Mi a Renault F1-es kamion mögött ültünk, még arra is néztél
Csak én is látásból ismerlek innen fórumról, de majd legközelebb.
Most voltam én is először pályán és igen csak megtetszett nekünk.
Én is bátyómmal meg egyik haverommal voltam. (egy Ducati 749 és egy 1000es gixxer)
Felrakattam a Tutistól vett D209GP-t 190/55 a méret azt hiszem jövő héten szedem is le ugyanis a motorozhatatlan lett a gép!
A legkisebb út egyenletlenségnél csóválja a kormányt alig lehet tartani....
Majdnem eldobtam Vörösvár-Csobánka között amikor kanyar közepén ledöntve egyszer csak elkezdte csóválni az elejét...
Szia Szoke,
én sajna nem láttalak , pedig tutira odamentem volna megcsodálni a géped. Modjuk max. 1 órát voltam kint, sz'al nem nagyon tudtam körbenézni.
Te is szopikázol a dunlopal?
Első felkerült nekem is, centír nélkül .
Kár volt..............
Kullogtam a pályán mint fing a gatyába............
Csak én is látásból ismerlek innen fórumról, de majd legközelebb.
Most voltam én is először pályán és igen csak megtetszett nekünk.
Én is bátyómmal meg egyik haverommal voltam. (egy Ducati 749 és egy 1000es gixxer)
Felrakattam a Tutistól vett D209GP-t 190/55 a méret azt hiszem jövő héten szedem is le ugyanis a motorozhatatlan lett a gép!
A legkisebb út egyenletlenségnél csóválja a kormányt alig lehet tartani....
Majdnem eldobtam Vörösvár-Csobánka között amikor kanyar közepén ledöntve egyszer csak elkezdte csóválni az elejét...
én sajna nem láttalak , pedig tutira odamentem volna megcsodálni a géped. Modjuk max. 1 órát voltam kint, sz'al nem nagyon tudtam körbenézni.
Én voltam kint, láttalak is. Nekem is fehér 600 k8-am van. Te éppen mentél fel a pályára. Megismertelek a jellegzetes kipufogódról.
Ennek néztem hogy valaki ellopta a dobot róla.
Na, mentem a Dunlopomééé.