Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dottóre! Ha majd ledobom a Brigiket, akkor neked párban kell, vagy elég csak a hátsó? Mert haver ma cserélte el az Aprilia SR125-ös robogót egy Husqvarna SM 125-ösre, aztán ő is 120/70 ZR17-es gumikat használ elöl. Mert ha neked nem kell, lepasszolnám neki
miért robogóval, miért nem a kékséggel?
9:30 ig vok suliba de este megdumázzuk
Gyere majd ecsém, mert nagy buláj lesz
megnézheted a muzeális, 45 000 kilómétert lefutott robogómat is... Csak úgy fitymálóan...
Ha ott lesz a Doki féle móka akkor tervbe van véve.
Ecsegfalvára jössz?
Ja amúgy holnap kezdik csinálni a pályaidomom ami Vasárnapra kész lesz utána jön a dizájnolás már alig várom!

Ja a haverom aki csinálni fogja mondta, hogy leveszi róla a mintát így fog tudni ő is készíteni idomot ha van rá igény
Érdekelne valakit fejidom+hasidom+tankvédő kb 45 papír kérésre lámpa kivágva. K6K7 600-750-re
11 körül kéne érkeznem hogy legyen idő mindenre.
Mi az a márkakupa most vasárnap? Milyen márka meg mi a menetrend?
Én megyek!

Tényleg kijöhetne mindenki ökörködni Vasárnap a ringre...
belinkelted az összes gumis hirdetést.
Bar az lehet szombaton lessz.
Kössze. Akkor Vasárnap mégiscsak kinézek. A 3x20 perc meg pont elég is lesz. Ha meg valamelyik rossiutánzat megpróbálja kiütni alólam a Hófehérkét agyoncsapom.
.....utan prassapusztaig egesz kellemes hajtos a resz.A korforgalomtol.
Récccság!
Most vasarnap hungaroringes palyazos ingyenbemenos banzai lesz olcso felmenessel az aszfaltcsikra.3x20 perc 6k ha jol tom.Sok amator rossiutanzattal mer nem draga.De mibenfele programmal is varjak a enfele felos majmokat is.
amugy most kicsit pill, épp olajat cserélek. mindjá jövök azt akkor megdumázzuk
fasza:D hát a kajáldát már tudom hogy hova megyünk, viszont a motorozással lesz egy kis gond mivel kurva csóró vagyok most reggel nekem még be kell mennem a suliba de utánna ráérek. ugyhogy sztem max megmutatom a várost és kész. ha az ugy neked jó. hány fele keleszted fel úri valagad?
A kajáldával szerintem nem lesz gond, majd meghivatom magam a helyiekkel. Ez csak egy amolyan szójáték, mint a "csoki ropi nápolyi".
:D intézzek neked vlaami kajáldát? :D ringlispil alatt mit értesz?
Röviden ez lenne a terv: valamikor délelőtt indulok aztán egyszercsak érkezek, ebéd után cigi-cici-ringlispi aztán haza családiéletet élni.
Máshogy be sem engednének.
na és holnap mikor akarsz jönni? mert akkor ugy kell intéznem a programom hogy egy dumázás beleférjen:D
Vagy a rendőrnap nem is vasárnap lesz? Akkor mi lesz Vasárnap a ringen? Valaki mondja meg mert most kicsit vissza-össze vagyok zavarva.
Június 18.-19.-20.
19.-én, szombaton megyek, robogóval!