Na ez már döfi...
Nem válogatni kell, hanem inni...de szerintem lesz ott jóféle pia is...
Akkor jöttök, amikor sikerül...mi ébren leszünk és a pia is megvár...
Pontos Cím?
Ecsegfalva a pontos cím.... ha már ott vagy, akkor bárhová eljutsz 2 perc alatt és ki is megy valaki érted 2 perc....
Egyébként Hajnal út 1 számot keresd és ott laknak szüleim én meg annak az utcának a legvégén lefelé....
De mégegyszerűbb, ha csak füleled a tiltás hangokat és követed...
na fasza..ujratervezés... ..találjátok ki időben..monnyuk nekem olymind1 a motor ugyis autóban lesz frissen koptatott pringes gumikkal szerintem ...mi péntek éjjel érünk oda..de csak hogy kapjatok egy kis előnyt mámint piálásból
110 es sebességnél van benne egy kis igazság, akkor lehet más is jó választás, feltéve ha nem mindenhol 110 -el megy
Gsxr -rel meg amúgy is vétek 110 km/h -val menni, feltéve ha éppen nem valami combosabb kanyarról beszélünk
Majd eldönti mit akar....
ööö..izé..személyszerint whiskey párti vagyok...de mivel finnyás fasznak a tehén picsájában a helye,,megiszokénmindent csakfollyon...mondjuk vizet nem ..mer inkább borvirágos legyen az orrom mint vízköves a szám..még1x köszönöm a meghívásotokat
Ezt most mér kellet? Nagyon rosszul esett....
Mostmár félek lemenni...... és ez a te hibád ,
Különben is csak beköszönnék....remélem addig nem bírtok várni, és megcsináljátok egymást ellentmondást nemtűrően , ebben az esetben viszont berendelek vagy 2 raklap diszperzites vödör már pályázott nepáli extra csúszós vazelint.... hogy lássátok kivel van dolgotok....
Ja meg viszek egy kis házijellegűt, meg jágert....meg amit tudok...
"Hát ha neked bejött, aqkkor nekem is be fog. 110 fölé nem igen emelem az órát, úgyhogy kevéske kilóméter-többletet várok a gumikból. " erre megfelelne neked egy keményebb keverékű gumi is vagy valami más. D211 inkább pályára való. Azt pedig leírtad hogy pályára nem szeretné menni. Jó pénzé lehet kapno dragon,diablo s.corsákat stb hasonló gumikat. Metzeler racetec stb stb
Torkonpuskázni Szobabringát..?
A saját nevedben beszélj te perverz állat...
Akkor ezért zárják anyádék 17 lakat alá a tyukokat..... akikat Karesz ha hazamegy keményen megdugogat.....
Mi a retek van itt?
Csak a saját pöcsöddel és szájpadlásoddal példálózzzzááá....
Na majd ha gyössz a bulira, jól berúgatunk és miközben fexel az összeokádott füvön a sajád híg fosodban és ki-be mászkálnak a gyíkok a segglukadon, majd jól torkonpuskázunk te kis herezacskókelés....
Felvegyelek 6 előtt?