Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-1 elég utcára szerintem idén amig megvolt a 600-as az volt rajta és tőkéletes volt vele!
nemtom ki az? kiről van szó? mostanába nem volt időm fórumozni
múltkori merszes balesetre gondolok ha jól emlékszem ő is fogadott rám de ő esett el előbb pedig kevesebbet is motorozott mint én tavalyelőtt tavaly és idén amí g meg volt
a garancia Magyarországon csak addig tart amíg kitolja az ember a szalonból az új motort ennek ellenére újat akarok megint! de nagyot csalódtam a 2 év garanciában és a márkaszervízekben !
na lemaradtam:D modnasz egy hozzászolás számot?
egyértelmű, hogy olvasom és jókat nevetek itt néhány dolgom mint a múltkori kanyaríves dolgon, gondolom mindenki érti senki se állt a pártjára de ő mégis állította a faszságát amit videóval bizonyított is itt mindenkinek
Feltétlen. Minden gecizés nélkül. Miért nem gariztattad le? Ingyen van.
hát ok. de az a 23 azé nem olyan sok. :D de majd az egresen meglepődsz. tegyél rá -1 +2 őt, meg egy bodist és összefosod magad:D
nem emlegetem de el buktátok a fogadást jövőre majd pénzben fogadjunk ok!
kereken 23ezerrel adtam el 3000km-es komplett új kuplunggal és láncszettel és egy elég hangos blokkal tudom mindenki azt fogja mondani, hogy vezlánc feszítő csörgött zörgött benne de nem az volt és nem is a szelepek! de valami kurvára hangos volt már benne! meg szar volt a benyapumpa is valószínűleg! de a srác nem járt rosszul vele mert amúgy karcmentes volt a motor + még fél év gari volt hozzá!
Már késő megjöttem. De nem bántalak. A múltkor akartam szólni, hogy ne emlegesd fel a fogadást lévén, hogy már nincs is motorod. Anélkül nem kunszt egyben maradni. Na sok sikert az ezredeshez te hős!
De azért olvasni olvasod, mi?
na jól van befejezem az írogatást mert megjelennek hamarosan a fórumcápák és megint itt kell egész nap ülnöm és gépelni a hülyeséget
hány km-t csavartál bele?
jobb volt tőle megválni mielőtt sok darabra hullik szét a blokk alattam amúgy már bánom, hogy nem fényképeztem le tavaly augusztusban az első és hátsó gumimat csak utcai használt közben az első gumi mindkét széle szövetes volt körben végig a hátsó szintén helyenként és a széle! nem a közepe! és még nem motoroztam ki a kis 600-ast
elég offolós volt:D
sztem nem találsz. ebayről rendelte haverom is kocsiba.
én is úgy tudom, hogy nem lesz új példánya 2011ben a gsxr sorozatnak nem adnak ki új modellt!
hogy hogy újat? mert azt nem használta előttem senki! használt lehetett volna idén új csak jövőre akkor jön össze a pénzem! de nem érdekel kivárom, idén csak néző leszek
Mivel a srác annyira gyorsan kimotorozta a 600-ast így aggódom hogy a 09-es 1000-es is gyorsan avul.Ezért lehet jobb lenne egy erősebb 11-es példány.
Magyarországon?
hogyérted?
Hazai pályán?
Már fent van!
Csodálkoznék ha 2011-ben új modell jönne ki. Lévén, hogy idén sem frissítették a 600/750-est.