csáó. az enyémet garantálhatom hogy jó. annyi hogy picit csuszott de én se csináltattam meg. van hozzá elég sok cucc, hirdetéseim között megtalálod. lehet még faragni is tudunk az árából.
Ha nincs 4 kereke az csúszni is fog.Előbb-utóbb.Én lerendeztem az évi adagomat még az elején.
Bár ha nincs idom nincs min aggódni hogy mi karcolódik/törik.
Jobb ha gányul kiglancolják és tele van belül javítva?
Jóhogy megnyugodtam Tesó.... már telivigyorral nézem a meccset és hűsölök az új pizsimben itt a kávézóban...
Parkolóba most mentem ki lezárni a gépet és 2 csaj megkérdezte, hogy lefotózhatja-e a ruhámat elölről és oldalról....TEHÁT JÓL VÁLASZTOTTAM....napi 2-3 fotó 10.000Ft/db áron és egész jól fogok keresni vele....
Befele jövet nagyon nyomta és dörzsölte a térdemet, de egyre jobban éreztem, hogy majd tágulni és finomulni fog az....
Máshol tökéletesen kényelmes a ruha...
DOKI! Jössz Kisújszállásra?
Ahogy kell!
Bár ha nincs idom nincs min aggódni hogy mi karcolódik/törik.
Jobb ha gányul kiglancolják és tele van belül javítva?
Beszélj Kis-sala-val itt van a fórumon pár oldallal visszább megtalálod, ő is lehet, hogy eladja a gépét....
Extraszervíz kéremszépen dojcs módra.
Végre meglett a jogsim.Talán a jövő héten meglesz a motor is.
Sisak belsejét mivel lehet tisztítani?
Szép napot!
Parkolóba most mentem ki lezárni a gépet és 2 csaj megkérdezte, hogy lefotózhatja-e a ruhámat elölről és oldalról....TEHÁT JÓL VÁLASZTOTTAM....napi 2-3 fotó 10.000Ft/db áron és egész jól fogok keresni vele....
Befele jövet nagyon nyomta és dörzsölte a térdemet, de egyre jobban éreztem, hogy majd tágulni és finomulni fog az....
Máshol tökéletesen kényelmes a ruha...