Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Zoleee!

Régen láttalak itt...
Ez a genyó hungária mindig tele van egy rakás paréjjj autóssal és tötyörgő fasszal, aki azt sem tudja, hogy merre menjen....
Zöld a lámpa és mindenki nyomja a féket... ..hogy van ez?
Éljenek a lefizetett, buzi autós vizsgabiztosok és oktatók....lassan már kiengednek egy rakás vezetni nemtudót az utakra...BRAVÓ!
jobbulast a sracnak
Jo estet az Uraknak!
Ú baszd meg Jobbulást a motornak, és motorosnak!
Na ne bassz mááár....
Kurva életbe...
Most hívott a Ricsi, hogy letolt egy furgont az SV-vel a HUngárián.
Valami buszt kikerült erre mögötte állt a sor telibevert egy furgont.
A moci kapott de lábon hazajött vele elferdült a kormány+ fejidom+ tükör K.O. ő pedig beütötte keményen az egyik lábát.... Nem jó hír
Kiegyengette a Sima Béla!
Nagy guru a szakmában
Mi hnap 10:20 megyünk Dórival Vizsgabázisra kresszezni de sztem utána hazafelé gurulunk
Szeeeva Joe Mester!
Bulira minden előkészítve otthon.....
Én is utálom a nyalókás nagy arcot!
Nekem személy szerint Melandri a kedvenc!
csá srák. mi lett a tárcsáddal?
Bazzeg Tökös ne hagyd magad, ez csak az elterelő hadművelet része valójában el volt olvadva, de ezt nem mutathatja ki
holnap nincs valaki csepel, soroksár környékén ? 10 felé
szívessen gurulnák ismerőssel
Öhhhhhhh.... ez csúcs-verseny technika és..és..és ezt sehol nem kapod már meg...
Bassza meg!
Hétvégén majdnem eldobtam a gépet....
Petivel átmentük egy kurva jó ványai fagyizóba...isteni a fagyi ott...
Visszafelé jövet Peti ment előttem és kihúzódott hirtelen jobbra, de én már pont előztem, mire kapcsoltam, hogy úthibát került, mivel ismerem a terepet....fékezni már nem volt szabad....

Ekkor látom a nagy bazi úthibát és ekkor már a könyököm járta is jobbra-balra a táncot, úgy csapkodott a Gixer eleje....
Már-már azt hittem, hogy na mindjárt csatt.....de a kormánylengéscsillapító kíhúzott a csávából....
Akkora ZAKÓ lett volna nélküle mint a ház, azt ember nem fogja meg amit ez csapkodott....BRAVO GIXER!
Majd a hátsó gumiért is ilyen értékarányban kérem a lóvét tőled
300.000hUFF
Holnap mennyit fogsz kérni?
Persze-persze még mit nem....a sárga köridőmérő Peti gépéről nem kéne? Meg a tuning-fékkar?
Na jó legyen....baráti áron tiedé a 3 cucc egyben 200ezerért...
CSAK MOST!
Kamerás mobil!
Sisakod eladó?
Szia!
Gratula az új motorhoz!
Szia Doki!
Oksi! Nem probléma Az első gumi megy szuperlotyóra.
mereddig még képeslapró se láttam,,,de biztos jó lesz
márpedig vannak ugy megszoktam tegnap a kawa seggét az utsó két körben de nem mertelek bántani