mindent amit akarsz,pl en ilyet meg nem lattam van mondjuk Arai sisakod es itt volt 1 Arai sator ahol megtisztitjak kicserelik a gumikat a sisakodon cserelnek matricat rajta ha gondod van vele orvosoljak ott helyben mindent es persze mind ezt 1 THANKS-ert
Speciel a Z 1000 teccikbár mérsékelten.
Amúgy meg ezek a szélcsatornás tejfölöspoharak nemegyformák?
Bár a kawák futóműve talán jobb.De a pályamenők majd megaszongyák a tutit.
Ahogy hallottam elég penge a bömös még a gixxerszinvonalhoz képest is.
Nekem meg elég fura az izlésem.No idom,dupla gülüszem ET fejidom angol motor stb.
Én például nem szarom le. Ennyi erővel vehettem volna ZX-6R-t, mert az is megy, mint a barom. De nem tetszik a motor egyszerűen. A Gixxer meg megy is, meg csudaszép!
nem nem most van ugye a Isle Of Man TT,en Irbol repultem at ide erre a szigetre ,h megnezzem a versenyt ,a TT 1 het edzes es 1het versenybol all ami annyit takar igazan ,h szombat jun-5 es hetfo jun-7 volt verseny meg persze holnap lesz,a koztes napokon korbe jartuk a szigetet ,mindenfele programok vannak persze minden a motorrol szol meg a piarol
Egy BMW RR-t láttam, amikor Cegléd felől jöttem a négyesen, épp úton Brian felé a robogóval
Szép hangja volt, csak az asszimmetrikát nem tudom megszokni
Nem.Írórszágban.Az is sziget de nagyobb.Verseny viszont a Mn szigeten van.Ergo ha nem akar telefonfülkében éjszakázni kő szállás.Ami olyan mint Mogyoródon F1 kor a pálya mellett találni.Lehetetlen.Így menni kell távolabb.
Szerintem.
Amúgy meg ezek a szélcsatornás tejfölöspoharak nemegyformák?
Bár a kawák futóműve talán jobb.De a pályamenők majd megaszongyák a tutit.
Nekem meg elég fura az izlésem.No idom,dupla gülüszem ET fejidom angol motor stb.
Ki nem sz...ja le az asszimetriát ha rajta ül az ember?
Szép hangja volt, csak az asszimmetrikát nem tudom megszokni
Szerintem.
Slick utcára nem ajánlott
Gépedbe mennyit tekertél?