nem azon van a hangsúly :) csak adtam rá egy összeget amennyit nekem megért volna. mondom faternak jó lesz meg akkor még függetlenítem aztán egész jól kijövök. de 30 + függetleníteni stb úgy áhh nem megy ....
hidd el, nem akarom elvesztegetni a telót
az új ára 45-48, használtan se nagyon találni 35ezer alatt. A 30ezer teljesen jó ár érte. Max annyit tudok segíteni, hogy elviszed 22-ért és jövő hónapban még adsz 8ezret.
Na emberek, megjöttem ma a pesti robogózásból... Ma csak 16-szor akartak autó alá bebaszni, rakparton a falra felkenni, nyerges kamionok kinyomnak a picsába... Jóvót!
Na szevasztok Trógerek...
Beszéltünk 1-2 huligánnal már, hogy holnap ki kéne menni a Márkák harcára. Joe-Z és én ráérünk tehát bármikor lehetne találkozni és akkor együtt kimehetnénk rendet bontani. Valahogy hozzuk össze a bulit.
Itt a program
az új ára 45-48, használtan se nagyon találni 35ezer alatt. A 30ezer teljesen jó ár érte. Max annyit tudok segíteni, hogy elviszed 22-ért és jövő hónapban még adsz 8ezret.
mai napig válaszold meg. thx
Atyám önnek meg külön örültem, hogy összefutottunk!
Ár: 30.000.-Ft
Eladó LG KP500 vodás, 10 hónapos, garis, dobozában, tartozékaival. Újszerű állapot, karcmentes, fóliás kijelző.
Ár: 14.000.-Ft
Beszéltünk 1-2 huligánnal már, hogy holnap ki kéne menni a Márkák harcára. Joe-Z és én ráérünk tehát bármikor lehetne találkozni és akkor együtt kimehetnénk rendet bontani. Valahogy hozzuk össze a bulit.
Itt a program
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=4974
Pedrozsi
Meddig rángatod ma az igát és beszélsz sületlenségeket a kuncsaftjaidnak?
Rég voltam feléd, gondoltam meló után begurulok.
Milyen évjárathoz kell?