Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van pöcsös megnyugodtál?
Majd tágul az a szar a térdednél, nekem is nyomta az első időkben, agyonra gyötörte a térdem, de minél többet használod annál jobban betörik...
bocsánat nem néztem utánna
púp 10
szűrő 5
raccing!

Te kit akarsz bepalizni? 6400 Ft-ért vettem zsírta új levegőszűrőt Újpesten a Hollósban ( GYÁRI )....

Üléspúpot meg mindenhol lehet már kapni 10-12ezer forinttért, szóval ezekkel az árakkal valahol máshol kellene próbálkoznod....
Köszönöm szépen Menáger Úr!
Nekem igazából újra kellene programozni a kulcsot és nem újat akarok....van egy zsír új kulcsom, csak rá kellene írni a cuccost, hogy múkodjon...
Köszi ddt500... Érdeklődni fogok...
Kössz Tesó a beírást és a nevemben való segítségkérést!
Viszont, ha mégegyszer Harry Potternek hívsz levágom a pöcsödet...

Már bent vagyok Tomiquattroval a plazaban és nézzük a meccset... No meg tudok netezni is kicsit...

Nagyon nagy kő esett le a szívemről, amikor beindult a motor és tudatosult bennem, hogy semmi baja....

Oszi...köszi a magyarázatot a kód kiolvasásáról.... ha nem olvasom ki a kódot, akkor fater simán elviszi a gépet haza és ki tudja, hogy mikor került volna vissza hozzám...

Végre kipróbálhattam az új pizsimet a VAS-on...
Kicsit szokatlan, hogy kötött a mozgás benne....egy kicsit még térd részen tágulhatna, mert feszül és nyom egy kicsit, de amúgy állat benne menni és kényelmes is...
Amúgy felgumipókozhatod a fröccsöntött kisállatszállítót a csivavádnak a gsxr -re, és megfingathatod ott is, amíg nem lesz motorkája , de előtte egy kis animalsex! (Szopócsivavaaaa! ) arra még a bőroverállt is rá tudod zippelni szopi közben = mobilszopócsivava=Harryplotter=Doki46!
Üdv!
Bocs, hogy beleszólok, de légszűrő boltban véve sem több 8000 ft -nál.
Nagyon szívesen te szarcsimbókkal díszített gombásférges hereszőrszálra tapadt varacskosvarangyos tetűláda!
Nem gondoltam volna, hogy a hígfosban áztatott szarszalonnás, habzsíros, ricegős kis rémálomtesteden növesztett agyonbasznivaló fejszerkezetedben ilyen mocskos gondolatok formálódtak meg irányomban, de ezt az én egyszerű gondolkodásmódommal bóknak vettem a koponyacsontom belső felületén fröcsögve kiszart agyvelőformájú híghányásával.

Néha nekem is lehetnek elborult pillanataim, és írhatok rendesen nem? ,
Remélem nincs harag kicsi fitymareszelékem, arany csapágyasra hajtott benzinmotoros vibrátorom!
Eladó gsxr 600 k6 levegőszűrő új bontatlan gyári 10eft, és egy hátsó üléspúp gyári karcmentes fekete 20eft

06705496103
Bicikli.....

Veled meg mi van jó ember? Megrozzant az elméd? Semmi obszcén nem hagyta el a mocskos pofádat te ánusznyálazó végbélfekély?
Rontod az imídzsedet vagy mi a fasz..?
Tudsz Te normálisan is fogalmazni látod kisfiam...
Thenkjú herripotter nevében is a very intelligente hozzászólásodat
Pápán (asszem) csinálnak másolatot 16.000 Ft/db Szökrényes Zoltán mobil:06303393589
Az én kulcsom tolla meg elkopott , most próbálok olcsóbb helyet keresni, eddig jutottam.
Vagy ki kell ütni az immót a gépből, és lehet simán másoltatni a kulcsot, ebben az esetnem a gép védtelen lesz, bár ez motornál relatív...
Mindenkinek köszi a segítséget!
Remélem mihamarabb tud netezni a kolléga és akkor hozzá is szól a dologhoz....
Én úgy tudom a meglévő kulcsok alapján lehet pótolni kb 10ezerért...
100 -as szofit elszívok zuhogó esőben, füstveszteség nélkül....
G.P.

Ezt küldöm neki...................
http://www.aranykulcs.hu/arany...
A West endes Mister Minitben tudnak imós kulcsot másolni. Nem 100% de van rá esély. Nem ócsó.
Ha immos akkor szervízben hozzádvágnak egy másik kulcsot.Persze pénzért.
Sziasztok!

Beszartok ha megtudjátok mi volt Doki motorjával... .
Felhív a figura, hogy kiszedte a hibakódot, mondom lökjed meglesem a leírásban. Hibakód: C42 Ignition switch signal (IG switch signal/immobilizer for E-02, 19, 24) aha, mondom haver ez valami immobiláááájzeres baszás lesz ..... csávóban meghűl a vér, szava eláll már majdnem epét hányt az idegtől .... majd aszonggya a kis szemüveges: kicserélte a kulcsot mert a régit már alig tudta elforgatni... mondom húzzál már a régi kulcsért és próbáld meg mert nekem ez gyanús.... basszátok meg, lehozza a régi kulcsot beteszi, fordít a gépsas meg rögvest INDULT MINT A PARANCSOLAT. Majd közli, hogy a pótkulcs amivel próbálkozott nála volt folyamatosan valami fém cumó mellett....
Lehetséges, hogy a pótkulcson kinyírta az immót lemágnesezte és ezért nem indult és azért dobta ezt a hibakódot?
Ha igen akkor meg, hogy lehet megjavítani a dolgot?
A srác, már az amúgy sem vastag vázából szerintem ledobott megint vagy 5-6 kilót ezalatt a pár nap alatt....
De a lényeg, hogy a probléma meg lett oldva, most már csak abban kellene segítség, hogy a pótkulcs működőképes legyen.
Ha valakinek van használható 5lete és a pótkulcs meg gyógyul akkor azért Herripotter nagyon hálás lesz azt üzeni....
Na akkor már tudok két megkimélt gixxert. Ha a svéjci frank tuvább combosodik én is átállok robogósnak. Vagy keresek valam svéjci állást.
Enyémbe még annyi se megy De az eltiltás óta 1 500 kilómétert vertem bele a robogómba!
Silviát ismered? Fürdőruciban igen tetszetős.
Be köll húzni oszt jóvan. Vagy kivágni egy lukat a plexin, orrmányra használt koton és már védve is vagy.
Kösz. Majd mesélj milyen.
Csak az orrom fázott olyankor, de az is azért, mert kurvanagy !
Az idei szezon nem úgy alakul mint ahogy szeretném.

Hoppácska, mit találtam?