Jajj te nyálazni való kis Trágyalégy-lárvám hát persze, hogy jó az a d211 elődje, de arról sincs fingom se...na jó fingom azért akad nem kis mennyiségben, de attól te nem leszel okosabb, csak szagosabb, azt meg ugye nem szeretnénk...kicsi Betyárkörtebimbóm
Hogy a farkad akanna be a Doki46 szájpadlásába vagy 4szer... (óránként)
Szevasz arany Forraltfosom...
Conti race miről fingom sincs...biztos jó, de nekem nincsenek tapasztalataim erről...amit még dícsérnek az a Pirelli Supercorsa Pro....de még ki szeretném próbálni a Brigi Battalax bt-002rs, meg 003rs változatait...mert ezek még számomra érdekesek, és lehet őket jó áron beszerezni pályázottakat.
Jó lehet még a PowerOne is..... van választék, de én mondjuk már írtózom a fényes felületű túragumi(k)tól 10.000 feletti futásteljesítménnyel.....gyárilag üveg futófelülettel....felni és aszfalt közötti gumiszínű távtartóktól
Na szopódjál le de hirtelen, csak ne általam...
Na ezt mondom.Megyek nem gőtöl.Megállok oszt nézem hogy mi a fenét bámulnak.Erre gyön a gőz feszt alúról.A kocsibasn meg mutogatnak hogy né má a hülye motoros kigyulladt.
Remélem jössz akkor középföldére a mordori bulira....
Kíváncsi vagyok a mocskos pofádra! Ki is az a csávó aki osztja itt az észt és okosakat köpköd a maga nyers és érdekes stílusában, ami nekem amúgy bejön. De ne gondold hogy most nyalom a segged Te kis utcamenő buzivirág.
Inkább regélj arról hogy a Conti Race Attack-ról van-e valami tapasztalatod Te késsel villával enni nem tudó csirkepöcs..
Bazz nálunk már a pinyoból szivattyúzom ki a vizet mert már itt is feljött Másik telken ahol csak alap van meg garázs ott a pinyoba kb derékig érő víz van, felénk kb 10 éve nem volt ennyi víz :S:S
Mos a fene tengernyi plasztikot.Lámpát sem takarítok.Picit szürkébb a fekete váz oszt annyi.Meg a rozsdamentes kipuff elég gányul néz ki.
Vicces ahogy gőzt okádva állok a lámpánál.Mint egy sárkány.Autósok meg rémüldöznek.
Hát nem panaszkodom...de inkább a meló volt sok....visszatekintve azért nem volt rossz...tudod optimista vagyok
Azért mára már összejött minden ami az élethez kell, bár azt nem mondta senki, hogy fent is kell tartani , bár ebben az asszony keze is benne van rendesen...mert nélküle még a villát is fordítva fognám a mai napig..
Ezen én sem csodálkozok. A Gixxert letakarítottam, az csilli-villi, de a robogóra baszok rá. Lemosom, oszt fél óra múlva csupa sár?! Majd az eső letakaríttya. Szépen lehozta a koszt a telókról
Hogy a farkad akanna be a Doki46 szájpadlásába vagy 4szer... (óránként)
Gőzölve.Reformkonyha van.
Leginkább a Pirelli Diablo Supercorsával és a Dunlop D211-el szemezek te kis fosputtony...
Igazi kínai kajacsemege : Túrahernyó nagylángon pirítva... ,
Conti race miről fingom sincs...biztos jó, de nekem nincsenek tapasztalataim erről...amit még dícsérnek az a Pirelli Supercorsa Pro....de még ki szeretném próbálni a Brigi Battalax bt-002rs, meg 003rs változatait...mert ezek még számomra érdekesek, és lehet őket jó áron beszerezni pályázottakat.
Jó lehet még a PowerOne is..... van választék, de én mondjuk már írtózom a fényes felületű túragumi(k)tól 10.000 feletti futásteljesítménnyel.....gyárilag üveg futófelülettel....felni és aszfalt közötti gumiszínű távtartóktól
Na szopódjál le de hirtelen, csak ne általam...
De én lightosan tekerő vén pöcs vagyok.Csettegővel.
Remélem jössz akkor középföldére a mordori bulira....
Kíváncsi vagyok a mocskos pofádra! Ki is az a csávó aki osztja itt az észt és okosakat köpköd a maga nyers és érdekes stílusában, ami nekem amúgy bejön. De ne gondold hogy most nyalom a segged Te kis utcamenő buzivirág.
Inkább regélj arról hogy a Conti Race Attack-ról van-e valami tapasztalatod Te késsel villával enni nem tudó csirkepöcs..
Hogy mikor gyulladok fel spontán.
Vicces ahogy gőzt okádva állok a lámpánál.Mint egy sárkány.Autósok meg rémüldöznek.
Azért mára már összejött minden ami az élethez kell, bár azt nem mondta senki, hogy fent is kell tartani , bár ebben az asszony keze is benne van rendesen...mert nélküle még a villát is fordítva fognám a mai napig..