Ühüm. Mert a haverom SV -t akar venni, és emiatt érdeklődik nálam, hogy mennyiben befolyásolja az, hogy sokat túráztak, mennyire hajtották, hogy volt karbantartva... Érted.
Attól függ milyen csapattal megyünk.A tavaszi balcsis rohanás az hajtós volt a veszprémi elkerülőn én 160-ig vok hitelesítve.Bár ekkora sebességnél nem szeretek a Km orára pillogni.
A kanyarsebességem elég lagymatag így nehéz a többiekkel lépést tartani de megvárnak rendesek nagyon.
Aszondanám olyan 140-körüli ahol lehet csapatni lakott területet betartjuk 50-60.Oszt ha elérjük a szerpentint ki hogy megy tudás és vérmérséklet szerint.Nincs versenygés.Pedig vegyes a csapat gixxerek ,sv-k,r1-ek A tdm-s fazon nagyon zorall megy mint a mérgezett egér azzal a busszal de a DL-es kolléga sem piskóta.
köszi hoyg mindenki ellát tanácsokkal:D hát megprobálom kihozni a legjobbat. majd meglátjuk. sztem ugyis marad ez a gixer. 2006 óta erre vágyok, végre megvan nem hagyom eluszni..
Most nehéz időszakod lesz, de inkább tedd le a gépet, vagy járj vele ritkábban, és a megkeresett benzin részleges árát tedd félre. Kifizeted a festést, kifizeted a mocit, és utána tiéd a világ!
melozok igyis. meg mindig csináltam a dolgomat hgoy tudjak tankolni. csak szar azt halgatni amikor faszságot csinálsz hogy add vissza az árát, meg fizessem ki a kocsit amit megtörtem...
Sala, finomabb lett volna a süti, ha te dolgozol meg érte. Valószínűleg eszed ágában sem adnák el a Gixxit, ha előtted pörögnének a beleölt munkaórák. Ha apád kéri vissza a részét, akkor tedd le a mocit, melózz, és add vissza neki. Hidd el, ez a legjobb megoldás!
nem a motorral van bajom. apámnak kell viszsaadnom azt amit ebbe belerakott. jó ez igy. nekem az erőből egykerék tetszik. ha megmarad adok neki hátra +2 őt és kész:) igy is felemeli 4000 nél ha jó sikerül
A multkor a ringen nekem már sikerült majdnem 2 karika a Gixerrel, pedig baszott nehéz ezzel a csutkakormánnyal és ragadós Pirellivel....
Kívánta a gázt, de sajnáltam a Pirellit....majd rádobok egy otthon lévőt és azzal betanulom...
Miért nem ezt alakítod át Stunt géppé...? Nekem is tervben van, de csak olyan Demény kinézetre...
Idom maradna, csak kapna egy stunt kormányt, +fékeket, és nagy lánckereket és gyíííí...no meg egy csinos kis bukókeretet az ámcsi stuntos srácoktól...
De ez nem kevés gempa...én maradok még a seggemen egy darabig, mert így is áll a cerkám egy jól elkapott kerózás közben....
Méghogy nem menő....még az is megnéz egy jó kerózást, aki nem szereti és ellene van, mert KIRÁLY ÉS KÉSZ!
Ez lesz az első holnap, amit kipróbálok, mert ezt javasolták eddig ma a legtöbben....
Köszi neked is a Segítséget és az Infót!
Majd írom, hogy mi alakul holnap...
A kanyarsebességem elég lagymatag így nehéz a többiekkel lépést tartani de megvárnak rendesek nagyon.
Aszondanám olyan 140-körüli ahol lehet csapatni lakott területet betartjuk 50-60.Oszt ha elérjük a szerpentint ki hogy megy tudás és vérmérséklet szerint.Nincs versenygés.Pedig vegyes a csapat gixxerek ,sv-k,r1-ek A tdm-s fazon nagyon zorall megy mint a mérgezett egér azzal a busszal de a DL-es kolléga sem piskóta.
Inkább áruld el enkem, hogy a túrákon milyen sebességgel haladsz egyes csapatokkal az SV-ddel?
Bár az jól jött ki.
megtaláltam a következő motorodat
Kívánta a gázt, de sajnáltam a Pirellit....majd rádobok egy otthon lévőt és azzal betanulom...
Idom maradna, csak kapna egy stunt kormányt, +fékeket, és nagy lánckereket és gyíííí...no meg egy csinos kis bukókeretet az ámcsi stuntos srácoktól...
De ez nem kevés gempa...én maradok még a seggemen egy darabig, mert így is áll a cerkám egy jól elkapott kerózás közben....
Méghogy nem menő....még az is megnéz egy jó kerózást, aki nem szereti és ellene van, mert KIRÁLY ÉS KÉSZ!
Ez lesz az első holnap, amit kipróbálok, mert ezt javasolták eddig ma a legtöbben....
Köszi neked is a Segítséget és az Infót!
Majd írom, hogy mi alakul holnap...
SV.Na az kell neked.
Ezres.
Vagy az én nagy kedvencem a duplaszemű kanyarvadász 675-ös.Stuntolni is lehet vele.