Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább az Ecserin néznél szét.
Apró kavicsos izét ismerem.Multkor tegező viszonyba kerültem vele.
na mester vagyok. kb te hányra érsz ide? az uj ótópáláyn güssz vagy a hatoson?
Meglesz az is!
Mondjuk a jogsi hiányzik róla a legjobban.
Utolsó jóárasított Gixxer volt a Hollósnál, és ahogy látom, ezen az oldalon sem túl olcsóbb. Meg úgy voltam vele, hogy előbb legyen meg a motorom, és le van a gondom róla. Ha jön a jogsi a kézbe, már aznap tudok egy 400 kilóméteres túrát menni!
Addig meg összegyűjtök rá mindent, hogy úgy nézzen ki, ahogyan megálmodtam!
Itt érdeklődj. Ricsibontó Rámentél valami aprókavicsos cuccra, vagy mitől indult el a hátulja? Rátekertél egy nagyot kanyarból kifele?
De mondjuk egyet azért magyarázz már meg nekem!

Ha tudtad, hogy idén nem lesz jogsid akkor minek vetted meg a motort?
Mert mondjuk ha vársz még egy évet kb 300ezerrel olcsóbban megvehetted volna ugyanezt a motort mert ezt a pénzt most ugyanúgy elbukod és még nem is használhatod a motort!

Nem értem!
Vagy még esetleg festő illetve műanyaghegesztő cím vagy telószámra lenne szükségem, ha tudna valaki Fejér vagy Veszprém megyében.

Előre is köszönöm ha valaki tudna nekem segíteni.

Gut, Besser, Gixxer!
Tökmindegy. Jogsim amúgy se lett volna idénre. Addig meg dolgozok, begyűjtök mindent a motorra, kicsengetem az adót, összegyűjtöm jogsira a lét, azt jövőre támadás!
Így se unatkozok, mert addig legalább robogózok
Sziasztok Bikerek:-)
Segítséget szeretnék kérni tőletek!

Múlthéten elcsúsztam a Gixeremmel...
Elég csúnyán kapott a motor! 50km/h-nál egy dupla S kanyarban kiment a hátulja, és még a mai napig nem tudom mi lehetett!
Teljes mértékben elment a tapadásom.... És a motor az árokban szaltózott és ugyanúgy az árokban kötött ki
Remélem tudtok nekem segíteni hogy a június végére össze tudjam rakni a vasat.
Cascom szerencsére van. Csak igazán az árak érdekelnének és a számlaképesség a fő gondom!
Kérlek segítsetek, mert nagyon rosszul érintett a dolog.
Ha valaki tud valamiféle bontóst vagy Gixxer 600-hoz alkatrészeket aki számlát is tud adni kérem írja meg nekem a :
kori_rg@freemail.hu címre

Alkatrészeim amiket meg kéne vennem egy 2001-es GSXR 600-hoz
visszapillantó tökür, plexi, bal oldaldekni, bal első lábtartó+konzol+váltókar, első fékkar

Az a baj hogy nem tudok sokat netezni a munkám miatt, ezért ha kérhetném inkább az e-mail címemre írjatok...

Előre is köszönöm!
Kornél
Mondjuk az emberek többsége előbb jogsizik utána motort vesz.
Szépen elnyested az idei szezont.
Idén tuti nem. Július közepén ülök a Gixxerre, egy nap, aztán utána már csak októberbe. Akkor csinlom ugyanis az A-s jogsit!
Ez mostmár jó
A 2 hónap teljessen jó. Gondolom legközelebb nem futsz bele hasonlóba.
Minden maradt a régiben, viszont a büntimet némi kapcsolat felhasználásával komolyan lehúzták. Occsón megúsztam. Csak két hónap. Semmi bírság
Csibuk van neked!
kajázok és pontositunk midnent. egy óra és vaogky kb. ne élvezz el addig:ÜP
Örülj hogy nem állítottak falhoz. Mennyi a bünti? Ánuszkarika ekkora volt: "o", ekkora lesz: "O" ?
ügyes gyrek vagy .... faszé nem rakod fel a rendszámot meg hordasz magadnál iratot
Effogott a Rendőrség alkalmazottya. Se rendszám, se okmány, se semmi. Írjunk jelentést? Írjunk. Oszt két héten belül kaptam a levelet
Nocsaknocsak. Mi történt?
Nekem már este van, pláne hogy holnap hajnali 9kor el akarok indulni.
Me el vagyok tiltva