Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

De azé csipázom a fejed Dottóreee
Jó foglalkozás csak a TB nem ad erre számot.
Dobált a fene.
Nemérted mi az amit ki akartam hozni pedig már leírták páran.
Oldalakon keresztül nem hallok mást hogy nyalókás így Lorenzó úgy.Nem kéne ennyire utálni.Vagy ha utálod akkor ennyiszer leírni hogy nagy az arca.Hidd el mindenki tudja hogy utálod.Csak ennyi az észrevétel.
A kisbuszos téma meg annyi hogy reflexből szidod az autósokat pedig nem is ők a hibásak.
Ennyi.Csak egy vélemény.
Ez egy igazán szimpatikus motoroshoz méltó cselekedet lenne....
Menj el ennyi erővel bérgyilkosnak....eredmény ugyanaz.....

Azért csííípázlak...
Zoli32!

Nálam és a hasonló szurkolók szemében valóban Rossi egy isten....no de nem feltétlenül azért mert 9 VB címe van, hanem azért mert mindemellett megmaradt az a fiatal bohóckodós srác, aki akkor volt, amikor először egy 125-ös gép nyergébe pattant, amit egy barátja adott neki kölcsön egy pár kör erejéig.
Nem arcoskodik, mint Lorenzo, aki első évében a YAMAHÁNÁL már akkora király volt, hogy válaszfalat húzatott a két csapat közé!
Na de MINDEGY IS KI MIT GONDOL ERRŐL, KONKRÉTAN LESZ@ROM, mindenki más véleményen van úgy is és ez így is lesz.....

De azért hagyjál már azzal, hogy mindenért Lorenzót hibáztatom....Miről beszélsz?
Mikor mondtam én, hogy ő miatta esett Rossi? Mi van a kisbusszal?, mert ezt meg végkép nem vágom......
És hogy jönnek Rossi témájához, a balfasz vezetők? Nem nagyon értettem már itt a hozzászólásod végét, de gondolom egyben akartál mindent rámdobálni....
Jah és mégvalami: Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!
Nem tudod, hogy mit...
Tudtam én, hogy te egy szexmániás állat vagy...
Na olyanom nincs.Kihagytam.
Nekem az bűvös 69 pont volt
Hoztam 1 kis rossz hírt:
Négy forinttal nő mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 340 forintra, míg a gázolajé 322 forintra nő.
Nekem az A korlátozott volt 75 point
Nekem ez volt anno 2005-ben, M kategóriából. 1 ponttal buktam meg...
Sok sikert a jövő hétre!
Ez se rossz.Belehalna a röhögésbe.
De nem.
amondanád neki hogy mennyen az sv vel egy kört mi?:D azt szegény meghalna a verseny technikán:D
Na ez a szívás nem a faláb.
Bár az enyém 75pontos vót.
Szakmai titok.
De látványos lenne.
a 64 az pont szopó. hát sajnálom. majd jövő héten:)
B kategória, 64 ponttal buktam meg... kicsit téptem a hajam... de majd jövőhéten újra próbálom... ez van...
kihuzza elé a locsoló slaggot:D
Szerintem inkább beül egy T34-esbe
Kiteszi a lábát....
és hogy tervezed?:D még ha szembe mész vele akkor se találod el nem ám hátulról keresztbeállsz egy limuzinnal egy szűk gyors jobbosba vagy mi a fasz?:D