hát nemtudom papikám. most itthon áll a bál, mert állitolag tönkrebasztam valamit az autón, ugyhogy tegnap letiltottak mindenféle jármüről ami 100% ban nem az enyém:D de majd rákérdezek ecsegfalvára. de az tőlem 300 km. ugyhogy egyedül nem szivesen tenném meg.
Na kíváncsi leszek a tapasztalatokra Menáger Úr!
Nagyon szépek ezek a papucsok...jól áll a fenevadon...!
Bocsesz, de 7végén lent voltunk GP-vel vidéken és nincs net, így nem tudtuk követni a fórumos eseményeket és nem láttam az S.O.S gummás írásod!
Legközebb csörögj...
Visszább nézel ma, akkor tettem fel képeket a hétvégéről!
Most baszogatol?
Nem mondtam, hogy nincsenek száguldó motorosok...VANNAK! és autósok is...
Annyit mondtam, hogy tele van töketlen autósokkal, akik néha olyanok, mintha nem tudnának vezetni és ez egyenlő a balesettel...
Nem kell száguldozni...70 a megengedett, tehát 80 a forgalom tempója....ott fuss össze egy töketlennel....és ott a csatt 60-70-el...
ÉN CSAK ÁTLAGBAN BESZÉLTEM, NEM KELL MINDENT KIFORGATNI, TUDOM, HOGY SOK A VADÁLLAT MOTOROS IS!
Sziasztok!
K5-ös gsxr600am van és gondolkozom azon h a rendszámtáblatartót és a fenéklapot lecserélem valami egyedire!Esetleg vki tudna segíteni benne h merre keresgéljek?Tippeket szívesen várnék!A rendszámtáblatartó lecserélése nem feltétlenül jelenti azt h új indexek is kellenek?Előre is köszi a segítséget!
Sehol csak mindenkit szidtál akinek semmi köze a balesethez. Nem azt írtad, hogy a geci hungária tele van száguldozó motorosokkal.
Örüljünk, hogy Ricsi ennyivel megúszta.
Hát
Hölgyek is olvassák eztet itt
Te végre kimozdulsz baranyából?(ecsgcity)
Vagy bebetonoztak oda a mecsek lábához?
Csak nem? Megérkezett az új rucid!
Úgy látom ez valami spyke lehet, nagy púpos
Előre a helyes irány!
Nagyon szépek ezek a papucsok...jól áll a fenevadon...!
Bocsesz, de 7végén lent voltunk GP-vel vidéken és nincs net, így nem tudtuk követni a fórumos eseményeket és nem láttam az S.O.S gummás írásod!
Legközebb csörögj...
Visszább nézel ma, akkor tettem fel képeket a hétvégéről!
Nem mondtam, hogy nincsenek száguldó motorosok...VANNAK! és autósok is...
Annyit mondtam, hogy tele van töketlen autósokkal, akik néha olyanok, mintha nem tudnának vezetni és ez egyenlő a balesettel...
Nem kell száguldozni...70 a megengedett, tehát 80 a forgalom tempója....ott fuss össze egy töketlennel....és ott a csatt 60-70-el...
ÉN CSAK ÁTLAGBAN BESZÉLTEM, NEM KELL MINDENT KIFORGATNI, TUDOM, HOGY SOK A VADÁLLAT MOTOROS IS!
Sajnos odabent állandóan megy a nagyüzem .
Veszélyes projekt a városi tekergés.............
K5-ös gsxr600am van és gondolkozom azon h a rendszámtáblatartót és a fenéklapot lecserélem valami egyedire!Esetleg vki tudna segíteni benne h merre keresgéljek?Tippeket szívesen várnék!A rendszámtáblatartó lecserélése nem feltétlenül jelenti azt h új indexek is kellenek?Előre is köszi a segítséget!
Örüljünk, hogy Ricsi ennyivel megúszta.