Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja...valamit belemókolt az emberke azért lett cserés...

Nem tudom, hogy miért nem dolgozik a pillangószelepek motorja gyújtás után, de remélem, hogy tényleg valami kis hiba lesz csak...
Jah, hogy beletúrkált az ember. Úgy mondjuk el tudja rontani. Viszont az esőtől tuti nem lehet ECM hibád, azon ne aggódj.
Sztem nem lesz ott nagy gond.
Oszi!

Ez tényleg így van, hogy ha valamihez látják, hogy nem értessz, akkor megvezetnek és jól le is húznak.....DE...itt erről most szó sincs...
A szerelőt évek óta jól ismerjük és faterral jó hawerok is, szóval nem engem akar lehúzni, de egyébként sem ilyen híre van az embernek hidd el. Az ott nem a pesti viszonylat azért...

Azt sem írtam, hogy SUZUKI motorban volt a computercsere, szóval nem vágom a suzuki kereskedéses árösszehasonlítást....

És azt írtam, hogy "az egyik gazdája próbálta indítgatni meg miegymás" .... a miegymás miatt lett cserés a computere, mert valamit elbaszarintott...

Na mindegy is ez, a lényeg az, hogy legyen igazad és 20forintos baja legyen a gépemnek...
Mert akkor az Imrebánál 20Ft-ba is fog kerülni és még át is nézi a gépemet...

Remélem tényleg nem lesz semmi nagy gáz és iagazad lesz Oszikám!
Naaaa, azért ez kicsit erős. Van bőr a nagy szerelő képén. Mindig ezt csinálják, h frankón megvezetnek ha nem értesz hozzá. Cseréltem én is már ECM-et, de nem azért mert tönkrement, hanem mert tuningoltunk. Meg 120000Ft...a Suzuki kereskedésbe meg 560000+ áfa , a németektől meg vesz 1et 10-be, és máris lenyúlt rendesen, ha persze az a baja 1általán. Bár én lemerném fogadni, h kb 20forintos baja van a motorodnak...
Indítgatástól komputercserés, ezt a faszságot...
akkor tőled is kapja az ívet a motorod! Én biztos vagyok benne, hogy nem a sok egykeréktől ment tönkre az enyémben hanem a gyorsulási versenytől persze az egykerok is segítettek biztos, hogy idő előtt tönkre mennyen! Felújító szett alatt ami 25-be kerül szerintem csak a kopolamellákat értik, ha cserélni kell akkor a fémet és a rúgokat is cseréltesd mert ha csak a kopot cserélik akkor az biztos nem fogja sokáig bírni legalábbis ezt mondták nekem és nem csak az a márkaszervíz akik csinálták hanem mások is! sajnos nem olcsó buli:( ha már cserélni kell akkor javaslom neked az előre 1-el kisebb lánckereket mivel szerintem elég hosszú a gyári áttétel ami véleményem szerint előbb is hazavágja a kuplungodat mivel tovább kell csúsztatni erősebb kigyórsításoknál! de ez csak egy javaslat.
Sziasztok!Ha bárkinek kéne 1 üres fejidom(Gsx-R 600-750-1000-re,2001-2003as évjáratig megeggyezik),az hivjon fel,mert nekem csak itt porosodik a szobámben már vagy 2 éve!Fényezni nem ártana,de nem olyan csunya,még gyári kék színű,de már a fehér matricák nincsennek rajta!Hívj bátran!06307180678!Üdv mindenkinek:Laci voltam
Kössz-kössz...
De már holnap utazik a gépem a saját szerelőmhöz....nekem ő a legkorrektebb és a legjobb....
34-év a szakmában... és féláron dolgozik nekem...
Aznap este, amikor hazaértünk elfelejtettem otthon letakarni és este még esett végig....
De máskor is áztam már el és nem volt ilyen....
Szerintem ez is afféle 1000 az 1 hez esélyes dolgog, amit persze miért ne én szopnék be....
Kurvára imátkozok, hogy ne legyen nagy baj a bestiával...
Ha kell nagyon tuti és korrekt szerelő akkor hívj: 06-30-547-57-19
Lehet hazafele ő be is hugyozott félelmében és az a probléma.....
Na az fasza!

