Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

130 km. Nem is vagytok olyan messze! Ha gumiért netán megyek, akkor ezeregy százalék, hogy összefutunk!
Én örülnék, ha jönne velem szembe egy olyan, hirtelen utánafordulnék!

Gumit téma: Holnap jelzek, hogy mi a tényállás oké? Alszok rá még, meg számolgatok holnap. Ár az hogy is volt nem emlékszem?
Gyere hétköznap hnap itthon vok
Nekünk vazzeg Zászlónk Kupa vasárnap, Budapesten...
Ráér! Mondom, én félreteszem neked!
Mit röhögnék a meglepődött képeden, ha egy ilyen festésű K8-as jönne veled szemben...

Ha Doki bevállalja, hogy elviszi neked valameddig, ahol találkoztok, és átveszed, az megfelel? Ha nem tetszik a gumi, akkor majd a csávó vagy visszahozza, vagy leteszi Ecsegfalván.
Ha ez neked megfelel, akkor megkérdezem majd Dokit, hogy neki mi a véleménye erről
Ha nem jó neki, akkor majd kiagyalok valami frankó dolgot.
Gurulnék én, de ez a fránya idő... Hétvégére megint mondja az áldást!
Még két év és lehet talizol vele.
Mikorra kell kinyögnöm a végleges választ?
De igen ha néha Dabas felé is gurulnál
Hát ő izé, annyi a gáz, hogy messzire kell menni érte...
Ez a speedy nem is néz ki rosszul. Ha sok pénzem lenne.... Biztos nem fog szembe jönni veled sűrűn.

De ez se :
Dawe, kell gumi?
Na jó, én is csak két dolgot utálok: A cigányokat és a rasszizmust.
Senkit nem irtunk.Pláne hogy törvénybe ütköző.

Max távol maradunk tőlük.
Én nem csak a b*zit irtanám, de ez egy másik téma!
Én elfogadom mindenki ízlését, csak a buzit irtom ki a világból
Ezt az állításod némileg megdöntik a statisztikai adatok.
A speedy nem változott csúnya úgy ahogy van most is de a szivem csücske.Szerelem első látásra.
A duci az is KB maradt csak a lámpát mintha pofán vágták volna és beszorult a telok közé a GSR meg Honda ezres nakedját utánozza.Olyan mintha beszorult volna két kamion közé és picit satuztak volna.
Így egyenlőre a speedy a befutó még mindíg.
Tudom izlésficam a köbön.
Drága gépek lesznek mint eddig is voltak ..nem lesz sok embernek pénze új gépet venni..... marad a használt
GSR750, Triumph Speed Triple '10, Ducati Monster 796 '11.

A GSR750 rajza a hivatalosan kiadott rajz.
Lehet, hogy páran majd visszasírják a K8-as formavilágát...
...mégse viszik el az első gumit. Úgyhogy határozatlan időre elhalasztom a dolgot.

Türelmedből mennyi van még hátra?
Hmmmm Osamu bácsinak elfogyott a pénze a műanyagosnál vagy a MEO ment el sushit enni így nem vették észre hogy lemaradt pár tenyérnyi plasztik?
Gixer 2011
Fura 1 gépezett lesz xd igaz már az eddigieken is lepolírozhatták volna a leömlőket de az a hűtőmutogatás nagyon gázos xd