Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még hogy gixer, árulókám!
Baszhatod... Városokon minimum százzal átzakatoltunk!
Csak kerüljön fel a Dunlop, mind el lesztek picsázva!
Meglehet, de városba meg közúton csakis szabályosan
Sajna a faszt....onnastól majd belekóstolsz a jóba és úgy fogsz majd te is járkálni...
Vége lesz a sétálós, kézenfogós kapcsolatodnak a gixxerrel!
Ezekután KŐKEMÉNYEN BASZNI FOGTOK MINDEN ALKALOMMAL!
Csak fel ne kenj egy biciklis pókot a gixxer orrára.
Arra alapból számítottam,sajna ott meglesz a 6-7 literes fogyasztás
Én 92-ért vettem annó amikor bejöttek ezek! Úgy rendeltem külön,mert még nem volt fehérbe! Szerintem ahhoz képest nem rossz ár! Nagyon lejjebb nem fog menni,és az egyik legjobb csimma szerintem! Én is úgy vagyok vele hogy egyszer kell megvenni a jót!
Rendben van szólunk majd....de arra készülj fel, hogy ott nem 4000-nél fogsz válatni, hanem 12.000-nél....
Kérj egy kis itinert Speed-től....ő már sejti, hogy mi a dörgés arrafelé...
Látom jól sikerült a buli!
Amúgy,most hétfőn voltam Siófokon,és odafelé Cseszneken megállva megnéztem azt a bizonyos emlékművet! Szomorú,hogy így meg van csonkítva! nem is értem egyesek,hogy merészkednek idáig..
Én kérnék is pár kilót, mert nem nagyon akar megmaradni rajtam...
Épp az hogy elütsz a motortól színbe...
Ha mentek Dobogókő felé mindenképpen szólj
Egy részest kellett volna nekem is venni , de ez van már a kétrészes marad . Ha beleizzadsz egy párszor akkor még bővebb lesz , úgyhogy egy pár kilót gyorsan pattints fel magadra . Vagyunk itt egy páran akik szívesen adnának egy pár kilót de nem ám kölcsönben, hanem örökbe.
Új MOTORO?

Még ebben is van bőven tartalék, mármint a tudásomhoz képest....
Amúgy meg nagyon imádom a fekete bestiámat....meg vagyok vele elégedve....
Kék fehér nem kell, mert akkor nem üt el a ruhám....
Ma is össze akartam bogarazni, de ez a genyó eső nem hagyta...
De kerítünk rá alkalmat...
Köszi szépen darage!

Örülök, hogy végre megvan a ruhám...
Nem vagyok kövér az biztos...70-75 kiló között mozgok, de most edzés lesz, mert már baszogatnak a többiek, hogy a súlyom miatt vagyok gyorsabb náluk....
kék fehér hétötven a király énis hozzá vok öltözve a kicsimhez
Új motor mikor lesz ehhez a ruhához már egy kék fehér 750 dukál
Amúgy zsír cuccok mikor megyünk összebogarozni?
nékem nincs ennyi gubám de az biztos hogy a köv rucim is IXS lesz:)
Jaaaaa....az más bakker... Azt hittem, hogy ugyanilyened van....
Frankó a ruha és a csizma is, gratula hozzá.
Épp mondani akartam hogy a ha 184 cm vagy és 52-es ruha kellett akkor nem vagy valami vastag dongájú , az én 180 centimmel és 85 kilómmal az 54-es ruha a gerincprotival majdnem határeset...
hát nem akarlak lehangolni, minden proti a helyén van, pont anynira csuszik fel a csimmába amennyire kell, kereken 75 kg vok és 172 cm:D és pont jó... ixs lehet más a méretezése, meg kétrészes
Én is bírom, ahogy nyikorognak a csimmák és a ruhákon a bőr....
Nem akarok én lopakodó lenni....csak nyikorogjon nyugodtan...
Csak azért kérdeztem, mert az 52-es az pont jó nekem magasságra és én 184 cm vagyok.... ha neked 54-es van, akkor van rendesen anyag a csizmádban a ruhából...
Nekem mondjuk kicsit fentebb jön a ruha, de még így is fullra eltakarja a csimma és nem csúszik kívülre....
De te gondolom nem 70-75 kiló vagy, mint én és azért kellett az 54-es...
engem az alatt a 10 méter alatt lebasznak amig elsétálok a hátsó ajtótol az előtérig, mert nyikorog a csimma, a bőröm is nyüszit:D és zavarja őket hogy nem hallják a tévét:D
Köcsög superzone-ban nincs már 1 éve 62-es.Csak gyerekméret.