Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Affrancba.Pedig van 1600 négyzetméterem rá.
Akkor nembiztos hogy jó ötlet.
És ha aszondom egészségügyi célra magamnak tartom.
Csekély mennyiséget megszerez, tart, előállít, termeszt, behoz, kivisz, átvisz: 2 évig terjedő szabadságvesztés

Csekély mennyiséget. kínál, átad: 2 évig terjedő szabadságvesztés

Védett intézményben és annak közvetlen környezetében kínál, átad, forgalomba hoz, kereskedik: 5-10 évig terjedő szab. vesztés (csekély mennyiség esetén: 5 évig terjedő)

Jelentős mennyiséget előállít, termeszt, megszerez, tart, országba behoz, innen kivisz vagy országon átvisz: 5-10 évi terjedő szabadságvesztés

Jelentős mennyiséget kínál, átad, forgalomba hoz, kereskedik: 5-15 évig vagy életfogytig tartó szabadságvesztés
jó nagy faszt a seggedbe. már nem éri meg. anyni kis gyomorék van aki felnyom hogy el se hiszed. és az ilyen túramacikat szeretik a sitten:D
szolj ha megvan a számom. de azért találd ki mert én holnap még délelött suliba vok meg stb, és akkor ugy intézem a programom
Egészségügyi kiskönyhez milyen vizsgálatok kellenek?
Én neeeeemolyan fűre gondolok hanem amiből pénzt is lehet csinálni.
Akkójóvanakkó.
nem kell
alergiát.
Akkor már inkább kivárom a rocktóbert
Fűtermesztésé mit lehet kapni?
dobj egy esemest a húsz5harminc nyolcvanhatharmincháromra, aztán holnap rádcsörgök hogy mik a helyzetek.
mázlia van két év felfüggesztett:D
okirat hamisítás Btk. 64, 5.10. 2 -aztán mehet a sittre 2év -ig terjedő szabadságvesztés
Vizsgát ne csináljam meg helyetted?
Írd rá az adataim, és megfelel!
őőő jó. az a baj hogy most nem vok képbe hova ér ki az autópálya:D megnézed hogy hol érsz be pécsre? mert akkor ott találkozunk. autopáláyn óvatosan, mert minden alagut be van kamerázva és mérik a sebességet. meg néha a hídra is felmásznak. 10 után érek haza, felhuzom a bálna fityma bőr ruhám azt meg is tudok indulni.
Lefénymásoljam az enyémet?
Szia,
masina gurul már?
Szerezzél nekem egészségügyi kiskönyvet!
Tökmindegy.20é lehet kapni jogsinak látszó papírt.
11 körül. ótópályán megyek ha addig nem tünik el teljessen.
józsefvárosiba van minden. kell valami szolj, elmegyek veled:D megvannak a kapcsolatok:D jogositvány, zöldkártya, forgalmi, érettségi
Ecseri piacon? Az nem a Józsefvárosi piac?
Amilyen utak vannak manapság már az sem lenne csoda ha kicsúszna alólunk az út menet közben..