Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit mutassak be rajta? 2:19-et mentem. Amennyit tőlem megtudsz azt kb. 2 kör alatt magadtól is megtudod. A lényeg, hogy itt nincs aszfaltozott bukótér szóval az elkottázott féktáv komolyabb következményekkel jár. De ha ilyen igényeid vannak...
bemutatja nekem a pályát Tibor? de tényleg...vagy nézzek meg inkább vidit és ugy picsázzalak el
Jaja...kb. akkor....
Jó de hát az 1-2 éve lehetett nem?
Sőt már része is a történelemnek!
Rossi része lesz a történelemnek is...
Méghogy 5 év... az elpusztult aranyhörcsögömre is emléxem még kisiskolás koromból, pedig nem volt 9szeres Világbajnok mókuskerékhajtó!
Részedről 2:12. Én meg kíméltem magam a másnapi verseny miatt.
Asszem nekem nagyon szar a memóriám.A szombati ebédre sem emlékszem nem hogy arra aki eltörte valmi hülye versenyen a lábát.

Me a motorosok csak úgy mennek mintazőőőőőőrűűűűűűtek.
Mesélj, mi volt szombaton?! Te szar!
kööp
XD
Te már csak tudod.
Ennél nagyobb szopatás nincs szerintem.
Biaggi az ÁSZ!
ki az a Biaggi #3 ?
Biaggi egyszerűen egy ÁSZ! Ő szent és sérthetetlen. De nem hibátlan.
ne mondj már ilyen faszságokat, aki ennyi címet nyer arra 100 év után is emlékezni fognak
ÁÁÁ nem. Azért Ő nagyobb név annál. Ld. Schumacher.Tavaly többet keresett mint a legtöbb F1-es pilóta pedig nem is ült autóba.
Ilyen Faubel, Pasini, Luthi ezek tünnek el mint szürke szamár a ködben. Pedig a tehetség meg van. (Faubelt csak azért írtam mert akkora szája volt 2007-ben mint az állat aztán örülhetett, hogy bent maradt a GP-ben).
ddt500-ról tudni kell, hogy Biaggi fan is...
No comment!
Hajrá Spies
És ha van annyi esze hogy tartalékolja a pénzt a kiöregedés utánra.mert ha elbassza mi lesz belőle?Talán kaszkadőrnek felveszik bár ahhoz is ész kéne.
Rossi talán megél a körülötte dúló legenda miatt.De a gyanum az ha abbahagyná 5 év múlva csak a nagyon fanatikusok emlékeznének rá.
18-án ZX kupa pancsiring.
Lehet nem tűnt fel de nem a Rossira hegyeztem ki a dolgot.
Egy 5 éves gyerek élete nem küzdelmes ha motorozni szeret és emiatt motoroznia kell. Akkor sem ha a szülei mindent feladtak érte. Nekem 10 éves koromig fel sem tűnt, hogy szoba konyhában élünk és lehet másképpen is. A szülei/m na azok küzdöttek. A tehetség nem=azzal, hogy valaki jó ember. Persze a pályán megküzdött a többiekkel és nyilván a csúcsra kellett fejlesztenie a képességeit de ez nem ugyan az mint ha napi 8-10 óra munka mellett csinálná ezt. Mint pl. Arnaud Vincent aki 2X évesen ült életében először motoron, VB lett 125ccm-ben és előtte nyúltenyésztő volt.
Vagy a mi Németh Balázsunk aki egyetemre jár miközben az ország 3 leggyorsabb motorosa között van. Szerinted Pedrosa kijárta a 8 általánost? Van érettségije? Vagy magántanár fizetett vizsga?
Azt csinálja amit mondanak neki. Kurva tehetséges, tud motorozni de semmi másra nem jó. Mázlija van, hogy egy halom pénzt kap ezért.
Szerintem fesd át a ződséget kék-fehérre, vagy sima feketére és gyere 18.-án és bebaszunk egy sört!
Van igazság abban, amit mondassz, de azért Rossi életútjának kicsit utánnanézhetnél még azelőttre, hogy elkezdett nyerni!
Cseppet sem volt fényes minden és ez az ember megküzdött mindenért és soha nem volt NAGY ARC, a szülei pedig "feladtak" érte mindent!
Ezért is csípem annyira...
Azt meg, hogy emberileg ezek az emberek egy nullák azt nem merném azért mondani, sokuk igazi tehetség és nem csak úgy kerültek oda ahova...
Emellett van sok olyan is, aki csókossal kerül be...

De már nagyon elrugaszkodtunk itt az alaptémától....