Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is írok már egy kis élménybeszámolót!

Párom az elmúlt pár napot Balatonbogláron töltöttük. Fasza volt a víz meg minden, bár a sok külföldi kicsit idegesített! Főleg azok a lengyel vagy cseh fiatalok, akik a strandon mindig mellettünk táboroztak. Komolyan mondom, ki az a sügér aki eljön a Balatonra játszani? Egész nap vmi szar játékkal nyomták! Ha már ott voltunk elnéztünk Kőröshegyre. Fasza az a kis kanyargós rész, bár én kicsit hosszabb szakaszra számítottam. Visszafele a pályán jöttünk, át a Völgyhídon. Az nem semmi látvány amikor a pályán jöttünk és elénk tárult a híd. Engem eléggé lenyűgözött.
A rend éber őrei sem tétlenkedtek. Valahol Enying környékén megállítottak. Tanuló volt a srác. Köszön, elkéri az iratokat, és megjegyzi: "Nem lehetne kicsit lassabban, mert már elég messziről hallottuk, hogy jöttök. " Aztán megdicsérte a vasamat, hogy milyen szép és további jó utat kívánt!

Íme pár kép:
Jó kis túra.
Csak azt nem mond hogy nem találtátok az üvegtigrist.
Ott van Piliscsaba és Tinnye közt.

link
Oksa! Akkor kell!
Ahogy gondolod

Előbb Dawe-nek, meg Dokinak meghozom a gumit, utánna tudok lopni neked is
majd meglátjuk még. legalább tudom hgoy neked van.
D211GP, párban 20 rugó.
milyen gu mi menynié?:D::D és mennyit engedsz a feléből?
Oszt most mi a probléma? Elviszem a gumit Ecsegfalvára, aztán ha kell elviszed, ha nem, eladom másnak, ha úgy se jó, hazahozom
Hát de aztat mondtad, hogy csak úgy áll a biznisz ha megnézem! De lehetséges, hogy megbótoljuk.
Elméletileg Kunmadárral lesz egybeforrasztva a buláj Doki nagyon ráizgult a stuntshow-ra

Dawe, áll még a gumid? A srác szólt, hogy még kicsit várnom kell. Viszont szerintem legkésőbb Ecsegszitin át tudnám adni, persze csak akkor, ha kell neked a Dunlop
Szeva Doki! Jó újra egyben látni a vasat! Aztán rengeteg balesetmentes kilométert éljetek át együtt a továbbiakban!

2. Ecsegi összeröffenésről esetleg valami hír?
Hát igen... valóban nagyon király nap volt a mai fájdalmaimat leszámítva... izomláz a köbön
További képek majd galériában
Szevasztok fórumosok!
Tegnap megtettük az említett túrát nagyon király volt, az idő is épp kedvezett szerencsére eső nem volt a szél fújt de azt elviseltük
Dabasról indultunk Visegrád felé ott boboztunk megkajáltunk és indultunk tovább Dobogókő felé (király az út csak néhol kátyús) felmentünk kilátóba nézelődtünk és indultunk is Pilisvörösvár felé Tinnye Perbál irányába megkeresni üvegtigris büfét de nem találtuk .Utána már csak Sukorónál álltunk meg ahol tankoltunk (6 literes fogyasztás jött ki) ebédeltünk megkerültünk Velencei tavat mászkáltunk Gárdonyba és irány haza Dunaújváros Kunszentmiklós Kunpeszér Örkény irányába.
1 szóval megfogalmazva KIRÁLY volt a tegnapi nap csak kicsit elfáradtunk
http://youtu.be/o5afkfinv18 nem tudom. utcso 10 perctöl megszünt................
Eredmények?

Jóéjt
Én mindig mondtam...
Nya további szép estét... a Digi meg
Ha nem mész, megmondalak Apukádnak!

Eriiiiggggéééé TEEE...