Mielőbbi Gyógyulást Rossinak!
Nyalókás kis szarnak van egy ingyen VB. címe....bár így nyerni... pffffffffffff.....na mindegy, majd erre is veri majd magát a kis LÚZER!
Nekem idén is Rossi a világbajnok!
Az én járgányomat is elérte C28 as hiba (másodlagos pillangószelep). A tipikus eset egyszer csak nem akar pörögni és FI hiba.
Gondoltam megosztom veletek hátha másnak is segít:
Hazaérve nézegettem és a hangja is fura volt amikor ráadtam a gyújtást, és látható is hogy ilyenkor nem mozog a pillangószelep.
Ha nincs rajta a gyújtás akkor kézzel lehet tekergetni , amikor ráadom akkor ki kell hogy nyisson teljesen.
Jobboldalon van egy „mikuni” feliratú doboz és annak a csatlakozóját mozgatva hallható volt hogy ott a baj.
Abban a dobozban van a léptető motor és jellemzően belülről a nyáknál elenged a csatlakozó forrasztása.
Kis ügyességgel 30perc alatt javítható nekem kb. 2 óra volt mert nagyon óvatosan csináltam.
Kell hozzá egy spéci bitfej a tesco ban van.
És fontos mint minden szétszedésnél hogy megjegyezzük, mi hogy állt előtte.
És persze nekem is szerviz után jött elő, gondolom mivel megmozgatták a csatlakozót és azt már nem bírta.
Ha valaki más is késztetést érez a „házibarkácsra” itt a leírás ami alapján nekiálltam: http://www.motorcycle-journal....
Üdv:
Viktor
Az is kell néha...
Jaja várnak, készülnek a bulira...
Mocskos jól éreztem magam! Vendégszeretet, jó hangulat, sörözés, motorszerelés, röhögés, kurva jó kaják, motorozás....
Minden volt!
De gondolom majd Doki fog írni hosszabb beszámolót és csatol képeket is mert azért a formát azt igyekeztünk hozni...
Tehát ezt a részét meghagyom Neki!
De szerintem marha jó lesz az a pár nap majd!
Csak a hátsó kell majd, ha nekem szánod...