Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra ott a GSR vazzki.
De hányadék a kinézete. Kimész az utcára, 10 sportmotorosból 7 felgyújtja a motort, a maradék meg rádugrik.
Pedig kényelmes.
Aki keres, az talál.
Nagyon laza!
lefűrészelném annak a kezét aki egy gyári gixerre rárakja. streetfighter gép egyenes kormánynal oké. na de ez..
Nem vonták be a jogsim, nem tudom, miről beszélsz.
en is megyek ,holnap verseny lesz
310 ojro.Komplett.Meg egy kis hekkelés.
jó éjt emberek
arakat nem tudom ,h mennyi vmilyen szinten en is igy vagyok vele ,h turazni mas milyen motor kell de ha vkinek qrvara teccik a gixxi es nem mond le a turarol akkor van megoldas csak persze fizesse meg...

a masik mikor en kerestem doboztarto konzolt otthon mindenki hulyenek nezet ,h mit akarok bla bla .......
ha 75 pont lett akkor most mér van 2 hónapig a yardoknál ? neked akkor egy minta vezetőnek kéne lenned de geci vagyok
Írtam én, hogy szép?
oké oké, ha kell segítség hogy nem találsz oda szólj !
Nekem sajna nem lesz időm elmenni. Ma pakoltam be a szörnybe meg kitakarítottam (5,5órán át) aztán holnap kezdek dolgozni.
Az LSL komplett kittje 100-120 e.Ha jól tévedek.
biztos nem olcsó ez a kormány. nekem ismerőseim marattak villahidat, csak a villahid egyenes kormáynhoz kb 60, baráti áron. + tartók, kormány, hosszabb vezetékek. sztem ezé simán elkérnek 2-3 kilót. meg aki túrázni akar ne vegyen gixert,:D ha meg mégis legalább ne csúfitsa el, tegyen a segge alá párnát és gyihaaa:D
az bizony ,viszont lattam dobozt is a segen a gixxinek tudom nem oda es erre valo de megis lehet turazni ha van 1 kis motyod kenyelmesen
az igen de en most test tartasra gondoltam.....
Hátra.Nem lehetetlen de picit nehézkes.
hogy erted a pakolast?tankra
ABM superbike kit.Jóaz.Bár pakolni nehéz rá.
erdekes dolog bar lehet csak nekem uj dolog, kenyelmes turahoz jol jon a hosszu uton
ja..guminőt szoktuk széjjelkurni ilyen ecsegfalvi bulikon..amig józanok vagyunk...aztán jöhetnek az igaziak oszt rájuk öntjük az alkoholmentes sört..merazcsakarrajó na ?lesz buli?biztos menjek?
neked az alkohol mentes sörről, meg a guminőről:D