Akkor legközelebb nagyobb hátizsákkal gyere, vagy beszélj Kis Tuninggal Ő tud segíteni a billencses témában....nem mohó vagyok de imádok zabálni és finomakat enni.... még a "szar" tiramisut is befalom nagykanállal
Derekam alakul most a nátha próbálkozik velem keményen de még nem tudja kibe kötött bele... kinyírom
én is igy gondoltam. Megáztam egyik nap, és másnapra meghalt az akksim. De mint kiderült ez nem attol van hanem attol hogy ezek a zselés akksik egyik napról a másikra is meg tudnak küppedni. Vettem egy uj aksit, azota jópárszor szarrá áztam és még müködik.
Ez nem találgatás volt, amit leírtam, hanem a 750-es topicból egy srácnak pont ez volt a gondja...
Világítás miért ne lenne? Ha gyenge az akksi, akkor a 3 fő kis motor fogja megfingatni, nem pedig a világítás...
Indításkor 3 motor indul be:
1.Benzin
2.Exup-motor
3.Pillangó szelep
Könnyen lehet, hogy ezt már nem bírja el az akksi, hogyha nagyon beteg és ezért tapasztaltam azt, hogy csak éppen megnyekkent a kis motor....
Egyébként simán be tud ázni...főleg a 600-750 K6-K7 mivel a fenékidom vízelvezetője egyenesen az elektronikára vezeti a vizet az ülés alatt....ÉN csináltam is oda egy kis vízelvezető műanyagot.
Már megint ezek a qrva sütik....
Azt ígérted hozol a bulira is valami finomságot......
Remélem a következőre tényleg hozol valami férfias adagot, de akkor inkább billencsel gyere azon elfér valami tökös adag....
Lehet, hogy mégsincs nagy gebasz a Gépemmel...
Most kaptam ezt az infót a 750 topicban...
"Ismerős jelenség, nekem akkor csinázta ezt mikor elsalakosodott az aksin a saru, és nem tudott annyi ármot felvenni szegény hogy megforgassa az indítómotort, de a műszerfal kapott áramot, meg ki is baszta az FI egyből. Szóval kezdésnek, az aksit kéne megnézni."
Derekam alakul most a nátha próbálkozik velem keményen de még nem tudja kibe kötött bele... kinyírom
Én mennék, de nincs motorom...
Kikupálódott már a derekad?
Világítás miért ne lenne? Ha gyenge az akksi, akkor a 3 fő kis motor fogja megfingatni, nem pedig a világítás...
Indításkor 3 motor indul be:
1.Benzin
2.Exup-motor
3.Pillangó szelep
Könnyen lehet, hogy ezt már nem bírja el az akksi, hogyha nagyon beteg és ezért tapasztaltam azt, hogy csak éppen megnyekkent a kis motor....
Egyébként simán be tud ázni...főleg a 600-750 K6-K7 mivel a fenékidom vízelvezetője egyenesen az elektronikára vezeti a vizet az ülés alatt....ÉN csináltam is oda egy kis vízelvezető műanyagot.
Azt ígérted hozol a bulira is valami finomságot......
Remélem a következőre tényleg hozol valami férfias adagot, de akkor inkább billencsel gyere azon elfér valami tökös adag....
S.O.S Segítség kellene !
43-as csizmát keresek aminek a szára körbeéri apróka 50-es vádlim. Puma v2 1000-ről valakinek infója? Előre is köszi a válaszokat.
Még az orromat is tisztííííícccsssaaaaaaaaaaa.....
Most kaptam ezt az infót a 750 topicban...
"Ismerős jelenség, nekem akkor csinázta ezt mikor elsalakosodott az aksin a saru, és nem tudott annyi ármot felvenni szegény hogy megforgassa az indítómotort, de a műszerfal kapott áramot, meg ki is baszta az FI egyből. Szóval kezdésnek, az aksit kéne megnézni."
Amúgy király nem?
És köszönöm előre is a segítségedet!
Hálás köszönet...