Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáááá Zoliii!
4 kört futott a TT-n, és már túl is adtak rajta?
mail-en.....
uj szerzemenyem
Udv Urak!
Tehozzád Sanyi most hová lehet menni helyileg?
És ha mondjuk viszek gumit a felszerelésre, akkor centírozás, minden fene benne van a 2 500 Ft-os árban?
igen...lehet, hogy sok, de ennyi...
Darabáron 15?
15 körül tudok szerezni használható gumákat.....és a nálam vetteket 1500.ért felteszem.....a hozottat 2500-ért...
Nem, de Bitter #11 igen
Deee, vettem, csak érdeklődök! Ha jó az ajánlat, akkor nálad vásárolok!
Megtalálja, én bízok benne nagyon, mert kurva jó motoros és jó ember is....
Nem vettél még?.....akkor utánalesek...
Ja és mondgya má meg a sok bűrruhás emberke.Ez tényleg ennyire meleg viselet vagy én csesztem el és jegesmedvebőrt vettem?
Megálltam tankolni és vizipólóztak a ...keim.

Pedig jobb téma.
De legyen.Talmácsi megtalálja valaha is a beállításait?
Szia Sanyi!
Sikerült utánnanézni?
Ha majd róla fogunk beszélni, akkor majd kitárgyalhatjuk a seggét!
De mivel most a GP-ről beszéltünk, így csak nem hozhattam fel szóba Lopez kisasszony seggét....
Bár nagyon odáig vagyok a bigéért...
ezt a capellában mondjad....a nyalókás nyerne...
Bazz foglakozz má Jenifer Lopez seggével az érdekesebb.
Köszi....
Szóval a kis nagyarcú nyalókás megszólítás az korrekt nem? Semmi szidalmazás nincs benne....ez az igazság csupán!
Doki! A sörben női hormonok vannak. Mégpedig azért, mert ha megiszol belőle jelentős mennyiséget, akkor:
- Összebeszélsz minden hülyeséget,
- Abszolút nincs semmi logikusság benned,
- Nem tudsz vezetni semmilyen járművet,
- És pisilni járkálsz a WC-re öt percenként, természetesen a banda minden tagjával
Haggyuk szidjad nyugodtan.
Csak az első 3 hozzászólást linkeltem ki.....szerintem egyértelmű, hogy nem csak én nem szimpatizálok a Drága Kis Cukipofa Nyalókés Lórival....csak, hogy ne szidjam Zoli32 kedvéért.....

HOL IS OLVASOD ddt500 ebben a szövegben azt, HOGY VALÓJÁBAN KI MIATT IS HÚZTÁK A FALAT FEL ANNO? A kis kretén kérte, mert ő meg akarta mutatni, hogy mekkora ász egyedül.....ez a gumis buziság csak fedősztori! Én sem engednék most a Doki helyében....itt nem Rossi szorul adatmegosztásra, hanem ez a Lóóóri srác! HELYES ÉS EGYÉRTELMŰ, EGYENES KIJELENTÉS Rossitól...."EDD MEG, AMIT FŐZTÉL GYEREK" .....

1.Lorenzo teljesen más stílusban motorozik mint Rossi , saját baromságának lenne áldozata Lorenzo és megint pörögne a levegőben a kamerák előtt

2. Rossitól szép , hogy ezt így közölte és beismerte , lehet hogy én a helyében direkt fals infokat adnék a kis talpnyaló Lorenzonak : )

3. egy ide nem illő de igaz dolgot írok (csak babonásoknak és freaks-nek)Lorenzo bika jegyű és egy bűzlő beképzelt önkényes " ki ha én nem..." bika jegyben született soha nem lehet a legjobb motoros :))) ez statisztikailag is bizonyítható.

Vendég #33., » 2008. November 19 14:48:03., Szerda
#32: Csatlakozom..

Vendég #32., » 2008. November 19 13:21:20., Szerda

Mennyi kissebségi komplexusos tudatlan van ..... mondjuk kicsit azért érthető az a frusztráció , hogy a sok irígy műkuki érzi , hogy Rossinak még az árnyékához sem érhet fel :-)) Nyalókának ha már a pofája és az egója megvan , akkor lassan illene a saját lábára állnia !
Ettől egyértelműbb kijelentéseket nem is hallani a többiek nyilatkozataiban mint amit a főnök myilatkozott , ezzel még nagyobbra nőtt a szememben , pedig eddig is nagyra tartottam .

És mostmár te is hagyjál ddt500 ezzel a dologgal.....ha ti úgy gondoljátok, hogy faszul látom, akkor okés....maradjunk ennyiben!

Inkább gyere crazyJoe-ékkal Ecsegre és sörözzünk egyet!
"De azért hagyjál már azzal, hogy mindenért Lorenzót hibáztatom....Miről beszélsz?"
"Nem arcoskodik, mint Lorenzo, aki első évében a YAMAHÁNÁL már akkora király volt, hogy válaszfalat húzatott a két csapat közé!"
Lorenzo húzta fel a falat?
Hogy is van ez?