1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti (majd én eldöntöm mikor meek kiscsíra )
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök)
11. molnargyu (Gyula)
12. Pocok (akinek van otthon R1 alkatrésze az hozza magával, ki tudja mi lesz az Atomreaktorral.... ha beszarik, akkor majd nálunk szerelünk bele egy stilfűrészmotort)
Rossi szerint Lorenzo (volt) az eddigi legkomolyabb ellenfele.
Hiszek neki.
Aki pedig Vale zsenijet kerdojelezi meg, az vak es ostoba. EN sose tettem ilyet.
Azt elfelejtettem megkerdezni, hol lattad Lorenzot gyokerul nyilatkozni? Mert en sehol... Pedig - mivel a nejem neki szurkol - eleg sok dolgot lattam tole, vagy rola...
Tudtad pl., hogy mennyi beteg gyereken segit? Hogy mennyit tett a szulofoldjeert, amikor katasztrofa sujtotta?
Tenyleg, nem vitatkozunk.
Azt kivanom, a Dottore ott legyen Brnoban, es szurkolhass neki!
Mert a vilagbajnoksag nem igazi nelkule...
1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök)
11. molnargyu (Gyula)
12. Pocok (akinek van otthon R1 alkatrésze az hozza magával, ki tudja mi lesz az Atomreaktorral.... ha beszarik, akkor majd nálunk szerelünk bele egy stilfűrészmotort)
Ha van még valaki, akit kifelejtettem az legyen szíves irja fel magát a listára, akiket meg felírtam azok rakjanak egy ilyen jelet a nevük után, ami azt jelenti, hogy jön a bulira és zárójelben azt is oda írhatja mindenki, hogy mikorra tud jönni és melyik napon!
Gixerpeti, Tomiquatro, Hajni és Én már péntek reggel indulunk olyan 9-10óra körül...
Tegnap Gixerpeti velvázolta a menüt, mivel én nem voltam gépközelben.
Annyi lenne a kérésem, hogy mégegyszer indítsunk el egy listát azért, hogy nagyjából tudjuk megrendelni az eledelhez valókat...
Kicsivel többet rendelünk, hogy nehogy kevés legyen a táp....nem venném a szívemre, ha Kriki barátom emiatt összekoppanna a 3 nap alatt...
Tegnap ismét meg akartalak látogatni a műhelyben.....erre megint a nagy, szürke, zárt műhelyajtók fogadtak....
Hazavittem a 4 Heinekkent és Iwán cimborámmal megittuk....
2. Gixxerpeti (majd én eldöntöm mikor meek kiscsíra )
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök)
11. molnargyu (Gyula)
Hiszek neki.
Aki pedig Vale zsenijet kerdojelezi meg, az vak es ostoba. EN sose tettem ilyet.
Azt elfelejtettem megkerdezni, hol lattad Lorenzot gyokerul nyilatkozni? Mert en sehol... Pedig - mivel a nejem neki szurkol - eleg sok dolgot lattam tole, vagy rola...
Tudtad pl., hogy mennyi beteg gyereken segit? Hogy mennyit tett a szulofoldjeert, amikor katasztrofa sujtotta?
Tenyleg, nem vitatkozunk.
Azt kivanom, a Dottore ott legyen Brnoban, es szurkolhass neki!
Mert a vilagbajnoksag nem igazi nelkule...
Hogy legyen ez a pia rendelés? Össze kellene írni, hogy ki mit szeretne magának és akkor te meg megrendeled....nem?
A piát, ha valakinek kell, akkor Gyorsi intézi, mert tud kedvezményes áron, természetesen ÉRVÉNYES diákigazolvány bemutatásával....
1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök)
11. molnargyu (Gyula)
Ha van még valaki, akit kifelejtettem az legyen szíves irja fel magát a listára, akiket meg felírtam azok rakjanak egy ilyen jelet a nevük után, ami azt jelenti, hogy jön a bulira és zárójelben azt is oda írhatja mindenki, hogy mikorra tud jönni és melyik napon!
Gixerpeti, Tomiquatro, Hajni és Én már péntek reggel indulunk olyan 9-10óra körül...
Tegnap Gixerpeti velvázolta a menüt, mivel én nem voltam gépközelben.
Annyi lenne a kérésem, hogy mégegyszer indítsunk el egy listát azért, hogy nagyjából tudjuk megrendelni az eledelhez valókat...
Kicsivel többet rendelünk, hogy nehogy kevés legyen a táp....nem venném a szívemre, ha Kriki barátom emiatt összekoppanna a 3 nap alatt...
Ezzel most vérig sértettél....
Tegnap ismét meg akartalak látogatni a műhelyben.....erre megint a nagy, szürke, zárt műhelyajtók fogadtak....
Hazavittem a 4 Heinekkent és Iwán cimborámmal megittuk....
Én 5:35kor kelek, szóval azért még csúsztatok a híváson kicsit, lehet zokon venné...
Ami kell azt félre teszi neked.
hátha