Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kölyök!
Csak a hátsó kell majd, ha nekem szánod...
Mielőbbi Gyógyulást Rossinak!
Nyalókás kis szarnak van egy ingyen VB. címe....bár így nyerni... pffffffffffff.....na mindegy, majd erre is veri majd magát a kis LÚZER!
Nekem idén is Rossi a világbajnok!
Jó reggelt! Jó reggelt!
Jó újra itt....10-től olvasom vissza a fórumot...
jorreggelt. ma sincs jelentkező aki megveszi a motorom?:D:D
Kedves márkatársak,

Az én járgányomat is elérte C28 as hiba (másodlagos pillangószelep). A tipikus eset egyszer csak nem akar pörögni és FI hiba.
Gondoltam megosztom veletek hátha másnak is segít:
Hazaérve nézegettem és a hangja is fura volt amikor ráadtam a gyújtást, és látható is hogy ilyenkor nem mozog a pillangószelep.
Ha nincs rajta a gyújtás akkor kézzel lehet tekergetni , amikor ráadom akkor ki kell hogy nyisson teljesen.
Jobboldalon van egy „mikuni” feliratú doboz és annak a csatlakozóját mozgatva hallható volt hogy ott a baj.
Abban a dobozban van a léptető motor és jellemzően belülről a nyáknál elenged a csatlakozó forrasztása.

Kis ügyességgel 30perc alatt javítható nekem kb. 2 óra volt mert nagyon óvatosan csináltam.
Kell hozzá egy spéci bitfej a tesco ban van.
És fontos mint minden szétszedésnél hogy megjegyezzük, mi hogy állt előtte.

És persze nekem is szerviz után jött elő, gondolom mivel megmozgatták a csatlakozót és azt már nem bírta.

Ha valaki más is késztetést érez a „házibarkácsra” itt a leírás ami alapján nekiálltam:
http://www.motorcycle-journal....
Üdv:
Viktor
Innen merítettél erőt!
tehát
pár nap?
há nem egy hétre megyünk?
Az is kell néha...
Jaja várnak, készülnek a bulira...
Mocskos jól éreztem magam! Vendégszeretet, jó hangulat, sörözés, motorszerelés, röhögés, kurva jó kaják, motorozás....
Minden volt!
De gondolom majd Doki fog írni hosszabb beszámolót és csatol képeket is mert azért a formát azt igyekeztünk hozni...
Tehát ezt a részét meghagyom Neki!
De szerintem marha jó lesz az a pár nap majd!
Ma qrváskodásé volt a főszerep. Motor pihi...............
napozás, szauna, pancsi............

Ecsegcityn mik a hírek?
Várnak már bennünket, mint az ebolát?
Szeva Töki!

Csak érdeklődni akartam merre mentek ma ha lesz keringő.
De ma jöttünk haza Ecsegfalváról Dokival.
nem fogadott
derekadon
Tegnap volt nem fogadot!
Publikus?
Az üzlet az üzlet!
Sportmotoron hol szállítsak gumit? Jó volt nekem ez így!
Speed,

MSN-en most?
Kinek volt ez jó Kölyök?

ne hagyd megromlani a 600-ast a garázsban
neked is
hámer tud
Látod már itt is van!
Nem kell neki ennyit gratulálni, még elhiszi, hogy tud menni azzal a furcsa színű járművel.