Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem nem az idővel van a baj. hanem a lóvéval. eddig volt, hétvégéente eyg 4000 et beletankoltam. most kezd elfogyni:D nincs valami meló arrafele?
én tavaly tudtam menni 6ezer km-t. Szerintem idén is lesz egy annyi. Többre nem hiszem hogy lesz időm jövőhéttől.
hát tervezem:D nekiálltam most. pár nap alatt beletekertem 2000 + -t ugyhogy most nyáron meg főleg. keresek valami melót, akkor lesz lóvém tankolni és akkor nincs megálllás
750esbe még bele tolsz 40.000et ?

mondjuk sztem 100ccm utcára sok. főleg még nekünk ! elég fiatal generációk vagyunk. Nekem ez a 600as motor bővenn elég lesz5-6 évig. örülök ha addigra meg tanulom legalább 80%os szinten kimotorozni még 0-án tartok
hát ha jó áron elviszik akkor lehet. de az a baj hogy nem tudom mit vennék. k7 ezerhez is hozzá kéne tennem k9 hez meg főleg. ami még jácik az a 08 honda rr de az is drága.. ugyhogy nemtom. meg gixer azé isten:) inkább sporolok egy k9 re, és cask arra cserélem majd le egyszer. de megfogadtam hogy 40.000 ezret belerakok:D
lehet őt láttam nem állt meg csak ment pár kört és termi hasonlít arra a bódisra amit te mondasz
eladód ?
hát pécsen egy kék fehér k9 van. azon egy slip on bodis van. amit öszse lehet keverni a termivel:D és eléggé szól. sztem őt láttad
kék fehér volt másra nem emlékszem
pécsen nincs termignonis. legjobb tudomásom szerint. valami ruhára nem emlékszel? bukóra vagy motor szinre?
pihenőnél
hol fent?:D
én egy termignonis k9 1000et láttam idén februárban fent egy csajt vitt és nagyon nagyot szólt
ismerős a k9 1000 el azért eléggé el tud menni. bár azon van bodis rendszer, meg áttétetl. de ő beletekert a 750 65.000 kmt szal érzi:D:D egyébként sztem a 750 isten. bár lehet ha eladom jövőre énis ráülnék egy ezresre:D:DD
nem pécsi vagyok de ismerem a környéket voltam ott már párszor motorozni
egy 750-est azért ki fogok próbálni még motor motorvásárlás előtt
jaja. már majdnem meg is van rá a zsé, csak addig nem akarom beletenni amig speed-o-healerre nincs. nem akarom hogy naogyn sokat számoljon. csak nem pécsi vagy te is?:D
hát én lehet átlátszot vennék. bár nekem bejön ahogy igy az egész lámpám világit a fehér müanyag miatt:D
azzal már biztos elég durva lenne a 750-ed Mecsek pihenőnél jó lenne tuti a rövid áttétel!
Filózok valami pofás kis hátsó lámpán. Álmodozni lehet, nem? mindig eztán jön a megvalósítás!

Impossible is nothing!
abba mit akarsz éndzölájzolni? olyat még nem találtak ki motorba sztem:D
Gixxikbe, a hátsó lámpákba lehet kapni Éndzsölájszt?
nekem is -1 van:D de akarok hátra még +2 vayg +3 at:D
nem udom ugyse:D na midnegy akkor majd valaitől megkérdzeem:D
kb 1000, 1500hsz olvass vissza nem akarom, hogy véletlen miattam vita legyen belőle mert megemlítem a király nevét