Szia!
Te csak infót szereztél többet látott emberektől, én meg 20.000 km tapasztalatot pályázott gumik utcai használatáról.
Mondd már meg, hogyha vesz egy garitúra zsír gumit a kiscsávó potom 70-120e ft -között, és lekajálja a közepét max6500-7000 km alatt úgy, hogy a szélein még mérhető kopás sincs, akkor hol érte meg neki kiadni ennyi lóvét egy pár gumira?
Az első 48.000 km -em új gumik utcai használatával telt el..... mikor rájöttem, hogy miafasznak dobom ki a pénzem valami olyanra amivel nem megyek el többet 5000 km -nél....életem egyik legnagyobb hibája volt anyagilag mindenképp, én soha nem teszek fel zsír garnitúrát, max ha eladnám a gépet, mert akkor ugye jól nézne ki a motoron...
Szerintem te kaptál hősokkot itt a 12 fokban...de tudod mit? vegyél a motorodra zsír új gumikat utcára......akkor mindenképp, ha havonta cserélned kell, mert szövetre hajtottad!
No majd, akkor mielőtt megostoroznád a paripát leadom a raffi pontokat, nehogy túl drága legyen a buli...
Tudom, hogy hol szoktak mérni....szóval, akik nem velünk jönnek pénteken, azoknak majd írom az infót....
Én egymáson is tároltam már, de csináltam nekik egy fasza kis boxot, így egymás mellett nekem jobb érzés látni őket...Hőmérséklet 16-20 Celsius páratartalom 65-70% csak a gumik miatt..
De az LSL-ből csak a fej kerül ennyibe, a felszerelő kit majdnem még egyszer ennyi. Néztem az elmúlt napokban sok félét, a valter moto bukógomba is jó lett volna szép is de az is 18ezer.
Amit a hüjjjegyerek ajánlott az meg pont meg fog felelni a célnak: http://www.tom-tech.hu/ és nem is drága.
Tényleg kurva jól néz ki ami neked van, de nekem ennyit nem ér ez a mutatvány. Mindenesetre köszönöm a segítséged, a motorod meg remekül néz ki, mindig eszembe jut ezekről az enyém is amit elvittek a genyóarcuak...
Ne fúrd meg ha nem akarod! Én is nagyon idegenkedtem ettől! Létezik olyan gomba amihez nem kell fúrni! Nekem is ilyenem van. Kicsit ugyan drágább mint a fúrott, de szerintem megéri! Az enyém k6-os, de biztos vagyok benne hogy k8-ra is jó! Én a Suzukiban rendeltem a moccra ilyet! Akkor 45körüli volt az ára,most gondolom olcsóbb.. www.b-g-racing.de
Legrosszabb esetben szombat délelőtt itt a fénykép!
Te csak infót szereztél többet látott emberektől, én meg 20.000 km tapasztalatot pályázott gumik utcai használatáról.
Mondd már meg, hogyha vesz egy garitúra zsír gumit a kiscsávó potom 70-120e ft -között, és lekajálja a közepét max6500-7000 km alatt úgy, hogy a szélein még mérhető kopás sincs, akkor hol érte meg neki kiadni ennyi lóvét egy pár gumira?
Az első 48.000 km -em új gumik utcai használatával telt el..... mikor rájöttem, hogy miafasznak dobom ki a pénzem valami olyanra amivel nem megyek el többet 5000 km -nél....életem egyik legnagyobb hibája volt anyagilag mindenképp, én soha nem teszek fel zsír garnitúrát, max ha eladnám a gépet, mert akkor ugye jól nézne ki a motoron...
Szerintem te kaptál hősokkot itt a 12 fokban...de tudod mit? vegyél a motorodra zsír új gumikat utcára......akkor mindenképp, ha havonta cserélned kell, mert szövetre hajtottad!
Pedig a fénykép az beszédes, jó lenne, lehet beneveznék én is, ha van rá lehetőség!
Tudom, hogy hol szoktak mérni....szóval, akik nem velünk jönnek pénteken, azoknak majd írom az infót....
Na nemsoká megyek, megnézem a dabasi Dunlopost. Fényképet nem tudok készíteni, de majd megkérem a srácot.
De az LSL-ből csak a fej kerül ennyibe, a felszerelő kit majdnem még egyszer ennyi. Néztem az elmúlt napokban sok félét, a valter moto bukógomba is jó lett volna szép is de az is 18ezer.
Amit a hüjjjegyerek ajánlott az meg pont meg fog felelni a célnak:
http://www.tom-tech.hu/ és nem is drága.
De azért köszönöm.
Tényleg kurva jól néz ki ami neked van, de nekem ennyit nem ér ez a mutatvány. Mindenesetre köszönöm a segítséged, a motorod meg remekül néz ki, mindig eszembe jut ezekről az enyém is amit elvittek a genyóarcuak...
14000 Ft
egény pisztráng pofa minden felütésre rálépett!
Este menünk?
Ne fúrd meg ha nem akarod! Én is nagyon idegenkedtem ettől! Létezik olyan gomba amihez nem kell fúrni! Nekem is ilyenem van. Kicsit ugyan drágább mint a fúrott, de szerintem megéri! Az enyém k6-os, de biztos vagyok benne hogy k8-ra is jó! Én a Suzukiban rendeltem a moccra ilyet! Akkor 45körüli volt az ára,most gondolom olcsóbb..
www.b-g-racing.de
Amúgy persze megostorozzuk a paripákat és pillanatok alatt ott leszük!
Nem tök mindegy, egy óra alatt ott vagyunk bárhol, itt is ott is.
Arra meg úgysem emlékszel majd, hogy merre voltál.
ha mán megyünk akkor mennyünk rendesen és ne a szomszédba...
Mert Ecseg Bp től 90km Ecsegfalva 188
Nem mindegy
Képekhez mit szólsz te kecsege?
Csoró pisztrángszag pofát jól helyben hagytad.
Nem erre tanítalak.
Légy barátságos mindenkivel................