Őőőőő nem vagyok gixxeres csak amatőr barkácsoló de mivel formailag más a gép így még ha a váz ugyanaz a tartóelemek teljesen mások kiváltképp a fejidom tartója ami még egy jóképű pofon után is hajlik annyit hogy nem fog passzolni az eredeti ruha sem.
De öröm az ürömben hogy még simsonra is rá lehet szaszerolni mindent így elszántság és kézügyesség kérdése az egész.kinézhet még úgy a srad mint az L0-ás 1000-es darab.
Javaslat:Kívánt pálya (esetleg gyári) idom beszerzése
Flex forgatása profin.
Fúrás-faragás próbálgatás ezerrel.
Akár egyedi segédváz készítése (lásd Freon féle kawa CBR farokidommal)
Festés.
Örvendezés a végerdmény láttán.
Halihóóóó! Jampecok kérdeznék én valamit!
sajnos még nem tudtam élőben közelebbről megvizsgálni a dolgot de nekem úgy tünik hogy az én 750-es sradom és az utánna gyártott K1 és K2-es gixxer szerkezetileg hasonló vagy szinte ugyan az, és szerintem csak a kaszni más. Na mind ez azért érdekes mert elgondolkodtam rajta hogy szerzek rá egy új ruhát, egy k1-esét és abba öltöztetném fel. passzolna az rá? ugyan ott vannak a felfogatási pontok? ha valaki tud segíteni vagy tudna küldeni képeket egy lecsupaszított k1, k2-esről azt megköszönném!
Köszikeee!
Puszi: Jay és Néma Bob
Végül új BT003RS lett a gumi, el kell hogy mondjam ég és föld a különbség közte és a régi michelin között.
A mocit a michelinnel vettem 1 éve már akkor is elég furán nézett ki, de nem volt tapasztalatom hogy hogyan kéne fordulni egy gixernek.
Már egy ideje próbálok belejönni a kanyarodásba de elég lassan haladtam, kb. a gyorsabb fehér furgonok tempója . Főleg ha rosszabb minőségű volt az út akkor olyan érzés volt mintha lassan sodródna kifelé az eleje, de arra gondoltam ez normális .
Az új gumi már az indulásnál megleped „majdnem” feldőltem, kis mozdulatra is azonnal fordult és nagyobb tempónál is mintha sínen menne és mintha kevesebbet kellene dönteni ugyanabban a kanyarban. Ennek a guminak a szélén már végre látható a használat .
Bocs ha nektek ez már köztudott volt, de mivel ilyen időben nem lehet motorozni gondoltam megosztom veletek az élményt.
Na mi a helyzet motorosok? Itt ezerrel megy a házibuli! A Tiestótól kezdve a mulatósig mindent bevetünk a haverommal... Ámbár utóbbi van túlsúlyban. DJ Kölyök és DJ Dawid innen küldi tiszteletét minden Gixxeresnek!
Áki! Hogy vált be a Dunlop D211GP?
Tutis! Köszi a Traktort! Nagy hasznunkra vált most!
Más lesz a felirat a gyertyán.
Kell Dunlop? Szombaton hozok