Ja és mondgya má meg a sok bűrruhás emberke.Ez tényleg ennyire meleg viselet vagy én csesztem el és jegesmedvebőrt vettem?
Megálltam tankolni és vizipólóztak a ...keim.
Ha majd róla fogunk beszélni, akkor majd kitárgyalhatjuk a seggét!
De mivel most a GP-ről beszéltünk, így csak nem hozhattam fel szóba Lopez kisasszony seggét....
Bár nagyon odáig vagyok a bigéért...
Doki! A sörben női hormonok vannak. Mégpedig azért, mert ha megiszol belőle jelentős mennyiséget, akkor:
- Összebeszélsz minden hülyeséget,
- Abszolút nincs semmi logikusság benned,
- Nem tudsz vezetni semmilyen járművet,
- És pisilni járkálsz a WC-re öt percenként, természetesen a banda minden tagjával
Csak az első 3 hozzászólást linkeltem ki.....szerintem egyértelmű, hogy nem csak én nem szimpatizálok a Drága Kis Cukipofa Nyalókés Lórival....csak, hogy ne szidjam Zoli32 kedvéért.....
HOL IS OLVASOD ddt500 ebben a szövegben azt, HOGY VALÓJÁBAN KI MIATT IS HÚZTÁK A FALAT FEL ANNO? A kis kretén kérte, mert ő meg akarta mutatni, hogy mekkora ász egyedül.....ez a gumis buziság csak fedősztori! Én sem engednék most a Doki helyében....itt nem Rossi szorul adatmegosztásra, hanem ez a Lóóóri srác! HELYES ÉS EGYÉRTELMŰ, EGYENES KIJELENTÉS Rossitól...."EDD MEG, AMIT FŐZTÉL GYEREK" .....
1.Lorenzo teljesen más stílusban motorozik mint Rossi , saját baromságának lenne áldozata Lorenzo és megint pörögne a levegőben a kamerák előtt
2. Rossitól szép , hogy ezt így közölte és beismerte , lehet hogy én a helyében direkt fals infokat adnék a kis talpnyaló Lorenzonak : )
3. egy ide nem illő de igaz dolgot írok (csak babonásoknak és freaks-nek)Lorenzo bika jegyű és egy bűzlő beképzelt önkényes " ki ha én nem..." bika jegyben született soha nem lehet a legjobb motoros :))) ez statisztikailag is bizonyítható.
Vendég #33., » 2008. November 19 14:48:03., Szerda
#32: Csatlakozom..
Vendég #32., » 2008. November 19 13:21:20., Szerda
Mennyi kissebségi komplexusos tudatlan van ..... mondjuk kicsit azért érthető az a frusztráció , hogy a sok irígy műkuki érzi , hogy Rossinak még az árnyékához sem érhet fel :-)) Nyalókának ha már a pofája és az egója megvan , akkor lassan illene a saját lábára állnia !
Ettől egyértelműbb kijelentéseket nem is hallani a többiek nyilatkozataiban mint amit a főnök myilatkozott , ezzel még nagyobbra nőtt a szememben , pedig eddig is nagyra tartottam .
És mostmár te is hagyjál ddt500 ezzel a dologgal.....ha ti úgy gondoljátok, hogy faszul látom, akkor okés....maradjunk ennyiben!
Inkább gyere crazyJoe-ékkal Ecsegre és sörözzünk egyet!
"De azért hagyjál már azzal, hogy mindenért Lorenzót hibáztatom....Miről beszélsz?"
"Nem arcoskodik, mint Lorenzo, aki első évében a YAMAHÁNÁL már akkora király volt, hogy válaszfalat húzatott a két csapat közé!" Lorenzo húzta fel a falat?
Hogy is van ez?
4 kört futott a TT-n, és már túl is adtak rajta?