Ha már nyilatkozat. 2007 év elején Rossi gúnyos röhögés közepette azt mondta, hogy nem lenne a bridgestone-sok helyében. Rá 5 versenyre már az egyengumikért harcolt mert a mislen nem volt versenyképes. Az egy dolog, hogy a Lorenzo egy unszimpatikus ganaj és jó volt látni amikor repült laguna secában de a Rossi se sokkal jobb.
Én speciel Schumacher fan vagyok de elismerem, hogy voltak vannak lesznek köcsög húzásai. Ezek mind ilyenek. Aki 5 éves kora óta motorozik/autózik és nyer abból nem lesz egészséges lelkű ember. Rossinak lövése nem lehet a nélkülözésről vagy a tiszteletről mert folyton nyert. Ha nem akkor apu-anyu-managger azt mondja neki, hogy szar volt a motorod/autód. Lorenzo, Hamilton, Alonso, Pedrosa detto.
Nézzétek meg a Villenuve-öt. Jött látott győzött. Akkora arca volt, hogy külön repülő kellett neki. Utána szívott vagy 5 évig orrba szájba mert a pénzt választotta a jó autó helyett. Olyan csendes szerény ember lett belőle, hogy csuda. Ez a baj ezekkel. Nem szenvednek eleget. Vagy nézd meg a Stonert. Én alapvetően neki szurkolok de mostanában kezdem rühelleni. Miért? Mert integet másoknak az időmérő edzésen. Állandóan. Mint ha nem is tudom ki lenne! Ugyan ez az F1-ben. Mást sem hallok csak, hogy ki hogyan tartott fel kit az edzésen. A seggük alá rakják a milliárdos technikát, mellé a nagy fizetést és csak a tehetségüket kell csillogtatni de mást sem csinálnak csak sírnak mint a fürdős kurvák.
Szerintem a technikai sportokban (azt csinálod amit imádsz nem kell 7/24-ben súlyt emelned, futnod stb) az ilyen kitenyésztett erre nevelt élversenyzők mind ilyenek. A nagyrészük hülye mint a segg pl. a spanyolok/olaszok nagyrésze képtelen megtanulni angolul. Pedrosa télen biztos annyit edz, hogy nem jut el egy magántanárhoz. Kibaszott gyenge az idegrendszerük (lövésem nincs Stoner miért sírta el magát a múltkori esés után), és emberileg nagy nullák. Hú ez elég hosszú lett.
Mint említettem nem a kisgyöki tudásával van problémám, hanem a stílusával és a nagy arcával és a sok köcsög nyilatkozatával, amit sokan már nem olvasnak, mert nem érdekli őket csak a futam.
Én viszont olvasom mindenhol a nyilatkozatokat és kapom az infókat is és ott nagyon genyón nyilatkozgat a kis nyalókás.....
Szóval nekem ez a mostani nyálazás nem őszinte....
És hiába vezetett eddig, akkor is úgy fog VB.-t nyerni, hogy nem volt ott szorongatni őt Rossi....simán verhető lenne, mivel Rossi sokkal tapasztaltabb...
Sosem lesz elismerve így ez a VB. címe....
És úgy is lehet valakinek ellenfele lenni, hogy nem arcoskodsz közben és nem nyilatkozol faszságokat...
Azt azért hozzátenném, hogy idén Lorenzo-Rossi 2-1-re állt Mugello előtt és a nyalókás köcsög vezette a ponttáblázatot is. Ja és amikor Rossi elesett Lorenzo vezette az edzést. Szóval itt nem arról van szó, hoyg a Rossi vezetett 50 ponttal majd 5 versenyt kihagyott és emiatt nem lesz VB. Ha Pedrosa VB lesz na az ennek köszönhető. De itt most Rossi volt nyomás alatt. 2X egymás után elverte a csapattársa.
sztem azé ennyi emberség van benne. ne utáld. ha neked az lenne a feladatod hogy legyőzd rossit hogy első számu pilóta legyél vagy világbajnok leszarnád hgoy imádod
Hoppáré...micsoda gesztus...
Rossinak akarta ajánlani a győzelmét..... milyen fasza gesztus...miközben egymással meccselnek....
Lehet, hogy rászólt Lóórira a menágere, hogy öcsém most kicsit legyél már normális, mert kurvára nem szimpi az embereknek az arcoskodásod.....ÉS LÁSS CSODÁT...nyalókamen erre megkedvelte Rossit....szánalmas....
Hááát Bringa!
Ha kapnék ilyen lehetőséget élnék is vele és leszarnám, hogy hányszor és mekkorákat esek....HÚZNÁM NEKI MINT A BAROM....nem kellene foglalkozni még azzal sem, hogy a motor törik, mert nem a sajátom, amit jelen esetben féltek, mint ÁLLAT!
Ennek ellenére kapnék egy futamon vagy 10 lekörözést, de MEGTISZTELŐ LENNE Rossi gépét vezetni és elmondani neki, hogy a motorja végigcsinálta az évet!
És nyalókást pedig ahányszor megelőz megpróbálnám leszedni...
Doki46!,vagy mennyé' tolasd a picsád alá rossi motorját, azt bassz oda nekik, van még pár futam az évből, a vb címet meg majd beviszed neki a balesetire...
Akkor légyszi nézzél meg egy pár évvel ez előtti futamot, amikor nem volt kipörgésgátló....és nézd meg hogyan ment Rossi és a Régi menők....
Ezt a kis nyalit feltennék egy olyan gépre és egyből kibukna a technika hiánya rajta....
Ahogy annak idején a Böröczki Pepe mondta a Faubelről.... "Faubelt még talán csak az anyja szereti csak, de talán még az sem" ......
Az ez igaz erre a kis nyalókás fürdőskurvára is....
Te motoros tudás nélkül is egy kis nulla majom vagy, azt mégis szeret mindenki!
Próbáld meg szeretni őt.....(de ne úgy, hogy rá vered ki... ) menni fog..... Mármint a faszverés...
2. új kicsi kocsim