arakat nem tudom ,h mennyi vmilyen szinten en is igy vagyok vele ,h turazni mas milyen motor kell de ha vkinek qrvara teccik a gixxi es nem mond le a turarol akkor van megoldas csak persze fizesse meg...
a masik mikor en kerestem doboztarto konzolt otthon mindenki hulyenek nezet ,h mit akarok bla bla .......
oké oké, ha kell segítség hogy nem találsz oda szólj !
Nekem sajna nem lesz időm elmenni. Ma pakoltam be a szörnybe meg kitakarítottam (5,5órán át) aztán holnap kezdek dolgozni.
biztos nem olcsó ez a kormány. nekem ismerőseim marattak villahidat, csak a villahid egyenes kormáynhoz kb 60, baráti áron. + tartók, kormány, hosszabb vezetékek. sztem ezé simán elkérnek 2-3 kilót. meg aki túrázni akar ne vegyen gixert,:D ha meg mégis legalább ne csúfitsa el, tegyen a segge alá párnát és gyihaaa:D
ja..guminőt szoktuk széjjelkurni ilyen ecsegfalvi bulikon..amig józanok vagyunk...aztán jöhetnek az igaziak oszt rájuk öntjük az alkoholmentes sört..merazcsakarrajó na ?lesz buli?biztos menjek?
a masik mikor en kerestem doboztarto konzolt otthon mindenki hulyenek nezet ,h mit akarok bla bla .......
Nekem sajna nem lesz időm elmenni. Ma pakoltam be a szörnybe meg kitakarítottam (5,5órán át) aztán holnap kezdek dolgozni.