Mikor áztál így meg vele?
Mert amikor jöttünk Ecsegről megáztunk rendesen de nekem megy a moci...
nekem most 18000 van benne de csak 12 ezres fordulaton csúszik meg (illetve ott kezd csúszni) 3-as fokozattól fölfelé...

Már beszéltem a szervízzel Kedden viszem szétkapják és jön a diagnózis....
Remélem megúszom a "felújító szettel" ami 25 ezer
Értem!
Akkor reméljük ő majd megoldja a problémát és mihamarabb visszakapod a gépedet
Szeeva Gyula!

Sajnos nem lett jó a VAS...
Nagyobb a gáz, mint amire tippeltek sokan, hogy az akksi lesz a szar....
Felhívtam egy kisúji régi szerelőmet, országszerte ismert, és Jász-Nagykun-Szolnok megye és környéke hozzá viszi a gépeket, alig lehet nála időponthoz jutni...

Szóval beszéltem vele és azt mondta, HOGY HOZZÁ NE NYÚLJAK A VAS-hoz! 3 motor is van nála most beázással és az egyik gazdája próbálta indítgatni meg miegymás és ezálltal komputercserés lett a gép....120.000Huf....
Imrebá azt mondta, hogy elvileg le vannak a gépek szigetelve a víz ellen, de nem 100%-ra és ha nagy esőben csapatsz, akkor bizony beázhat a VAS....

Nem mondta 100%-ra, hogy ez a baj, de nagy valószínűség, hogy igen....
Megnéztem a pillangószelepeket és azokat nem dolgoztatja indításnál a kis motor, tehát FI hiba és slussz...

Úgyhogy holnap délben indul a VAS-am kisújszállásra...."Apuka és Anyuka" jön érte a busszal....
Pár nap mulva kiderül, hogy mi van....majd, ha kész, akkor meg GÖTHÖS Gixerpeti levisz érte ecsegre....

Ennyi Sajnos!
ja amúgy 11ezer km-nél csúszott meg először mikor gyorsulni voltam aztán 14ezerig bírta akkor kellett állítani rajta a dekninél és 19ezernél lett teljesen kuka de 22 ezer km-nél lett kicserélve mivel majd egy hónapt kellett várnom az alkatrészekre szóval elég gányúl nézett ki az olaj mikor lecserélték azt is, de mindegy eladtam már a gépet remélem szerencséje lesz az új tulajnak vele
Csere előtt van még egy esélyed, hogy még tudjál motorozni ezzel a kuplungal mégpedig ha leveszed a kuplung deknit akkor ott van egy állító csavar na azon lehet még állítani valamennyit ott is megvan, hogy mennyi holtjátéknak kell lennie nekem így mentették meg pár ezer km-re a kuplungomat amúgy a legjobb, ha a kopot a fém lamellákat és a rugokat cserélteted zusammen ez a mutatvány nekem 45ezer ft alkatrészbe és nemtudom mennyi munkadíjba került nálam már annyira csere érett volt a kuplung, mivel az összes lamella a kopok és a fémek közül is az összes 100%ban el volt színeződve feketére voltak égve és kb 5-6ezres fordulattól csúszott is mint állat! Nem olcsó a felújítása de jobban teszed ha minél előbb elkezded megvenni akár apránként a cuccokat hozzá mielőtt nagyobb baj lesz mert megég különben az olaj meg stb... nem lesz megfelelő a kenése a motorodnak!
Na mi van fitymahuszár?
Asszem egy 10e körül van.
Akkor már itthon voltam, ebéd szünet után hazajöttem...kifáradtam mint a pi**a, de krva jó volt elsőre. Mondjuk a menetek végén kicsit partam mert felmelegedett az első fékem, meg a 3. menet végére a gumim sem volt az igazi, de idővel összeteszem a motort is, hogy "pályára" alkalmas legyen. Mikor jöttem haza gázt se volt kedvem húzni, sikerült kiszáguldozni magamat Jó dolog a pályázás
Apád fasza a csivava...

Te meg egy Pasivava vagy, akivel csak sétálnak a csajok, meg etetnek, és simogatnak....
Nem én csinálom, fel kell hívni és megkérdezni.
Itt mennyi?
Du3. Lassú licences.
Mi az az msn iChat - em van