Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szobabringa a megaszövegelő, kinek a szövege lő
Jajj te nyálazni való kis Trágyalégy-lárvám hát persze, hogy jó az a d211 elődje, de arról sincs fingom se...na jó fingom azért akad nem kis mennyiségben, de attól te nem leszel okosabb, csak szagosabb, azt meg ugye nem szeretnénk...kicsi Betyárkörtebimbóm
Hogy a farkad akanna be a Doki46 szájpadlásába vagy 4szer... (óránként)

Gőzölve.Reformkonyha van.
És a Dunlop D209GP?
Leginkább a Pirelli Diablo Supercorsával és a Dunlop D211-el szemezek te kis fosputtony...

Igazi kínai kajacsemege : Túrahernyó nagylángon pirítva... ,
Szevasz arany Forraltfosom...
Conti race miről fingom sincs...biztos jó, de nekem nincsenek tapasztalataim erről...amit még dícsérnek az a Pirelli Supercorsa Pro....de még ki szeretném próbálni a Brigi Battalax bt-002rs, meg 003rs változatait...mert ezek még számomra érdekesek, és lehet őket jó áron beszerezni pályázottakat.
Jó lehet még a PowerOne is..... van választék, de én mondjuk már írtózom a fényes felületű túragumi(k)tól 10.000 feletti futásteljesítménnyel.....gyárilag üveg futófelülettel....felni és aszfalt közötti gumiszínű távtartóktól
Na szopódjál le de hirtelen, csak ne általam...
Na ezt mondom.Megyek nem gőtöl.Megállok oszt nézem hogy mi a fenét bámulnak.Erre gyön a gőz feszt alúról.A kocsibasn meg mutogatnak hogy né má a hülye motoros kigyulladt.
Nekem bejött az a gumi.
De én lightosan tekerő vén pöcs vagyok.Csettegővel.
Ja az fasza mikor gőzöl a hűtő.....
Ha én nem vaki itthon van és odaadja a cumot.....
Szeva Bringa!

Remélem jössz akkor középföldére a mordori bulira....
Kíváncsi vagyok a mocskos pofádra! Ki is az a csávó aki osztja itt az észt és okosakat köpköd a maga nyers és érdekes stílusában, ami nekem amúgy bejön. De ne gondold hogy most nyalom a segged Te kis utcamenő buzivirág.
Inkább regélj arról hogy a Conti Race Attack-ról van-e valami tapasztalatod Te késsel villával enni nem tudó csirkepöcs..
Hallod?! Az esőzés miatt később megyek át a cuccért, rendben? Fél kettőtől este 9-ig terjedő időben tudok érkezni valamikor, neked ez még megfelel?
Speed jösz ma cumoért?
Esőbe meggyulladni... Okos tud lenni némelyik autós.
Bazz nálunk már a pinyoból szivattyúzom ki a vizet mert már itt is feljött Másik telken ahol csak alap van meg garázs ott a pinyoba kb derékig érő víz van, felénk kb 10 éve nem volt ennyi víz :S:S
Nem.
Hogy mikor gyulladok fel spontán.
Hogy kia kemíííny, mi?
Tanulásnak mindenképp jó
Mos a fene tengernyi plasztikot.Lámpát sem takarítok.Picit szürkébb a fekete váz oszt annyi.Meg a rozsdamentes kipuff elég gányul néz ki.
Vicces ahogy gőzt okádva állok a lámpánál.Mint egy sárkány.Autósok meg rémüldöznek.
Hát nem panaszkodom...de inkább a meló volt sok....visszatekintve azért nem volt rossz...tudod optimista vagyok
Azért mára már összejött minden ami az élethez kell, bár azt nem mondta senki, hogy fent is kell tartani , bár ebben az asszony keze is benne van rendesen...mert nélküle még a villát is fordítva fognám a mai napig..
Ezen én sem csodálkozok. A Gixxert letakarítottam, az csilli-villi, de a robogóra baszok rá. Lemosom, oszt fél óra múlva csupa sár?! Majd az eső letakaríttya. Szépen lehozta a koszt a telókról
Motorkám megy esőben is.Úgy tervezték.Bár eddig mostam bőszen hogy szíp legyen.Na per pill szarok rá.Olyan mocskos mint egy varacskos disznó.
Én bazmeg meg veszek csónakot...