Utolsó jóárasított Gixxer volt a Hollósnál, és ahogy látom, ezen az oldalon sem túl olcsóbb. Meg úgy voltam vele, hogy előbb legyen meg a motorom, és le van a gondom róla. Ha jön a jogsi a kézbe, már aznap tudok egy 400 kilóméteres túrát menni!
Addig meg összegyűjtök rá mindent, hogy úgy nézzen ki, ahogyan megálmodtam!
Ha tudtad, hogy idén nem lesz jogsid akkor minek vetted meg a motort?
Mert mondjuk ha vársz még egy évet kb 300ezerrel olcsóbban megvehetted volna ugyanezt a motort mert ezt a pénzt most ugyanúgy elbukod és még nem is használhatod a motort!
Tökmindegy. Jogsim amúgy se lett volna idénre. Addig meg dolgozok, begyűjtök mindent a motorra, kicsengetem az adót, összegyűjtöm jogsira a lét, azt jövőre támadás!
Így se unatkozok, mert addig legalább robogózok
Sziasztok Bikerek:-)
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Múlthéten elcsúsztam a Gixeremmel...
Elég csúnyán kapott a motor! 50km/h-nál egy dupla S kanyarban kiment a hátulja, és még a mai napig nem tudom mi lehetett!
Teljes mértékben elment a tapadásom.... És a motor az árokban szaltózott és ugyanúgy az árokban kötött ki
Remélem tudtok nekem segíteni hogy a június végére össze tudjam rakni a vasat.
Cascom szerencsére van. Csak igazán az árak érdekelnének és a számlaképesség a fő gondom!
Kérlek segítsetek, mert nagyon rosszul érintett a dolog.
Ha valaki tud valamiféle bontóst vagy Gixxer 600-hoz alkatrészeket aki számlát is tud adni kérem írja meg nekem a :
kori_rg@freemail.hu címre
Alkatrészeim amiket meg kéne vennem egy 2001-es GSXR 600-hoz
visszapillantó tökür, plexi, bal oldaldekni, bal első lábtartó+konzol+váltókar, első fékkar
Az a baj hogy nem tudok sokat netezni a munkám miatt, ezért ha kérhetném inkább az e-mail címemre írjatok...
Addig meg összegyűjtök rá mindent, hogy úgy nézzen ki, ahogyan megálmodtam!
Ha tudtad, hogy idén nem lesz jogsid akkor minek vetted meg a motort?
Mert mondjuk ha vársz még egy évet kb 300ezerrel olcsóbban megvehetted volna ugyanezt a motort mert ezt a pénzt most ugyanúgy elbukod és még nem is használhatod a motort!
Nem értem!
Előre is köszönöm ha valaki tudna nekem segíteni.
Gut, Besser, Gixxer!
Így se unatkozok, mert addig legalább robogózok
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Múlthéten elcsúsztam a Gixeremmel...
Elég csúnyán kapott a motor! 50km/h-nál egy dupla S kanyarban kiment a hátulja, és még a mai napig nem tudom mi lehetett!
Teljes mértékben elment a tapadásom.... És a motor az árokban szaltózott és ugyanúgy az árokban kötött ki
Remélem tudtok nekem segíteni hogy a június végére össze tudjam rakni a vasat.
Cascom szerencsére van. Csak igazán az árak érdekelnének és a számlaképesség a fő gondom!
Kérlek segítsetek, mert nagyon rosszul érintett a dolog.
Ha valaki tud valamiféle bontóst vagy Gixxer 600-hoz alkatrészeket aki számlát is tud adni kérem írja meg nekem a :
kori_rg@freemail.hu címre
Alkatrészeim amiket meg kéne vennem egy 2001-es GSXR 600-hoz
visszapillantó tökür, plexi, bal oldaldekni, bal első lábtartó+konzol+váltókar, első fékkar
Az a baj hogy nem tudok sokat netezni a munkám miatt, ezért ha kérhetném inkább az e-mail címemre írjatok...
Előre is köszönöm!
Kornél