Speedy! Ha jól rémlik írtál múltkorában valami jó robogó gumi félét,ami tapad is fasz@sul. E téren nem vagyok olyan jártas,ezért kérdezlek Téged,mint nagy robogóst! Szeretném lassan lecserélni rajta a gummát,és hát jót szeretnék! A gyári elég ratyi! Csúszkál,és bár nem döntögetésre való egy robogó,de ha be van döntve picit eléggé instabil! Most léptem át a 13000-es km-t nemrég!
Az nekem messze van sajnos innen. Most megszorítások vannak kicsit. Most volt olajcsere, aztán még gyertya + légszűrő hiányzik. Aztán fékolajcsere, meg hűtővíz csere. Most erre megy el az aprópénzem.
Akkor gyorsan cseréld le, a levedlett gumit meg küldd el nekem. Legyalúltam a kockát a gumimról a múltkori Cseszneki kanyargás alkalmával. Vérszemet kaptam.
Mondjuk ez igaz. Szerintem azért követelmény a B kategóriás vezetői engedély, mert van, aki csak pályázásra veszi a gépet, és csak autóval szállíthatja el, ahhoz pedig kell jogosítvány. Hogy van, vagy nincs rendszám a gépen, az teljesen mindegy. A lényeg abban rejlik, hogy a gépsast el lehet szállítani utánfutón. Baj nincs belőle.
Ha beüt a Rendőrség, a kereskedés a kezeit mossa: A páciensnek volt B kategóriás vezetői engedélye, elszállíthatta volna a motort. Hogy a kereskedés elhagyása után mit csinált, az már nem tartozik a kereskedésre. Így tehát a Rendőrség száz százalékban csak a páciensre száll rá. A kereskedés bizonyítani is tudja, hogy milyen vezetői engedélyed van, hiszen nekem elkérték az okmányaim, hogy lefénymásolják.
Egyszerű a képlet: B-s jogsivel el lehet vinni motort a kereskedésből. Készpénzzel biztosan, hitelre meg nem tudom biztosra.
Állítólag most baszott jól nézek ki, szobrokat akarnak rólam formázni, valami görög mitoménkik, csak nem nagyon érek rá!
Gyere fel délután Lepencére egy kicsit ismerkedünk............
Ha meg nem akkor majd a jövő héten látsz eleget.
A gyári gumikban 5 500 kilóméter van, és még elvárok ennyi teljesítményt belőlük
A Dunlopokkal csak betáraztam
Zolinak meg igaza van, rossz embernek álltam meg... Dottóre csak egy icipicit tévedett... Nem Andrási, hanem Andrássy
Nagyon nagy huligán lehet ez a Speedy! Új gummákat is vett a gépre!
Gyorsan lenyűtte a gyáriakat! Biztos mutatványos a Kölyök!
Mivel Ecsegszitin valószínűleg szombaton leszünk a legtöbben, akkor legyen az, hogy aznap, mindenkin feszüljön a főrumpóló!
Ha beüt a Rendőrség, a kereskedés a kezeit mossa: A páciensnek volt B kategóriás vezetői engedélye, elszállíthatta volna a motort. Hogy a kereskedés elhagyása után mit csinált, az már nem tartozik a kereskedésre. Így tehát a Rendőrség száz százalékban csak a páciensre száll rá. A kereskedés bizonyítani is tudja, hogy milyen vezetői engedélyed van, hiszen nekem elkérték az okmányaim, hogy lefénymásolják.
Egyszerű a képlet: B-s jogsivel el lehet vinni motort a kereskedésből. Készpénzzel biztosan, hitelre meg nem tudom biztosra.
Mit szeretnél szürcsőlni ecsegcityn?
Mondom szét van szedve a moci Naked bike lett belőle
De ez nem tetszik neki mondta is,hogy vissza az idomokat mert ez így gusztustalan
Jövő hét! Ott leszünk a szeren
Gyere fel délután Lepencére egy kicsit ismerkedünk............
Ha meg nem akkor majd a jövő héten látsz eleget.
Veled meg mi pöcs van, rég beszéltünk és már olyan rég láttalak lehet meg sem ismerlek
Én saját vassal jövök fel nem ülök őrültek mögé