Olyan vagyok mint Castro bácsi kubából, mikor a szeme fölé teszi a kezét (olyankor : Fidel! )
Tee sonkás virágszál...
Levegőszűrőt nézd meg, ha koszos fújasd ki, az sokat segít a végefelé (pláne fogyasztásban ) Én most elmentem 18000 -et 1 szűrővel 12000 nél kitakarítottam és még elég jó volt 18-ig (mondjuk cserénél már nem volt szép látvány, de nem is azért használom.. )
Ja, hogy nem kérdeztél?most már mindegy..
Ja nálam az is kopik,de inkább törik, de ezt nem kezeli a garanciális leírás, legalábbis nem olvastam.
Most beszéltem a GSXR japán aerodinamikai divízió fejlesztőmérnökével Mr. KopikazIdoma san -nal és most küldött postán egy speckó nanorészecskés kaucsuk idomszettet, így legközelebb ha gellert kapok a kocsik között pattogni fogok, mint picsa a faszon, de a motornak nem lesz baja!
A gumihűtő még fejlesztés alatt van, de már várom!
Nem járnál vele rosszul barátom, mert én legalább költök rá és nem szar olajat rakok bele, csak gyári cuccal van felújítva (kuplungból lett volna után gyártott is) és mondjuk nem sajnálom a 2 dl benzint normálisan bemelegíteni mielőtt elindulok. Amúgy meg arra készült ,hogy hajtsa az ember vagy tévedek?
Castrol Power 1 Racing lett beletöltve és az is volt benne mindig és mielőtt bárki belekötne annyiért szereztem 3 litert,hogy hülye lettem volna Motul meg egyéb dolgokat beleönteni...... Inkább cserélek egyet 3000 után.... (És megbízható forrásból tehát nem hamisítvány volt)
4 éves a motor gondolom nem nehéz kikockázni,hogy már nem garanciális!
Használom, kapja az ívet, volt gyorsulás,gumiégetés,ringezés (előző tulajnál is) úgyhogy most megadta magát.
Dehogynem kell basztatni....szarul kezeli a motorját, mert nem ért hozzá.....nem mutatták meg neki, hogy kell...
Ezt ő is tudja, csak nagy az arca, és nem akarja elfogadni.... ,
Tee sonkás virágszál...
Levegőszűrőt nézd meg, ha koszos fújasd ki, az sokat segít a végefelé (pláne fogyasztásban ) Én most elmentem 18000 -et 1 szűrővel 12000 nél kitakarítottam és még elég jó volt 18-ig (mondjuk cserénél már nem volt szép látvány, de nem is azért használom.. )
Ja, hogy nem kérdeztél?most már mindegy..
Nagyon jól emlékszik...
Most meg még levegőszűrő, lánc még egy 1000-st remélem elbír...
Pláne úgy, hogy hogy használtan vette tizenezer kilóméterrel!
Most beszéltem a GSXR japán aerodinamikai divízió fejlesztőmérnökével Mr. KopikazIdoma san -nal és most küldött postán egy speckó nanorészecskés kaucsuk idomszettet, így legközelebb ha gellert kapok a kocsik között pattogni fogok, mint picsa a faszon, de a motornak nem lesz baja!
A gumihűtő még fejlesztés alatt van, de már várom!
Castrol Power 1 Racing lett beletöltve és az is volt benne mindig és mielőtt bárki belekötne annyiért szereztem 3 litert,hogy hülye lettem volna Motul meg egyéb dolgokat beleönteni...... Inkább cserélek egyet 3000 után.... (És megbízható forrásból tehát nem hamisítvány volt)
4 éves a motor gondolom nem nehéz kikockázni,hogy már nem garanciális!
Használom, kapja az ívet, volt gyorsulás,gumiégetés,ringezés (előző tulajnál is) úgyhogy most megadta magát.
Ezt ő is tudja, csak nagy az arca, és nem akarja elfogadni.... ,
Kopóalkatrészek nem a garanciális körbe tartoznak
Csak szzzzzzóltam hogy nemkéne.