Dottóre! Ha majd ledobom a Brigiket, akkor neked párban kell, vagy elég csak a hátsó? Mert haver ma cserélte el az Aprilia SR125-ös robogót egy Husqvarna SM 125-ösre, aztán ő is 120/70 ZR17-es gumikat használ elöl. Mert ha neked nem kell, lepasszolnám neki
Ja amúgy holnap kezdik csinálni a pályaidomom ami Vasárnapra kész lesz utána jön a dizájnolás már alig várom!
Ja a haverom aki csinálni fogja mondta, hogy leveszi róla a mintát így fog tudni ő is készíteni idomot ha van rá igény
Érdekelne valakit fejidom+hasidom+tankvédő kb 45 papír kérésre lámpa kivágva. K6K7 600-750-re
Kössze. Akkor Vasárnap mégiscsak kinézek. A 3x20 perc meg pont elég is lesz. Ha meg valamelyik rossiutánzat megpróbálja kiütni alólam a Hófehérkét agyoncsapom.
Most vasarnap hungaroringes palyazos ingyenbemenos banzai lesz olcso felmenessel az aszfaltcsikra.3x20 perc 6k ha jol tom.Sok amator rossiutanzattal mer nem draga.De mibenfele programmal is varjak a enfele felos majmokat is.
fasza:D hát a kajáldát már tudom hogy hova megyünk, viszont a motorozással lesz egy kis gond mivel kurva csóró vagyok most reggel nekem még be kell mennem a suliba de utánna ráérek. ugyhogy sztem max megmutatom a várost és kész. ha az ugy neked jó. hány fele keleszted fel úri valagad?
megnézheted a muzeális, 45 000 kilómétert lefutott robogómat is... Csak úgy fitymálóan...
Ja a haverom aki csinálni fogja mondta, hogy leveszi róla a mintát így fog tudni ő is készíteni idomot ha van rá igény
Érdekelne valakit fejidom+hasidom+tankvédő kb 45 papír kérésre lámpa kivágva. K6K7 600-750-re
Tényleg kijöhetne mindenki ökörködni Vasárnap a ringre...
19.-én, szombaton megyek, robogóval!