Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nagyon kopik az a hátsó gumi
Sziasztok GixxeResek! Tegnap remélem mindenki motorozott! Én felavattam az új kabátom!

DOKI! Jössz Kisújszállásra?
mennyit engedsz a feléből?
Ja....
Ahogy kell!
Azé nevezted el Kohnnak, me alkudott rá?
Helyes kis Kohn helyes.....
csáó. az enyémet garantálhatom hogy jó. annyi hogy picit csuszott de én se csináltattam meg. van hozzá elég sok cucc, hirdetéseim között megtalálod. lehet még faragni is tudunk az árából.
Ha nincs 4 kereke az csúszni is fog.Előbb-utóbb.Én lerendeztem az évi adagomat még az elején.
Bár ha nincs idom nincs min aggódni hogy mi karcolódik/törik.
Jobb ha gányul kiglancolják és tele van belül javítva?
Üléspúpot átveszem 5000-ért
Szia!

Beszélj Kis-sala-val itt van a fórumon pár oldallal visszább megtalálod, ő is lehet, hogy eladja a gépét....
Felejtős
Kösz szépen!Kell is a szerencse.Eddig három "kitűnő" állapotú motor iránt érdeklődtem.Mindegyikről kiderült,hogy..."hát van egy kis csúszásnyom rajt".
Gratula ajogsihoz! És legyen szerencséd a leendő gépeddel!
Bringa, felülmúltad önmagadat is... Na ezt megtanulom!
Akkor érdemes elmenni svéjci emberkének, hogy tartozzanak nekem...
Dohányzol amúgy?
Azok akiknek én már nem tartozom 3 éve.
Naná hogy van.Trükkösek ezek a labancok.Van sisakkűlsőpucoválójuk,sisakkülsőpucoválójuk kendőben,meg bőrpucoválójuk.
Extraszervíz kéremszépen dojcs módra.
Kik azok a svéjciak?
Köszi!Valami ilyesmire gondoltam,csak nem tudtam létezik-e.
Csak az arcpárna kiszedhető.Nem csak pormentesítésre gondoltam,hanem közbe szerintem nem ártana valami fertőtlenítő kezelés.
kiszeded azt be a mosogépbe. ha olyan. ha nem akkor porszivó:D ha asse akkor semmi
Sziasztok!
Végre meglett a jogsim.Talán a jövő héten meglesz a motor is.
Sisak belsejét mivel lehet tisztítani?
Szép napot!
Jóhogy megnyugodtam Tesó.... már telivigyorral nézem a meccset és hűsölök az új pizsimben itt a kávézóban...
Parkolóba most mentem ki lezárni a gépet és 2 csaj megkérdezte, hogy lefotózhatja-e a ruhámat elölről és oldalról....TEHÁT JÓL VÁLASZTOTTAM....napi 2-3 fotó 10.000Ft/db áron és egész jól fogok keresni vele....

Befele jövet nagyon nyomta és dörzsölte a térdemet, de egyre jobban éreztem, hogy majd tágulni és finomulni fog az....
Máshol tökéletesen kényelmes a ruha...