Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Hááát nem vagy valami szép, de egye fene..
Aki a Balatonra jön (főleg a déli part - Siófoki rész) kötelező előtte lebeszélnie velem egy randit...
Semmi bajom vele, azon kívül, hogy nagyon eszi a gumikat.... meg a benzint......
Az egyik első féktárcsa lötyög (bal), de még fog, úgyhogy nyomatom neki....majd a jövőheti gumicserénél megnézzük
A hátsó gumi jelenleg szöveten van, úgyhogy vissza kellett vennem a tempóból, így egy tankolással elmentem 230 km -t tartalékkal együtt, ha felmegy az új kerék remélem visszaáll a rend...
Na szuper! Jaja,látom a képeket! Én majd csak akkor megyek arrafelé ha már meg lehet mártózni a Balcsiban! Amúgy nincs olyan messze! Tőlünk 130km Almádi!
Aaaz igen! hááá mikor indultál? 7kor? Mennyi van most a vasadba? Múltkor még láttam képeket a km állásról!Nem semmi.. így, ennyi km-el a hátad mögött,hogy értékeled a gépet? Minden okés vele? Semmi gond nem volt eddig?
Én tegnap voltam Balatonon ma dórival megyek Dabas és környéke lesz még pár motoros is
Lesz itt még melegebb is
Cső!
Reggel 10:00 -ig letoltam egy 300 -ast mindenfelé, délután valszeg Dunaújváros lesz és vonzáskörzete
Akkor jó!
Cső Gixeresek! Végre jó az idő! Nyeregbeeee! Lehet teszek ma egy kis Cseszneki kitérőt! Ki merre tervez mára?
Tegnapi balatoni útról pár kép oda-vissza 360 km
A gyorsi féle forrásból lett?
Szevasztok Skacok kimek lemosom Gixert és majd utána rakok fel tagnapi napról képeket
Otthon a Dunlop 17 000 Ft / pár
Szia,
oda-vissza én is motorkáztam. A ringen csak bohóckodtam.
Ha az asztfalton ültetek akkor rémlik valami. Legközeleb bandázunk.
Szia!
Hungaroring? Felesleges időtöltés....inkább motoroztam

szép dolog a barátság
Rossi

pause
Vannak itt ilyen olyan sportos képek.
Kéritek pályamenők?
Nekem volt fent D209, imádtam..
A régebbi dunlopokkal előfordul ez.