Na mi van pöcsös megnyugodtál?
Majd tágul az a szar a térdednél, nekem is nyomta az első időkben, agyonra gyötörte a térdem, de minél többet használod annál jobban betörik...
Köszönöm szépen Menáger Úr!
Nekem igazából újra kellene programozni a kulcsot és nem újat akarok....van egy zsír új kulcsom, csak rá kellene írni a cuccost, hogy múkodjon...
Kössz Tesó a beírást és a nevemben való segítségkérést!
Viszont, ha mégegyszer Harry Potternek hívsz levágom a pöcsödet...
Már bent vagyok Tomiquattroval a plazaban és nézzük a meccset... No meg tudok netezni is kicsit...
Nagyon nagy kő esett le a szívemről, amikor beindult a motor és tudatosult bennem, hogy semmi baja....
Oszi...köszi a magyarázatot a kód kiolvasásáról.... ha nem olvasom ki a kódot, akkor fater simán elviszi a gépet haza és ki tudja, hogy mikor került volna vissza hozzám...
Végre kipróbálhattam az új pizsimet a VAS-on...
Kicsit szokatlan, hogy kötött a mozgás benne....egy kicsit még térd részen tágulhatna, mert feszül és nyom egy kicsit, de amúgy állat benne menni és kényelmes is...
Amúgy felgumipókozhatod a fröccsöntött kisállatszállítót a csivavádnak a gsxr -re, és megfingathatod ott is, amíg nem lesz motorkája , de előtte egy kis animalsex! (Szopócsivavaaaa! ) arra még a bőroverállt is rá tudod zippelni szopi közben = mobilszopócsivava=Harryplotter=Doki46!
Nagyon szívesen te szarcsimbókkal díszített gombásférges hereszőrszálra tapadt varacskosvarangyos tetűláda!
Nem gondoltam volna, hogy a hígfosban áztatott szarszalonnás, habzsíros, ricegős kis rémálomtesteden növesztett agyonbasznivaló fejszerkezetedben ilyen mocskos gondolatok formálódtak meg irányomban, de ezt az én egyszerű gondolkodásmódommal bóknak vettem a koponyacsontom belső felületén fröcsögve kiszart agyvelőformájú híghányásával.
Néha nekem is lehetnek elborult pillanataim, és írhatok rendesen nem? ,
Remélem nincs harag kicsi fitymareszelékem, arany csapágyasra hajtott benzinmotoros vibrátorom!
Veled meg mi van jó ember? Megrozzant az elméd? Semmi obszcén nem hagyta el a mocskos pofádat te ánusznyálazó végbélfekély?
Rontod az imídzsedet vagy mi a fasz..?
Tudsz Te normálisan is fogalmazni látod kisfiam...
Thenkjú herripotter nevében is a very intelligente hozzászólásodat
Pápán (asszem) csinálnak másolatot 16.000 Ft/db Szökrényes Zoltán mobil:06303393589
Az én kulcsom tolla meg elkopott , most próbálok olcsóbb helyet keresni, eddig jutottam.
Vagy ki kell ütni az immót a gépből, és lehet simán másoltatni a kulcsot, ebben az esetnem a gép védtelen lesz, bár ez motornál relatív...
Mindenkinek köszi a segítséget!
Remélem mihamarabb tud netezni a kolléga és akkor hozzá is szól a dologhoz....
Én úgy tudom a meglévő kulcsok alapján lehet pótolni kb 10ezerért...
Beszartok ha megtudjátok mi volt Doki motorjával... .
Felhív a figura, hogy kiszedte a hibakódot, mondom lökjed meglesem a leírásban. Hibakód: C42 Ignition switch signal (IG switch signal/immobilizer for E-02, 19, 24) aha, mondom haver ez valami immobiláááájzeres baszás lesz ..... csávóban meghűl a vér, szava eláll már majdnem epét hányt az idegtől .... majd aszonggya a kis szemüveges: kicserélte a kulcsot mert a régit már alig tudta elforgatni... mondom húzzál már a régi kulcsért és próbáld meg mert nekem ez gyanús.... basszátok meg, lehozza a régi kulcsot beteszi, fordít a gépsas meg rögvest INDULT MINT A PARANCSOLAT. Majd közli, hogy a pótkulcs amivel próbálkozott nála volt folyamatosan valami fém cumó mellett....
Lehetséges, hogy a pótkulcson kinyírta az immót lemágnesezte és ezért nem indult és azért dobta ezt a hibakódot?
Ha igen akkor meg, hogy lehet megjavítani a dolgot?
A srác, már az amúgy sem vastag vázából szerintem ledobott megint vagy 5-6 kilót ezalatt a pár nap alatt....
De a lényeg, hogy a probléma meg lett oldva, most már csak abban kellene segítség, hogy a pótkulcs működőképes legyen.
Ha valakinek van használható 5lete és a pótkulcs meg gyógyul akkor azért Herripotter nagyon hálás lesz azt üzeni....
Majd tágul az a szar a térdednél, nekem is nyomta az első időkben, agyonra gyötörte a térdem, de minél többet használod annál jobban betörik...