Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

márka nincs ráírva, fékkar polírozott, 7ezer ft.
20ért érdekel a felni. Annyit tudok érte adni, Többet NEM ! Ha azt mondod hogy jó akkor adhatod postára
oks
elég fura ezen a képen ...
Néééédd mán az új GSX-R600-ast...
Ha vasárnap elvisznek egy első gumit, akkor visszatérhetünk a kérdésre.
Kéne amúgy...
Helló menyi lenne az ára és milyen márka?
Speedbike, viszed akkor? Vagy valaki?
Hali kéne egy pici segítség tőletek gixeresektől mert sajna az enyémnek baja van! Fi hibakód a motor 8000 körül rángat. Már utána olvastam szinte mindenhol, de semmi. A motorba már nincs benne a "SET" ha ez a pontos neve. Ami szabályozza a kipufogó gázokat. Megnéztem a részletes hibakód rövidre lett kötve a steker de itt is a C00 hibakód jött ki és ugye azt jelenti, hogy nincs hiba, AZT MÉG IS VAN!
zsolt.hegyesi72@citromail.hu
Nem tok menni Melóó van!
Adj egy e-mail címet!
Na jó!-legyen 15!
Jajjaj engem kinyírnak ha megint elkezdjük.
én érzek...keményet...meg menni is érzek..
Aki érez délután menni egy keményebbet Lepence felé az írjon!

Kriki?Ati?
Szia fingshot!
Bocs de ezt nem hagyhattam ki!
Komolyra fordítva a szót, menni fog az átalakítás, csak a patentok, és a gyári csavarok helyett, lemezcsavart használj, olyat ami magától megtalálja az utat fémtől műanyagon át mindenig, így nem kell a drága időt fecsérelni a felfogatási helyek keresésével.... Ebben az esetben akár K11, vagy L01 idomszett is használható!
Ezzel az általam kifogástalanul megtervezett módszerrel az egész idomgarnitúrát akár a tankra is fel tudod rögzíteni pikk-pakk minden probléma nélkül, csak arra figyelj, hogy átmenő csavarokat használj, így a túloldalt megjelenő csavarvégeket szépen el tudod kalapálni... Ami az örök élettel megegyező tartós megoldást képvisel!
Remélem segítettem....
Szia Ninjoe-Z!
Isten éltessen.... Öregedtél egy évet de nem baj, mert a tested így is olyan, mint egy 16 éves bombázóé! Te kis Traumkörper!
Zoli!
Isteni a V2, nekem nagyon bejön, pedig sor4-ről ültem át...mondjuk hozzátartozik, hogy 6-ba nem tudok 40-el menni, meg mondjuk a transalp 5 sebességes, de még így bejáratósan is kényelmesen elvok vele mint a befőtt
És a link lemaradt

http://youtu.be/dcZsG87JQUE
Köszönöm Töki és köszi mindenkinek aki ma gondolt rám!

És itt egy kis ízelítő a múltkori TT-ről! Kicsit visszavettem a tempóból mert dróton volt a hátsógumim középen
üdv. eladó gsxr 600-750 k4- k5 stb.-hez gyári fényű 5,5 colos hátsófelni ,tárcsával, menesztővel, lánckerékkel egyben 35 eft. ugyanitt k4-k5 , 600-hoz fesszabályzó , blokkalkatrészek , 0620/992-4528
A szülinaposoknak Boldogat utólag is