múltkori merszes balesetre gondolok ha jól emlékszem ő is fogadott rám de ő esett el előbb pedig kevesebbet is motorozott mint én tavalyelőtt tavaly és idén amí g meg volt
a garancia Magyarországon csak addig tart amíg kitolja az ember a szalonból az új motort ennek ellenére újat akarok megint! de nagyot csalódtam a 2 év garanciában és a márkaszervízekben !
egyértelmű, hogy olvasom és jókat nevetek itt néhány dolgom mint a múltkori kanyaríves dolgon, gondolom mindenki érti senki se állt a pártjára de ő mégis állította a faszságát amit videóval bizonyított is itt mindenkinek
kereken 23ezerrel adtam el 3000km-es komplett új kuplunggal és láncszettel és egy elég hangos blokkal tudom mindenki azt fogja mondani, hogy vezlánc feszítő csörgött zörgött benne de nem az volt és nem is a szelepek! de valami kurvára hangos volt már benne! meg szar volt a benyapumpa is valószínűleg! de a srác nem járt rosszul vele mert amúgy karcmentes volt a motor + még fél év gari volt hozzá!
Már késő megjöttem. De nem bántalak. A múltkor akartam szólni, hogy ne emlegesd fel a fogadást lévén, hogy már nincs is motorod. Anélkül nem kunszt egyben maradni. Na sok sikert az ezredeshez te hős!
jobb volt tőle megválni mielőtt sok darabra hullik szét a blokk alattam amúgy már bánom, hogy nem fényképeztem le tavaly augusztusban az első és hátsó gumimat csak utcai használt közben az első gumi mindkét széle szövetes volt körben végig a hátsó szintén helyenként és a széle! nem a közepe! és még nem motoroztam ki a kis 600-ast
hogy hogy újat? mert azt nem használta előttem senki! használt lehetett volna idén új csak jövőre akkor jön össze a pénzem! de nem érdekel kivárom, idén csak néző leszek