Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudnátok tanácsot adni, hogy honnan érdemes, vagy egyáltalán honnan lehet féktárcsát beszerezni? Gyárit, vagy más típust ami jó a k6-ra? Van esetleg tapasztalat nem gyári tárcsával és betéttel?

Előre is köszi a válaszokat.
Előttem mentél a 3-ason el.
Köszi!

Nyugat felé veszprém, Kelet felé Mezőtúr, Dél felé (még csak) kecskemét - Dunaföldvár, Észak felé Pilisszentlászló, Észak-Kelet felé Aszód volt meg robogóval!

Hát nem hosszú útra találták ki... De ha nincs más, akkor jó ez is!
Állat!
Ennyit menni.. Ezeket nem az ilyen hosszú útra találták ki!
Na most lépnem kell! Jó a kisgéped! Majd estefelé én is dobok fel róla,ha minden jól megy, és ha már így ilyen robogódélutánt tartottunk!
Felment a Mitasom ára De akkor sem vennék mást!
Helyben használod... Krosszozol a lugasba, mi?
Nekem menőzöl a 3 órás utaddal? És amikor én motoroztam le 4 óra alatt a Dabas - veszprém távot? Volt komp, meg minden ínyencség Hazafelé mán 6 óra hossza volt az út, mert Lórévnél nem volt komp, és be kellett hajtanom Budapestre. És még onnan sem nyílegyenesen mentem haza, hanem tettem egy kis kitérőt Csepel felé
Amarha!
Akkor TE többet hajtod a robogót mint a gixit!
Én csak helyben használom,meg esetleg a szomszéd faluba megyek vele, ami 18 km-re van tőlünk,de oda is csak azért a robogóval,mert annyira szar az út arrafelé,hogy csak ezzel élvezhető! A naggyal nem túl praktikus! Mondjuk egyszer kénytelen voltam Balatonra menni vele! 3órás út4 képzelheted!
Jah, képet kérnék!

1. Kép: OMW kút, Dunaharaszti
2. Kép: Balatonkenese
3. Kép: Érd
4. Kép: Dabas
5. Kép: Otthon, édes otthon
Ez sem tűnik rossznak!
Nem cserés, még bírja... Jah, 5 éves lett a gép Június 6.-án, az óra állása 45 300 kilóméter!
az fain.
nekem 18 van a vasba.s két év alatt.
Amúgy a conti a mostani egüs árával nem rossz ha két éve volt a mitas 7 akkor a 8400-as árral kibékülnék.És egő még csak nem is a legolcsóbb. link
Nekem kenda volt fenn hátul használt 5mm-es profilmélységű 3e/db.Meg a maxxis gyári.Kenda a lengyel kottonngumi keménységű tehát az életben nem kopik el tipus de korinak is jó.
Egyik csingcsung olcsó gumi sem lesz egy driftbajnok kedvence.Talán 8-10e közt már van márkásabb.
Sr egyenlőre darbokban várja sorsát.
Ezek szerint ha jól értelmezem és a múltkori kommentet olvasva miszerint lassan neked is cserés lesz a gumma,akkor 2 év alatt tettél bele 13 ezer km-t? Ne bassz! Nekem most volt 10 éves a mocc, és van benne 13100 kb! De nagyon tipp-topp ám! Mintha új lenne! Majd ha gondolod teszek fel róla képeket! A többi piacon lévő Benelli olyan nagyon leélt,de ez...
Ez olyan mintha most hoztad volna ki a gyárból!
Pfú te... Anno Dabason vettem a Yamaha Surmanban.
De keresek Neked!
köszi! Honnan lehet ilyet beszerezni? Esetleg tudsz adni valami elérhetőséget majd?
Köszi Zoli! Ezeknek is utánanézek..
Ááá, nagyon bevált. Nagyon kemény pályázásnál (Forza AldiRing! ) a gumi legleglegszélén motorozva aprókat driftel, de kontrollálható teljesen. Tapad mint az állat, nekem nagyon bevált. Mutogathatnak nekem akármilyen robogós gumit, teszek az egészre magasról.
Két éve darabját adták 7 000 Ft-ért. Nekem baszottul megérte
Este nyomom a pontos adatokat!
közben látom már meg is előztél a válasszal! Szal 7rugó/db..
Köszi! Szóval ez bevált? Tapad mint állat? Ha úgy van majd megnézhetnéd a pontos nevét és én felírom. Ha veszek akkor tudjam. Nem olyan sürgős,de már szerintem lassan ledobom őket! Mennyiért vesztegetnek egy ilyet párban?
Valami két éve vettem, darabját hét rugóért, újonnan. elöl 110/90, hátul 130/90 a méret
Remélem, jól mondtam
Mitas Scooter asszem. ha így nem találsz, leslattyogok, és felírok minden adatot.
Nálam 15 000 kilóméter óta fut, van rajta minta, de majrécsík az semmi
Most gyárilag Maxxis van rajta! Az első mérete 120/70-12, a hátsóé 130/70-12.
Michelin pilot sport.
Esetleg metzeller ME7,meg talán a konti twist.

Mérete?