Szia Zoli!
Hát fejezzed is abba, de gyorsan.....ez sportmotoros topic, ahol mindenki olyan tempót diktál óránként, ami átszámítva túramotoros poroszkálásra, akár több10.000 km is lehet.
Nekem pl már nem is nagyon kopnak a gumik, mert annyira jó vagyok, hogy le sem ér a gumi az aszfaltra menet közben csak hébe hóba, cserébe kopnak az oldalidomok lábtartók, meg a társaik, most lehet visszatérek a gumikon való közlekedésre, mert az kicsit olcsóbb!
Ne felejtsd el itt mindenki űrtechnológiát hajt, nem olyan gőzgépet, mint ami neked is van a szalonnás kis tested alatt! ,
Csak kiváncsiság volt a részemről sport és naked közt mennyit bir átlagosan egy 30-on felüli ember.
De ha ebből is sértődés van akkor.
Inkább nemszólok semmit.
ááá nem, ha rendesen felfogatod jó minőségű csavarokkal az alaplapját akkor utána egy pillanat be és kivenni......csak arra ügyelni kell, hogy jó hosszúak legyenek a csavarok, lehetőleg átmenővel old meg....
A dabas-sári körzeti megbízott rendőrnek új személygépkocsija, és rendszáma van. Vélhetően ez is tud annyit, mint az előző Renaultja, ami 3000 ccm-is, turbódízel motor, és átírt elektronikával rendelkezett.
De hát a GSX-R600 K8-asnak nem ellenfél, volt szerencsém megnézni, hogy mit bír a két gép...
Ne gyere itt nekem a többezer kilóméteres gurulásaiddal, ha hozzá vagy edződve biztos elviselhetőbb,na meg ugye a motorok sem egyformán kényelmesek.
Az enyém pl nagyon be van keményítve, nem is vagyok 50 kiló,meg sokat kétszemélyezek,az ülés meg nem igazán van kipárnázva,a 198 centim meg pont ezekre a motorokra van kitalálva.....
Fasza az időzítés
Nem hiszem,mert tegnap elég nagy túrában volt részem,kicsit fáj a hátsóm
Ha igen csörgök,kb mikor van indulás?
Mit takar nálad a város, autósok közötti lavírozás? hangoskodás?
Sziasztok srácok! Zoli vagyok Vannak eladó monsteres, KTM-es és Suzukis cuccaim. Egyenlőre ezek a termékek vannak, én mellékelek ide egy szórólapot amin rajta vannak az árak illetve az elérhetőségem. Ha valakit komolyabban érdekel dobjon egy emailt erre a címre: zoli920319@citromail.hu vagy 06-30-485-30-44. A lényeg hogy elég olcsón adom ezeket. Nem bolti áron.
Hát fejezzed is abba, de gyorsan.....ez sportmotoros topic, ahol mindenki olyan tempót diktál óránként, ami átszámítva túramotoros poroszkálásra, akár több10.000 km is lehet.
Nekem pl már nem is nagyon kopnak a gumik, mert annyira jó vagyok, hogy le sem ér a gumi az aszfaltra menet közben csak hébe hóba, cserébe kopnak az oldalidomok lábtartók, meg a társaik, most lehet visszatérek a gumikon való közlekedésre, mert az kicsit olcsóbb!
Ne felejtsd el itt mindenki űrtechnológiát hajt, nem olyan gőzgépet, mint ami neked is van a szalonnás kis tested alatt! ,