hát nekem nem az idővel van a baj. hanem a lóvéval. eddig volt, hétvégéente eyg 4000 et beletankoltam. most kezd elfogyni:D nincs valami meló arrafele?
hát tervezem:D nekiálltam most. pár nap alatt beletekertem 2000 + -t ugyhogy most nyáron meg főleg. keresek valami melót, akkor lesz lóvém tankolni és akkor nincs megálllás
mondjuk sztem 100ccm utcára sok. főleg még nekünk ! elég fiatal generációk vagyunk. Nekem ez a 600as motor bővenn elég lesz5-6 évig. örülök ha addigra meg tanulom legalább 80%os szinten kimotorozni még 0-án tartok
hát ha jó áron elviszik akkor lehet. de az a baj hogy nem tudom mit vennék. k7 ezerhez is hozzá kéne tennem k9 hez meg főleg. ami még jácik az a 08 honda rr de az is drága.. ugyhogy nemtom. meg gixer azé isten:) inkább sporolok egy k9 re, és cask arra cserélem majd le egyszer. de megfogadtam hogy 40.000 ezret belerakok:D
ismerős a k9 1000 el azért eléggé el tud menni. bár azon van bodis rendszer, meg áttétetl. de ő beletekert a 750 65.000 kmt szal érzi:D:D egyébként sztem a 750 isten. bár lehet ha eladom jövőre énis ráülnék egy ezresre:D:DD
jaja. már majdnem meg is van rá a zsé, csak addig nem akarom beletenni amig speed-o-healerre nincs. nem akarom hogy naogyn sokat számoljon. csak nem pécsi vagy te is?:D
mondjuk sztem 100ccm utcára sok. főleg még nekünk ! elég fiatal generációk vagyunk. Nekem ez a 600as motor bővenn elég lesz5-6 évig. örülök ha addigra meg tanulom legalább 80%os szinten kimotorozni még 0-án tartok
Impossible is nothing!