Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem viszek csomagot:D alsógatyát meg trikót ott is lehet venni:D bőrruha meg birja:D de ez ott cask kanyarba lenne jó. ott már hosszuak az egyenesek. de sajnálom nagyon a gixert. K9 ezerre akartam áttülni utánna, de valami mindig közbeszól
Hát akkor hajrá.Majd gyössz a passo podorira egyhengeressel.Furán mutatna csomaggal de egye fene.
hiddel szeretném:D és én elmennék vele meszsire is. állitolag 200 km-t elemeyg eyg tankal. gixi is annyit megy. Ittvan remete-pécs kis csiki csuki szerpentin. oda isten. egykerekezgetni is. városba is elmegy. Régebbi motorra nm szeretnék viszsaülni mert ez anynira kurva jó hogy nagyon.
Nem fogod szeretni.
Messzire nem mehetsz vele mert ráz mint egy ökrösszekér,kicsi a tankja és irtó kényelmetlen.Állatkodni 40-50 Km-es körzetben lehet de ahhoz kell lennie a közelben egy gokartpályának vagy be egy buszba és el valami pályára.
Régebbi sportosabb bizgerét meg lehet már 7-8 kiloért is venni nem muszály csilli-villinek és vatta K9 nek lennie.
hát az a lényeg hogy ha eladom kapok pénzt amiből nem futná megint ilyenre. mert ugy akarom hoyg csak saját keretből legyen. És oylat akarok amivel lehet baromkodni. ezért a husqy
hát nekem azt modnták hogy kicsit engedjem vissza hogy bebólintson, de sose szoktam. 7 nél rá kell csumázni és akkor csapatja is, 8 nál már nem kell idegeskedni hogy felveszi e mert akkor durván felveszi:D ott néha meglepődök:) msn ed nincs?
Na ezt már nagyon nem értem.
Superlotyó gixxer helyett vagy Er6 stuntgép.
Ez így elég katyvasz.
Pláne hogy a legtöbb stuntos CBR-en látom.
Én még jobban kezdő vagyok, de a vérem forr egyre jobban....
Egyesben mikor elérte a 6-7ezres fordulatot akkor visszacsukod és úgy rántasz neki gázt, vagy csak mikor elérte a 6-7 ezret akkor adsz neki?
ha el kell adnom tényleg akkor csak egyhengerest veszek. http://limitl3sspot3ntial.file... ilyet, vagy gergely sanyi er6n stunt gépét néztem. de a husqy jobb lenne
6-7 ezernél adok egy gázt és akkor szépen felveszi. mostmár egész jól megmarad de még nem elég magas. még kezdő vok
Szia Sala.

Gázzal veszed fel az elejét vagy bele kuplungolsz?
Írd már le légyszíves hogy adod elő a dolgot...
Me egykerekezel?
Nem vágesz.
Én nem is tudok.
Oszt megvok.
Na jó vegyé v2-t.Az monnyuk őőőőőőő bulibb.
nézd meg az adatlapomon az első három képet:D anno azt mondtam hogy nem fogom csinálni. ez az eredmény, mert nem baszhatom szét addig amig nem én fizettem.
Minek adod el a tejfölöspoharat?
mi a question?:D
?
jah srákok eladó lett a motorom. ha érdekel valakit vagy valaki tud valakit aki akar motort venni hálás lennék ha mondanátok neki. nálam az aprókba fennvan
Doki,

nekem is dobott már FI-hibát két esetben:
- télen egyik járatás alkalmával, amikor már nagyon kevés gempa volt az akksiban, és alig indult be...
- gyújstást követően túl gyorsan indítottam rá, és akkor is...

Szerintem simán lehet az akksi, lső körben tölts rá, és próbáld meg úgy!
szóját kell neki adni az egészséges
száraz kenyeret:)
...jah te gyökereket rágcsálsz...
azmicsodaaz...?
Ettől még a fogkrém is beájul
Rátolom a vacsira, az már megvolt.... 15dkg szalonnából, 1 fej vöröshagymából és 6 tojásból tojásrántotta és mellé még 1 fej vöröshagyma
Altatónak meg beküldök egy kis KOMPÓTOT, egyes kollégák már ismerik