Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ezen most egyik szeme sír a másik meg nevet!

Jól látom ez megint csak egy átmaszkírozás és még mindig a K6-K7 alapjaiból építkezik a gép ugyanúgy mint a K8-K9-L0?

Én azt látom,hogy a katalizátor rész ugyanaz, a váz + lábtartók erről a képről ugyanolyannak tűnnek az ülés is ami azért elszomorító mert még alán mindig a 2006-os alapokkal akar domborítani a Suzuki ami pályán már nem olyan versenyképes másik gondom az,hogy ezek szerint nincs pénz fejleszteni amiért viszont örülök,hogy még mindig király leszek a K6-tal ezek között is

K6 forever legszebb
K&N légszűrő tisztító, bontatlan, 2000 Ft
Motul levegőszűrő olaj, bontatlan 2500 Ft
Egyben 4000 Ft
Ha nem esik egy visegrádot el szoktam krúzolni.Na nem laponfordulós stílusban csak olyan tanulómotorosan.
Izé az melótól és kedvtől is függ.
Vak is aszongya meglátom.
meg az a 2mm nem mennyiség...
lepereg rólam
abs meg van, meg még bejáratás folyik, aztán nem szabad menni még csak light-ba. 4000ig lehet forgatni.
Esni fog.
hétvégén megy valaki vmerre?
Izé én ilyesmit nem használok.Leragadtam a hintőporos stomilnál.
És ez nem füldugó kategória.
Na mindegy.Marushin szép is meg könnyű is de nem egy schubi-dubi viszont olcsó volt.Majd kipróba az RS2-t belőle ha lejár az ideje.Annak nem a lukasféle a fulnél lévő rész a bélésben.
Én ezért használok alpine motosafe füldugót. szélzaj ohne, a beszédet meg értem benne szal zsír...mondjuk nem olcsó...
Ja.
Dugó kényelmetlen.És nem hallom a technikát.Bár állítólag traktor így nem kell hallani.
a hetedik érzékem
Füldugó?

Rendben Dawe, jóéjt!
szélzaj?
Sokat megyek közepesen zajos sisakban.
Na jóccakát srácok!

Speed: Holnap jelzek!
Oszt az hogy alakult ki?
Nemgond.Lassan félsüket leszek.
Ajtóm előtted mindig nyitva áll Max a riasztó megszólal...
No akkor ha lössz új gép bekopogok.Ha nem akkor........őőőőőm......lehet akkoris.
Nem néz ki szarul ez se. Ha lesz egyszer gixxerezrem, akkor azt is valami hasonlóba képzelem el! Mondjuk ez épp 750.
Semmi különös. Ha az új szállítmányban lesz újabb, és jobb, akkor azt megtartom, és a korábban megtartottat meg eladom a francba.
Rendben
Mi van ha aszondom 2012 május 8-ig viszem el?
Hm... jól hangzik. Holnap tényleg eldöntöm ok haver?
Dawe, RÁÉR! Nekem elég az is, ha aszondod mondjuk, hogy elviszed a cumót December 24.-én, de jaj, Szenteste, úgyhogy csúsztatod az újévre.
Nekem oszt mindegy, hogy mikor viszed, tényleg... A gumid el van téve.

Neked, mint jóbarátnak, 10 000 Ft-ért adom a Dunlop darabját!