jó jó most nem is az a lényeg. De annyira nem kell rá állni hogy csak D211 ha bele szakadok is. Mikor van csomó más jó gumi. Amúgy ami gumikat említettél nekem is voltak és tényleg nagyon pattentok
majd szólhatnál ha lesz valami Gsx-R-es motorozás. Eddigiekről lemaradtam
Miről beszélsz Tuning?
A Racetec full pályagumi a Diablo Supercorsa Pro meg kurva jó akkor ha utcán nyomod (nem 110-el) és néha kilátogatsz pályázgatni...
Nekem volt Racetec is most pont Diablo Supercorsa Pro-m van hát én nem tudtam zavarba hozni a ringen múlt héten pedig látták a srácok miket fékeztem és végig mindenhol stabil volt.
F.Duke
ma 16:46 válasz erre
Tegnap délután, megállított a rendőrök, hogy az autómon, nincs elöl rendszám ( valójában az ablakban volt, mivel a egy padka letörte, tehát látszott...de ez nem zavarta őket), összevitatkoztunk, megbüntettek, én véletlenül a motorom forgalmiját adtam oda ( kicsit ideges voltam), erre a barom, MEGBÜNTETTE a MOTOROMAT, hogy nincs elöl rendszáma! Most mit tegyek vajon? Még hátra is sétált az autó mögé, a forgalmival a kezében, összevetette az ott látottakkal.....aztán büntetett.
Jó zen-re sikerült mi.
Eladó fokozatkijelző! 10.000 ft.
én valószínű megyek
majd szólhatnál ha lesz valami Gsx-R-es motorozás. Eddigiekről lemaradtam
volt Metzelerem
Csak nem a pályára.
A Racetec full pályagumi a Diablo Supercorsa Pro meg kurva jó akkor ha utcán nyomod (nem 110-el) és néha kilátogatsz pályázgatni...
Nekem volt Racetec is most pont Diablo Supercorsa Pro-m van hát én nem tudtam zavarba hozni a ringen múlt héten pedig látták a srácok miket fékeztem és végig mindenhol stabil volt.
LSL gombával nem éri meg esni, már csak az 30e..
ma 16:46 válasz erre
Tegnap délután, megállított a rendőrök, hogy az autómon, nincs elöl rendszám ( valójában az ablakban volt, mivel a egy padka letörte, tehát látszott...de ez nem zavarta őket), összevitatkoztunk, megbüntettek, én véletlenül a motorom forgalmiját adtam oda ( kicsit ideges voltam), erre a barom, MEGBÜNTETTE a MOTOROMAT, hogy nincs elöl rendszáma! Most mit tegyek vajon? Még hátra is sétált az autó mögé, a forgalmival a kezében, összevetette az ott látottakkal.....aztán büntetett.
Ennyi hülye rendőrt...
Bárcsak ilyet fogtam volna ki
Viccet félre dobva valamiért egy tálca bakos brézeren gondolkodom.
Vagyis már eldöntöttem..............
Holnap komolyabb lesz lent a brigád. (előzetesen: régi csibészek)
Én azért ma is leballagok - muszályból
Ha gyüsz cseregjél rájam