Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot Hölgyem!

Befordultak elém,oldalba vertem egy alfát.
Hmm milett a géppel?
Na mi a szitu öcsécském?Mindenki el vala tűnve!Hétvégén valami?
Hali.gsx-r 600k6 egyben,vagy alkatrészenként eladó!
Szia!
Ájjájjjj tezsókám ázs nem váló nekem.....
Dógozni... A végén még valami bájom lesz!
Te hájcsád magad, hogy ázs ádódból tudjak dájdájozni..... ,
:):) jol teszed
akkor biztos megérdemli
Brembo első fékbetétszett eladó. használt, de csak 1500 km van benne, kopás alig mérhető rajta. 2006-tól jó 600-750-1000-es gixerbe. SC, azaz félig utca félig pálya betét. Később dobok fel képeket is a pontos betétvastagságról.
A 2x2 betét ára (azaz a teljes első szett ára): 12.000.-Ft
Dolgozzámááá!
Rendelj inkább neki valami kafa ICON suzukis cumót!
Nézz be ide,sok finomság....
A dollár átszámolása után számolj még hozzá kb 8ezer jó magyar forintot /több termék esetén ez kevesebb/ ennyiért tudom neked intézni

Éppen ezért nem kéne saját tulajdonban.
Szia!
Csak nem felébredtél Túrahusi?
Várjáá...ezt tegnap írtad... mosmá mindegy!
Nála eddig nem vettem észre!De most nem okozok neki csalódást! Bevetem magam!
egy férfinak mindig nagy igényei vannak...:):P:)
Nesze te PÓÓÓZZEEERR!Rákkkendroooll!
Hat ez arra valo.
Meg marha gyorsan megzabálja a gumit.
És ez csak 10 pacival erőseb mint a 600-asod.
Tesó, köszönöm a páratlan lehetőséget!

Gyerekek... Ma este szerencsém volt egy Aprilia RSV1000R sportmotorhoz, 2002-es évjáratú gép. Tömören annyi, hogy 10 178 kilómétert futott, Gyárilag teljesen el van látva Öhlins-sel, Bremboval, minden, ami szem, szájnak ingere. Féltem eleinte a Pirelli Diablo Spuerbike vágott slicktől, szóval nem rángattam a gép szarvát. Már maga az elindulás furcsa volt a V2-essel. Más, mint a soros négyhengeres. Persze nem fulladtam le, szépen eltudtam indulni, majd a jó minőségű aszfalton némi kacsázással melegítettem a gumikat. Furcsa volt a kacsázás, mert a versenyre beállított futómű miatt kicsit ideges volt a gép. Néhány kilóméter után bemelegedtek a slickek, és úgy döntöttem, a legendás Gyóni Betonon megnézem, hogy mit bír a gép.
Az eredmény számomra elképesztő. Valahogy az agyam hátsó részében ott lappangtak azon tudományok, mely szerint teljesen "fordított" erőleadása van a gépnek, mint a Gixxernek, mégis a gyakorlatban éreztem át a V2-es tolóerő igazi erejét. A Gyóni Betonra rákanyarodva rácsaptam a tüzet az első három fokozatban, a motor egyszerűen bivalyerősen csak tolt, tolt, és csak tolt. Egyik pillanatban 50 km/h-t mutatoitt, másikban 160 km/h-t. De nekem az gyanús volt. 160-nál úgy éreztem, hogy csak 140-el hasítok.
Unokatesóm figyelmeztetett a nagy erejű motorfékre, és én kerestem a kihívást. A lámpákhoz érve visszagangolgattam, és a motorfék akkora erővel fékezett, mint amilyet én szoktam meg a Gixxeremen, fékhasználattal. Természetesen az Aprilián a fékek is nagyon jól fogtak! Elképesztő tempóban lassították a motort.
A tank szélesnek tűnt, viszont ráülve olyan érzetem volt, hogy mintha RS125-ösön ülnék. A kibuktatott segg miatt ideges volt a gép egy kicsit, de semmit több.
Gyönyörű gép, gyönyörű hanggal! Semmi mellékzörejt nem adott ki a blokk, gyönyörűen pufogott a gyári rendszerrel.

Nem sokat, körübelül 20 kilómétert mentem a motorral. Mikor visszaértem, csak ennyi bukott ki belőlem: "Baszd meg..."
Az Audis megállt, vagy elhajtott?

Jobbulást tatám! Asszonyodnak is üzenem ezt
Majd meglátjuk.
Szia!
Ez hogy tetszik?
600 ra oylat nem találsz ami felül nem visít... minden visít felül. de ha mélyet akarsz akkor sztem two bros... bár én biztos üvöltőset tennék:D
Sziasztok srácok! Vannak eladó suzuki team nyakbaakasztóim és suzuki teames karabineres kulcstartóim! Akit érdekel a dolog az dobjon léci egy emailt: zoli920319@citromail.hu
Felül visít.... Szóval nem kéne.