Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nemtudom papikám. most itthon áll a bál, mert állitolag tönkrebasztam valamit az autón, ugyhogy tegnap letiltottak mindenféle jármüről ami 100% ban nem az enyém:D de majd rákérdezek ecsegfalvára. de az tőlem 300 km. ugyhogy egyedül nem szivesen tenném meg.
Hüjjjjeee
Hát
Hölgyek is olvassák eztet itt
fene sem tudja............jött oszt kész...................
Te végre kimozdulsz baranyából?(ecsgcity)
Vagy bebetonoztak oda a mecsek lábához?
szpjá ki:D nem spájki:D

Csak nem? Megérkezett az új rucid!
Úgy látom ez valami spyke lehet, nagy púpos
jobbról jött a menetszél?:P
jó a szemed , menetszél szétkapta
Nem szeretek visszaolvasni de azért megteszem.
Előre a helyes irány!
mitörtént a bal gombával?:D megtanitottad feküdni a kicsikét?
Na kíváncsi leszek a tapasztalatokra Menáger Úr!
Nagyon szépek ezek a papucsok...jól áll a fenevadon...!
Bocsesz, de 7végén lent voltunk GP-vel vidéken és nincs net, így nem tudtuk követni a fórumos eseményeket és nem láttam az S.O.S gummás írásod!
Legközebb csörögj...
Visszább nézel ma, akkor tettem fel képeket a hétvégéről!
ez az haver.
Most baszogatol?
Nem mondtam, hogy nincsenek száguldó motorosok...VANNAK! és autósok is...
Annyit mondtam, hogy tele van töketlen autósokkal, akik néha olyanok, mintha nem tudnának vezetni és ez egyenlő a balesettel...
Nem kell száguldozni...70 a megengedett, tehát 80 a forgalom tempója....ott fuss össze egy töketlennel....és ott a csatt 60-70-el...
ÉN CSAK ÁTLAGBAN BESZÉLTEM, NEM KELL MINDENT KIFORGATNI, TUDOM, HOGY SOK A VADÁLLAT MOTOROS IS!
Ájjjj de faííín képek egy faííín gépről Zolee!
Mielőbbi gyógyulást Neki!

Sajnos odabent állandóan megy a nagyüzem .
Veszélyes projekt a városi tekergés.............
Tomtech.
Jó estét csibészek!
Sziasztok!
K5-ös gsxr600am van és gondolkozom azon h a rendszámtáblatartót és a fenéklapot lecserélem valami egyedire!Esetleg vki tudna segíteni benne h merre keresgéljek?Tippeket szívesen várnék!A rendszámtáblatartó lecserélése nem feltétlenül jelenti azt h új indexek is kellenek?Előre is köszi a segítséget!
Sehol csak mindenkit szidtál akinek semmi köze a balesethez. Nem azt írtad, hogy a geci hungária tele van száguldozó motorosokkal.
Örüljünk, hogy Ricsi ennyivel megúszta.
EZT HOL IS ÍRTAM?
Ez így van de azért nehogy már az álló furgonos legyen a hibás.
kep a TT-rol