Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Én nem löktem fel rossit.
Bár pízé úgy belerongyolnék kocsival csak úgy repülne.
Az üzlet az üzlet.
Azért téged basztathatunk ugye?
Azt mindenki leveszi hogy nálad Rossi az isten.Nem is gond mindenki szeresse őt.Csak az a nagy helyzet hogy bármi történik két sorral odébb a HSz-ben már a Lorenzó ütlegelése megy.Nem kéne.Pl Rossi eleséséhez kurvára nem volt köze.De azért mindig Lorenzó a hibás mindenért az esős-árvízért is meg a kisbuszért is az picit túlzás.
Szerintem.
Nameg az autósok szapulása minden helyzetben.Még akkor is mikor semmit nem tettek.Értem én hogy van pár nemnormális de mindíg őket hibáztatni túlzás.
Akkor figyelek...
Hááá...D46 szereti LorenZoo -t! ,
Simán lennél a ribanca...valld be.....!
tomwar!

Ha unod olvasgatni az ilyeneket AKKOR NE TEDD!
Nem kényszerítettelek rá szerintem...
Azért azt erős mondani Rossiról, hogy ajándékba kapta Stonertől a VB.-t.... EMBER...a Rossi egy 9-szeres világbajnok, szerinted?
Ha nézted a futamokat, akkor azok arról szóltak, hogy Stoonert hajtotta Rossi és szegény hibázott....LÁSD LAGUNA SECA!
És nem úgy szurkolok neki, hogy fikázok másokta....SENKIT SEM FIKÁZOK, AKI JOBB A Rossinál egy adott futamon....
ÉN CSAK A KIS NYALÓKÁS KRETÉNT NEM BÍROM, MERT NAGY A KÉPERNYŐJE......ENYYI!
Vitát erről be is fejeztem!
Tudod, hogy mi a mégnayobb probléma? Hogy csak jattal engednek át!
Gyula nem csinált lófaszt se, mégis meghúzták.
De... Hátrafelé
Na léptem...este jövök...
Szia Bringa!

Teljesen igazad van és jól írtad ezeket a dolgokat... Ez tényleg szinte így van és így is kell menni, ahogyan leírtad...
Tegnap talán nem az autósokat kellett volna példálózni, de én ezt nem is szegény Ricsi csattanására írtam....
ETTŐL FÜGGETLENÜL AKKOR IS AZT VALLOM, HOGY RENGETEG BALFASZ, VEZETNI NEMTUDÓ SOFŐRT BASZNAK KI AZ UTAKRA AZ AUTÓSISKOLÁK EZZEL A "FIZETTEK ZSEBBE, ÉS BÁRMENNYIRE NEM TUDTOK AUTÓT, VAGY MOTORT VEZETNI, AKKOR IS ÁTMEGYEK" SZOKÁSSAL!

Na azt meséld el inkább, hogy várhatunk-e 18,19,20.-a valamelyik napján Ecsegen te seggrakétás homár....
Na kivele Crazy....
Hátha elég hüüüjjjeeeee vagyok hozzá...
van 5 letem nekem is..monnyuk az csak hülyéknek való
Joe-Z!

Ezt már szeretem... látom vágod te a tutit, mint bálnafasza az iszapot wazzzeee....
Remek kis programok.... talán még lehetne csinálni egy FULL BŐRBEN történő szinkronúszást is a medencében...
Kriki barátom úgy tudom ebben nagy spíler....
Fasza lehet az elefánt a gumi oldalán....nem húzza nagyon a motort?
Hazaértünk mi is, megnéztem szerintem odatalálok majd a boltba de néztem csak du.tan van nyitva.....
D208-as.Gyorsan kopik de különösebben nem egy ragacs gumi.Ergo hátsó birta 7e-ig első meg talán 9e ig.Most M3-at kukáztam előre meg egy D207-es hátra.Metz nem rossz de nem is egy nagy durranás van egy elefánt az oldalán ez az extra.Lényeg hogy egyik sem akaródzik kopni.
(Bár a 2007-est remélem kinyírom még ebben a szezonban.)
Marad a conti.Road2 hátra előre Sport vagy road2 mindenhova oszt annyi.Bőven elég.
Esetleg ha rámszakad valami nagy köteg lé PR2.
Nem vagyok én menőemberke.Bár a szétpályázott RaceAttack jól mutatott a pizzázó előtt.
Csá Túraszalonna!
Ez nem azaz, ami a tiedéé....az valami túrabroncs...vagy mi
Neked bütykösgumi kell 200/50-es előrehátulra... ,
A farkadra meg rücskös!
Hány pont, s milyen kategória?
Nemmmm.Nem kő dunlop.Sosemnem.Pedigazvanfenn.Jó lennelekopna.Csak sokára lesz.
Jó lesz az.....főleg kanyarban!
Nekem is meg kellett szoknom 48000 -nyi Bt014 után
Jelenleg mást el sem tudnék képzelni a motoromon.......(meghát ebből is spájzoltam be!)
Egyedül csak az a baj vele, hogy nagyon növeli a bátorságod.....
Vakold le, úgy nem kopik majd annyira.. ,
Akkor próbáld 3-ba rakni.
Elég nekünk, hogy Téged elfogott!