Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ám de eddig is Ecsegfalváról vt szó
Meg hogy minél olcsóbban megússzam benzinbe
nem mind1
Ecsegfalva
Nem Ecsegen lesz ?
Nem a cél számít.Hanem az odavezető út.

Jó zen-re sikerült mi.
A-A nekem ez van a legközelebb minek menjek messzebbre ha így is odaérek
Túl egyenes útvonal.El lehet aludni.
Doki nekünk így fog kinézni útvonal 140 km szombaton megyünk valaki csatlakozik hozzánk Dabastól?
Sziasztok!
Eladó fokozatkijelző! 10.000 ft.
hello
én valószínű megyek
jó jó most nem is az a lényeg. De annyira nem kell rá állni hogy csak D211 ha bele szakadok is. Mikor van csomó más jó gumi. Amúgy ami gumikat említettél nekem is voltak és tényleg nagyon pattentok

majd szólhatnál ha lesz valami Gsx-R-es motorozás. Eddigiekről lemaradtam

volt Metzelerem
De.
Csak nem a pályára.
OOOOHHHH!Dehogy láttuk!Hallottuk!Nyikorgot mint a tanyasi budiajtó!
Milyen motort visztek? Zsófiét?
Miről beszélsz Tuning?
A Racetec full pályagumi a Diablo Supercorsa Pro meg kurva jó akkor ha utcán nyomod (nem 110-el) és néha kilátogatsz pályázgatni...
Nekem volt Racetec is most pont Diablo Supercorsa Pro-m van hát én nem tudtam zavarba hozni a ringen múlt héten pedig látták a srácok miket fékeztem és végig mindenhol stabil volt.
Abbahagyni a gyúrást mindenkinek!
Én is vettem LSL gombát a mocihoz. 1 évig volt rajta aztán lecseréltem TOM-TECH-re. Az lsl túl drága eséshez. Mjad visszarakom amikor a gyári idomot.
Plusz ha ezzel esel, akkor ez véd is.
LSL gombával nem éri meg esni, már csak az 30e..
F.Duke
ma 16:46 válasz erre
Tegnap délután, megállított a rendőrök, hogy az autómon, nincs elöl rendszám ( valójában az ablakban volt, mivel a egy padka letörte, tehát látszott...de ez nem zavarta őket), összevitatkoztunk, megbüntettek, én véletlenül a motorom forgalmiját adtam oda ( kicsit ideges voltam), erre a barom, MEGBÜNTETTE a MOTOROMAT, hogy nincs elöl rendszáma! Most mit tegyek vajon? Még hátra is sétált az autó mögé, a forgalmival a kezében, összevetette az ott látottakkal.....aztán büntetett.

Ennyi hülye rendőrt...

Bárcsak ilyet fogtam volna ki
Ti adjátok a fényképezőt, én meg fotózok!
Miért ez vicc volt?
Szódát - pisztrángal - koviubilét -kefirrel.

Viccet félre dobva valamiért egy tálca bakos brézeren gondolkodom.
Vagyis már eldöntöttem..............

Jó lesz az................

Holnap komolyabb lesz lent a brigád. (előzetesen: régi csibészek)

Én azért ma is leballagok - muszályból

Ha gyüsz cseregjél rájam