsáss meg nekem, ez kissé nehezen megy! Mégpedig azért, mert esik szó a szelep karakterisztikájának elváltozásairól, egyetemi tanulmányaidról (amihez sok sikert kívánok az elkövetkezendőkben!), a hülyék beszólásairól, kálhyacsövekről, beteg emberekről, a nyitott-gyári dobok előnyeiről, annak hátrányairól.
Mégjobban keszekusza a dolog, ha azt jelentem ki, hogy én nekem tökéletesen elég az a kidörrentő, amely a gyárival megegyező, vagy teljesen ugyanolyan teljesítményt ad le, viszont minden tartományban mély, kibaszott mély hangzást ad le!
Henry "Handsome" Taylor újságíró neve több ember fülének ismerősen cseng. Na ő azt állította, hogy hatszázasnál ezt nehéz elérni, egyszerűen azért, mert a motor hatszázas. Ezredesnél könnyebb a dolog jóval. Hajlok is a dolog igazára, mert Pocok gépe (Yamaha YZF R1 '06)mélyen dübörgött 190-nél is. Hogy akkor milyen fokozatban voltam, már nem tudom...
a 7R nem főtengelyes!Azzal mentem el annyit.
zxr lett főtengelyes pár km t ment de motorban sokat állt olajtól.
A két olaj más márkának a terméke volt és két motorról is volt szó.
Most azért a kedvedért had ne szedjem elő a 7R gyári leírását de 8 v. 10e rémlik nekem utcai használatnál olajcsere periódusra és sok követelményben rosszabb minőségű olajat ír elő a gyártó mint ami bele volt öntve.Azt meg azért hozzá tenném egy alföldi munkába járós 12e üzemórában lehet megfelel egy városi lámpánál ácsorgó nyugati oktogon közt egyesben egy kerekező 8e km nek!
titán szelepek megbírják
De legalább száraz viszonylag meleg helyen van.
Ez kilebegtet annyit a szennyeződésekből hogy ne legyen gond.
De igazából a nagykönyv szerint cserélni,lemosni,csepptöltőre rakni,2 emelőre fel,guminyomás picit le,nyílásokat rongyal bedugni,száraz portalna helyen takaró alatt tartva a legjobb.
Van benne elméleti síkon igazság.Mert van olyan határhelyzet amikor kinyírhatja.
Ez tulajdonképp hosszú távon és állandó nyélgáznál és nem sornégyeseknél.
Egyik ismi ezres sv-je és egy nagyon állat yoshi rendszer közrejátszhatott ebben de a kíméletlen hajszolás ugyanígy.
Gyakorlatilag meg marhaság a modern motoroknál használt anyagtechnika miatt.
Előbb döglik meg egy nem tisztított sportszűrőtől vagy közönséges olajcsere kihagyásától így szerintem felesleges vita.
Én le szoktam cserélni.
Mondjuk erősen végdobfüggő milyen hangot kapsz de az alap,hogy a 600 sokat forog és visít mint a barom
Igyekszem megérteni az írásod, de bocsáss meg nekem, ez kissé nehezen megy! Mégpedig azért, mert esik szó a szelep karakterisztikájának elváltozásairól, egyetemi tanulmányaidról (amihez sok sikert kívánok az elkövetkezendőkben!), a hülyék beszólásairól, kálhyacsövekről, beteg emberekről, a nyitott-gyári dobok előnyeiről, annak hátrányairól.
Mégjobban keszekusza a dolog, ha azt jelentem ki, hogy én nekem tökéletesen elég az a kidörrentő, amely a gyárival megegyező, vagy teljesen ugyanolyan teljesítményt ad le, viszont minden tartományban mély, kibaszott mély hangzást ad le!
Henry "Handsome" Taylor újságíró neve több ember fülének ismerősen cseng. Na ő azt állította, hogy hatszázasnál ezt nehéz elérni, egyszerűen azért, mert a motor hatszázas. Ezredesnél könnyebb a dolog jóval. Hajlok is a dolog igazára, mert Pocok gépe (Yamaha YZF R1 '06)mélyen dübörgött 190-nél is. Hogy akkor milyen fokozatban voltam, már nem tudom...
nem tud valaki olcsón bal kormánycsutkát, bal idomot, tükröt?
Továbbra hülyékkel nem vitatkozok viszlát!
zxr lett főtengelyes pár km t ment de motorban sokat állt olajtól.
A két olaj más márkának a terméke volt és két motorról is volt szó.
Most azért a kedvedért had ne szedjem elő a 7R gyári leírását de 8 v. 10e rémlik nekem utcai használatnál olajcsere periódusra és sok követelményben rosszabb minőségű olajat ír elő a gyártó mint ami bele volt öntve.Azt meg azért hozzá tenném egy alföldi munkába járós 12e üzemórában lehet megfelel egy városi lámpánál ácsorgó nyugati oktogon közt egyesben egy kerekező 8e km nek!
Gyökérbandaaaaaaa...
seggemen a szőr.