Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Most ez úgy írtad, mintha csak az autósokon múlna minden......nem keveset megyek városban....Hungárián is, Szentendrein is kifelé befelé egyaránt.....Budafokin szintúgy....tapasztalatom szerint van egy bizonyos tempó (mindenkinél más persze) ami felett már nem a tiéd az irányítás...ezt kell megtalálni a forgalom folyamatos figyelése mellett(nem csajokat bámulni, meg merengeni....megafaszom...) és akkor eljutsz egyik helyről a másikra, ahogy szeretnél !
Az esetek 90% -ban ki lehet tapasztalni az előtted, és a melleted haladó gépjármű mozgásából, hogy mire készül....csak figyelni kell
Ennek elmulasztása káros is lehet az egészségre.
Teherautó mögött felveszem annak tempóját, ha közel megyek hozzá akkor kihúzódom szélre, hogyha fékez, és én elbaszom tudjak mellécsorogni.
Kielőzni forgalomban csak akkor merem, ha belátható mi van előtte ott, ahol kibújok, ha nem lehet, felveszem a tempóját legfeljebb szitkozódom, hogy nem haladok, de legalább nincs baleset.
Nekem ezek bejöttek...személyautónál jobb a helyzet ott 1-2 autóval mindíg előrébb jár a szemem, hogy azok mit csinálnak, akik mellett elmegyek azok nem szoktak hirtelen változtatni már a mozgásukon(eddig legalábbis nem csinálták.... )
Az nem kis szopás, ha a teherautó sávot vált, a motoros meg belegangol a teherautó által kikerült másik autóba.... Ezért én nem az autósokat szidnám
esélyes:D megfőzzük a tojásokat?:D inkább akkor amerikaifoci
Bááázz Doki olyan programokat találtam ki
Full motorosruhában váltófutás
Foci persze full bőrben
Stb stb ja és ez mind hulla részegen
én nem merek lemenni ecsegre:D mi lesz ott 20 gixerrel:D
Ennyi bazzeg a pályán lennék ilyen gyors mint bőrruhában futásban
nem nézel tévét?:D még szpíd is tuggya aki anti tévés. az az a nigger futó aki még a tisztelet kört is világ időn belül futja:D
Usain Bolt
Milyen Bolt?
Még szép, én ne mennék? Pia,motor,őrület ez pont nekem való
Bolt, te mész ecsegre?:D
Te alkoholista állat bepiázva írogatunk?
Ez a hála bázzz, hogy végigfutottam full bőrben a célegyenest 30fokban, hogy ott legyek a rajtrácson és támogassalak puszta jelenlétemmel Szép világot élünk
Kicsit jobb állapotú, mint az enyém... De csak egy kicsit...
Jó éjszakát Mindenkibe!
Mindenki aki inni szeretne

Nem gáz
sztem ő igazábol orbán viktor:D na én meygek húzom a gixerbőrt. jóccakát
Te vagy Sz. Laci?

Tibi szégyeld magad, 600-asal jobb időt ment mint te az 1500-el!
aszondjátok meg hogy ki hogy viszi le a piát? amuyg gáz lenne ha kocsival mennék?:D
Igazán rendes srác vagyol Te!

Viszont én megelégszem azzal ha a bográcsnak bemelegítesz, jövő hétvégére.

Menű?

Éhesek vagyunk itt mindannyian.........................
Mégegyszer...
ÍGY-ÍGY Mester!
Valahol itt volt az orra az enyémnek is, mert nyúúúlt a nyakam, hogy lássak valamit....
nemazenyém.Zsófié
csak szerényen vauzok
képes vótá venni egy ugyan olyat?
Igaz....mire odaértek az már 19.-e lesz....
igy gondótad?
mer ezis tegnapi