Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hátsóknak mindíg tépni kell mert lemaradnak és úgy járnak mint én.Volt 3 csoport.Gyors,közép,lassú.30-an indultunk kellett.
Na mondom megyek a lassúban mert az vagyok.mondták hogy a közepesek megállnak rétságnál de mi nem.
Na erre intettek hogy menjek mert mégis megállnak.
Én mentem.Így parassapusztáig egyedül mentem.Majd ott a gyors csapat szendvicsezik.Ezután szendvicsezés közben elhúz a közepes melettünk megjönnek a lassabbak.De ők is szenyáztak gyors elindul.Na ott tényleg gyorsak de vigyáznak a trafira.(néhol)
Erre az egyik lefordulónál egy csomó közepes és lassúval talákozunk.Én megállok egy pirosnál.Egyedül.Mondom fasza.Nade 4 emberke megjelenik melettem.Passz melyikből és nézünk merre.Senki sem tudja.Megyünk előre.Elcsesszünk egy lehajtót.Megállunk GPS-t izzítani.Majd jön a közepes csoport és elzúg melettünk.Mire beizzítjuk a GPST megyünk előre.20 perc és jobbra feltünik ......a közepes csoport.
577-előtti kúton KB a csapat 3/4-e összeverődik.
Ha megnyerem ötöst csak gyűjteménynek is megvenném
ez állítólag 100-on 100-at eszik benzinből
nem lenne egy olcsó mulatság motorszállítónak használni
Őőőő.Nemigen.Ott a gyorsak mennek.Inkább a középfelé tendálok.
Bár ahogy kicsüledtünk az 577-re az érdekes volt.
Jó káoszos.
Xd te tartod mindig a záró motoros szerepét mi?
néha elég rá nézni a MAN fogyasztására 42liter volt most utóbb. Igaz végig volt rajta súly rendesen és dombos szar helyen voltunk. de átlagba 36-38 liter megvan
Hát az akkor érthető.Bár nem mi voltunk.Mi mindíg sietünk.Bár én nem csak ők.
Sztem csak szimplán motoroztak
Megveszem jó lesz itt a kertészetbe gazat hordani
Pedig ha szállásra hajtanak nem kímélik a lovakat.Mert elúszik a foglaló és nincs szoba.
Ezen érdemes nézni a fogyasztást
Ja kemény vt még pont korforgalom előtt beértem eléjük
Biztos fagyiztak.
ÁÁÁÁ múltkor is előztem túrásokat voltak vagy 15-n akkor épp nem százzal mentem
Lehet következtetni sokmindenre belőle.Legfőképp hogy mikor kell keresni kutat.Reflex.
KM megnéz.Nulláz.Blokkra felír.Oszt-szoroz.És ámuldozik.
Jóvagy.
Csak úgy érzed majd magad mint dominó.És az szar nagyon.
Túrapondrók sedernek el melletted ezerrel.
ti számoltok még fogyasztást ? én nem nagoyn mert cska elszomorít
Nekem meg 5 literre jó vagyok vagy jó vagyok?
Akkó meg minek számolsz benzinköltséget.Nagyon furán de sikerült 6,5-re leszorítanom most az utóbbi időben.
Tök jó vagyok.
Nem akarok bennégni
THX motorral mek
ha nem bírod szusszal jár Ikarus-al
Távolsági volán olcsóbb.