Jól látom ez megint csak egy átmaszkírozás és még mindig a K6-K7 alapjaiból építkezik a gép ugyanúgy mint a K8-K9-L0?
Én azt látom,hogy a katalizátor rész ugyanaz, a váz + lábtartók erről a képről ugyanolyannak tűnnek az ülés is ami azért elszomorító mert még alán mindig a 2006-os alapokkal akar domborítani a Suzuki ami pályán már nem olyan versenyképes másik gondom az,hogy ezek szerint nincs pénz fejleszteni amiért viszont örülök,hogy még mindig király leszek a K6-tal ezek között is
Ha nem esik egy visegrádot el szoktam krúzolni.Na nem laponfordulós stílusban csak olyan tanulómotorosan.
Izé az melótól és kedvtől is függ.
Vak is aszongya meglátom.
Izé én ilyesmit nem használok.Leragadtam a hintőporos stomilnál.
És ez nem füldugó kategória.
Na mindegy.Marushin szép is meg könnyű is de nem egy schubi-dubi viszont olcsó volt.Majd kipróba az RS2-t belőle ha lejár az ideje.Annak nem a lukasféle a fulnél lévő rész a bélésben.
Dawe, RÁÉR! Nekem elég az is, ha aszondod mondjuk, hogy elviszed a cumót December 24.-én, de jaj, Szenteste, úgyhogy csúsztatod az újévre.
Nekem oszt mindegy, hogy mikor viszed, tényleg... A gumid el van téve.
Neked, mint jóbarátnak, 10 000 Ft-ért adom a Dunlop darabját!
Jól látom ez megint csak egy átmaszkírozás és még mindig a K6-K7 alapjaiból építkezik a gép ugyanúgy mint a K8-K9-L0?
Én azt látom,hogy a katalizátor rész ugyanaz, a váz + lábtartók erről a képről ugyanolyannak tűnnek az ülés is ami azért elszomorító mert még alán mindig a 2006-os alapokkal akar domborítani a Suzuki ami pályán már nem olyan versenyképes másik gondom az,hogy ezek szerint nincs pénz fejleszteni amiért viszont örülök,hogy még mindig király leszek a K6-tal ezek között is
K6 forever legszebb