Csákány kicsi Fostosmacskám , mi a kifordult ánusz van veled?
Eléggé be vagy punnyadva, ha már most akkutöltőn gondolkodsz...tölti azt a motor generátora....
Kijutottál már a garázsba a motorodhoz? Addig húzod az időt, míg nem fogod megismerni mi az ott..az a fehér...
Nem, egy drótdarab kell hozzá.
Szervízkönyv megvan?
Az FI System Diagnosis résznél a dealer mode-ot keresd.
De itt van képekben. http://www.gixxer.com/forums/s...
Átkötöd, mint a képeken, aztán a piros gombot run állásba, majd adsz rá gyújtást. Felírod a hibakódot, és meg tudod lesni a táblázatban mit ír... 1szerű a dolog.
Igen, minden tökéletesen működik...van lámpa, műszerfalvilágítás, index, csak a szelepmotor alig nyekken meg....
Hogy tudom kiolvasni a hibakódot? Ahoz nem valami speckó kütyü kell?
Nem nézted meg a hibakódot? Én onnan vettem észre, h rossz az aksim, h ráadtam a gyújtást, és a benzinpumpa többször újraindult. Aztán a műszerfal halványodott. Lehet nálad így jön ki. Lámpád már van sima gyújtáson is ugye?
Ha le lenne merülve az akksim, akkor nem tekerné az önindítót sem.... Vagy rosszul gondolom? Az a kis motor, ami a szelepeket mozgatja jobban pofonbaszhatja az aksit, mint maga az önindítómotor?
Mert kipróbáltam és az önindító forgatja a motort....
A gyertyákat tegnap akartuk cserélni, de így meghiúsult és odaadom honap a motorral együtt Faternak és akkor majd a szerelő egyúttal beleteszi...
Eléggé be vagy punnyadva, ha már most akkutöltőn gondolkodsz...tölti azt a motor generátora....
Kijutottál már a garázsba a motorodhoz? Addig húzod az időt, míg nem fogod megismerni mi az ott..az a fehér...
Nálam a nyár február közepe óta tart...
Ott van a leírás amit kaptál, kezdd azzal....ott mindent leírnak
Töltődik az akksi és szép is az élet.
Nem megijedni az időtől.
akarom mondani szopós majom.
Nem kell eszterga...elég eszter is...
Szervízkönyv megvan?
Az FI System Diagnosis résznél a dealer mode-ot keresd.
De itt van képekben.
http://www.gixxer.com/forums/s...
Átkötöd, mint a képeken, aztán a piros gombot run állásba, majd adsz rá gyújtást. Felírod a hibakódot, és meg tudod lesni a táblázatban mit ír... 1szerű a dolog.
Hogy tudom kiolvasni a hibakódot? Ahoz nem valami speckó kütyü kell?
Fejlemények? Lesz idén nyár, vagy kimarad?
Jólvan.
Mert kipróbáltam és az önindító forgatja a motort....
A gyertyákat tegnap akartuk cserélni, de így meghiúsult és odaadom honap a motorral együtt Faternak és akkor majd a szerelő egyúttal beleteszi...
Gyertya kicserélve?