Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szóltok akkor a Goldwinghez?
Van rajta hátramenti fokozat.
Nem mind. Kell vezetői tudás is, elismerem. A V2 az nyomatékerdejével, a robogó a kisebb (keskenyebb szélességű) termetével arat. Oké, az SV-vel otthagynál mint a galamszart, de húzgálnám azért a strigulákat, hogy hány motorost hagytam le
Meg robogóval, ha gáz van, eltévedtél, nem tudod hol vagy, másfelé terel az út, nem tudsz visszajönni, még mindig megcsinálod azt, hogy az aluljárón átráccsingolsz vele
Vita lezárva Minden motornak megvan a maga sajátossága ezért szeretjük GIXERT

15 éve nem ültem olyanon.
Szálljatok inkább Bééékáááávéééra

V2 pont ott jobb.Roadking ismi ezt mondta.Volt neki minden de pont az alacsony fordulaton jövő nagyobb nyomaték segít sokat.Ezt tapasztaltam mikor beértem őket a blaha után két sornégyessel nyünyörgő bőrszerkóst.Mire észbekaptak és halottam hogy elkezték visíttatni én már az Aréna plázánál kolbászoltam.
Városba inkább robogó....
Városban azért ha körülnézel lehet szaladni egy 60-70-80-körül.Helye válogatja pláne motorral.Tökön is szúrnám magam ha a szentendrein 50-el mennék motorral.Bár ez nem motoros készség inkább forgalomismeret.Mit lehet és mit nem.Lényeg hogy ne néha menj 150-el agyatlanul hanem kihasználva a réseket és a motor robbanékonyságát mindíg elöl menj.
Városban jobb a robogó. Csak melegszik a Gixxer a picsába. Lehet, hogy kevesebbet megy a moci, de Pesten jobban meglógok a nagymotorosok elől. Néha jól jön egy kis kismotoros sprint, vagy drag
Gixerrel közúton 110-130 pályán 160 körül....
140
Városban értettem robogó max sebességére igaz valamelyik csak 40 50-t viszi

Má értem az alacsony fogyasztást.
Minek neked akkor gixxer?
Aldi ring=ALDI parkoló
70 felé amúgy se mennek....
Közúton rajtad van rendszám rajta nincs.Szerinted melyik lesz jobb egy pesti csiki-csukiban?
Aldiringet nem ismerem viszont úgy ment el mellettem a kissrác mintha zsinóron húznák.
De közúton......
Ezt alá is írom! AldiRingen is megvertem a robimmal a CBR125R-t
A nagy túradisznó jobb ebből a szempontból.
Bár már őt is tóltam.
Nekem mondod.Tóltam is azt a szart egy csomószor. e miatt.
Pályán kell vele kanyarogni, nm túrázni Az már izgalmasabb verzióóó... győzz rajta maradni
Nem.Ez nem igaz.
Jól beállítva pont a maximális teljesítményen mész.
Kakucson konkrétan egy szaros kis suzuki robcsi egy 12 éves sráccal az ülésén simán körbemotorozik téged az fix.
Ez nm forgalomba való! túl nagy fogyasztással