Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem bejön az RR, az R1 és az S1000RR is! De ez a gixxer, hát nem tudom....
De, szééép.
Képet még a héten csinálok az Akráról.
Én is cserélném, ha lenne rá lóvém Unokabátyám ingyen kapott valami 100 rugós Akrapovicot az RSV-re. Azóta folyton nyomozom az eladó srác számát
Oldalról nekem CBR1000RR feelinget ad, elölről meg olyan GSX-F, GSX-R K6 keveréket...
...az a dob ocsmány
Most mondjátok meg, hát nem szép?
Szép jol nézki....
K8 Még mindig
Most mondok valamit.Egyik sportgép sem csúcskinézetű.Ott az R1 a Wall-E szemeivel,aCBR1000R a fura fejével.A kawa sem egy szépség.A BMW sem a kifejezett stilisztikai tanulmány.
Ez még kinéz valamennyire.
Nem a kinézetért szeretik egyiket sem.
Na jó a Ducati 1198 kivétel.
Hááááát Kölyök én ettől inkább hányok... remélem nem ez a végleges forma, mert akkor sokan más márkát fognak inkább választani...
Egy jó és szép dolog van rajta...és ez pedig a BREMBO féknyergek...semmi több...
Az eleje és a kidörrentő különösen el van baszva...
Atyaég... Még talán a motor hátsója az bejön...
Mindezt fel tudod szerelni a K8-asra is De a formavilág az...
Mi a baj vele?
Tök zsír.Mint egy gsxr.
Picit más a forma.
szerintem kezdhetsz sírni de az irigységtől, a futómű is ütős lesz úgy néz ki, a brembo fékek meg páratlanok lesznek.. remélem így marad..
Lehet megfogadom a tanácsod...
Szerintem sírás közbe hányjál! Fúj, de csúnya!
A múltkor Szolnoktól Pesttig esőben jöttem végig és kb. olyan 6-7 fok lehetett... na az már cidri és kemény volt...
Nekem is mindig ezzel jön...majd Mordorba kipróbálom, talán ott még beveszik, hogy egy motorosnak így kell kinéznie...
Köszi Kriki, hogy észrevettél! Bár csak fotózni volt időd...integetni már luxus mi?
Suzuki GSX-R600-750 L1! Ezen most hányjak, vagy sírjak?
De én nem fáztam baszkikám...
Ha jó fiú leszel legközelebb és utolérsz, akkor lehet kölcsön is adom, nehogy lefagyjon a csöcsöd....

És azt nem tudod melyik pózeré az a síbakancs ott a háttérben?
Jah! Kicsit befagyott majdnem a púzóm mire hazaértem

Peti pakolta itt magát arra a kabátra , amikor elhúzott mellettem a nyakába volt felgyűrődve az egész! Jó sokat ért a cucc igaz Péterem!