Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arson karcollak szúnyog!
Szia Dongó!
Hát nem tudom... Brian nekem semmi ilyet nem írt, és tudomásom szerint a Dunlop D211GP inkább eltolódik a pályagumi kategória felé, mint az utcai. Valószínűnek tartom, hogy a Dunlop magasabb hőfokokat kibír, nem esik szét annyira. Szobamotoros kolléga már jó ideje nyomul ilyen gumikkal, és ezidáig nem hallottam sem tőle, sem mástól ilyesféle panaszokat.
Vágott slicket meg nem veszek.
Szia Bácsi!

Persze, két párat hozok!
Meg grillezett húsok, parasztkenyír, meg savanyúság.... Akik meg a nyúltápot szeretik azoknak esetleg összedobunk valami salit, vagy csak eccerüen legelnek.....
Úgy beszéltük meg, hogy marhapöri lesz bográcsban és a hozzávalók...EZT DOBJUK MAJD SZÉT/FŐ...
A piát és a reggelit azt mindenki maga állja, hogy ne legyen gáz, hogy ki mit eszik - iszik...
Nem maradol szomjas...
Légy üdvözölve...
Ennek örvendünk Crazy!

Lóvét majd kiszámoljuk (takarmány és létszám függő) mindenki értesítve lesz... a szomjoltót mindenki magának intézi... lehet hozni is meg nyalván valóan ott is meg lehet vásárolni. Rokonom (szülinapos) valószínűleg autóval jön, így le tud hozni némi cuccot (hálózsák, szesz, szesz, sör, alkohol és még pályinka is befér a kocsiba), ezt majd leegyeztetjük, de majd próbáljuk megoldani, hogy mindenkinek jó legyen és a huligán motorosok lehetőleg minél kevesebb cumót cipeljenek a hátukon.
köszönöm a meghívást, ottan leszek.píz mennyi és mikor és hova....merazé szomjas nem szeretnék maradni.
Hello
én ettől a sráctól már vettem bukógombát és bukógombás emelőszemet is.én nagyon meg voltam elégedve vele.Korrekt a minősége,szépen ki van dolgozva.hívd fel nyugodtan teljesen normális és segítőkész.
Jó reggelt Mindenkibe!
... ÉBRESZTŐ! ...
Na felpattanok nemsoká a VAS-ra és GOOOO melóba....leszarom az időt, akkor sem megyek BKV-val....
Nágggyon sukár gyerek vagyol Orsi... ...öhhhh, akarom mondani Gyorsi....
Amióta megláttam a pizsis, hálósipkás képeidet, azóta a laptopommal eszem, iszom, alszom....szemem nem bírom levenni a képekről...

Egyébként valóban jó képek lettek ezek rólatok...
Köszönöm, holnap zaklatom!
Már csak reggel fogod látni , így legalább jól indul a napod.
Fel ne merj hívni, hogy milyen jól nézek ki , mert mindenki látja!

http://sportmotor.hu/motoros_k...

Köszi neked Atyánk, hogy megvilágosítottál bennünket.
"Nem véletlen mondják azt, hogy egy pályanap egy utcai gumi, aztán csókolom - kuka, nem lehet többet biztonságosan üzemi hőfokra melegíteni"
Elmegyek veled én is, ha aktuális lesz!
Ha nem akkor is.
Ott a száma a honlapon, hívd fel! (ne most )
Röviden és tömören? Olcsó és jó!
THX, beszélek vele holnap....
Szeva h.gyerek!

Ez tom-tech.hu az adatlapodon is fent van és a képesmotorra dob át ahol mindenkinek van mindenféle eladó motyója.
Most akkor mi is van pontosan... csak hogy értetlenkedjek 1 kicsit.
Idomtörténetre gondoltam, ő fúr-farag igaz leginkább nőket, de hátha ezzel is elboldogul a hülyéje .

NagyMedve én így szeretlek.
Bocs, hogy belefolyok a gumi témába...Inkább vegyél egy garnitúra 0 km-es gumit, mert a pályázott utcai guminak a szerkezete a hősokktól tönkremegy, és akár darabokban is hullhat ki belőle a gumi...Hiába van meg a 4mm a közepén...a pályán sokkal magasabb hőfokon üzemel a gumi mint utcán, pl ezért nem szabad vágott slick-et venni, mert nem melegszik fel utcán...Nem véletlen mondják azt, hogy egy pályanap egy utcai gumi, aztán csókolom - kuka, nem lehet többet biztonságosan üzemi hőfokra melegíteni,a pályagumik üzemi hőfoka 90fok körül van míg az utcainak 40-50körül, és a gyártók is erre a hőfokra tervezik a gumik használatát...a pályagumiknál meg megy x kört aztán csókolom
Persze nem akarlak lebeszélni, csak gondoltam megosztom ezt az apró infót amit a hétvégén szereztem többet látott emberektől...
msn de azonnal!
Szasz Gyors!

Na ez velős volt...
Medve tud okosat mondani? Azért ez kemény lenne...
Vagy Vele az idomkivágást lehet megoldani?
NagyMedve
Sziasztok!

Bukógombát akarok venni a vasra és találtam olyat ami megfelelne de gondoltam megkérdezem a véleményeteket, tapasztalatotokat.

A motostyling-nál van olyan ami jó lenne de az eladó a telefonba hadovált, hogy a 750-es K8-hoz nekik nincs, mert az idomot meg kellene fúrni és ezért nem gyártanak mert senki nem akarja megfúrni az oldalidomot magának.
Itt a link: http://www.motostyling.hu/webs...

Találtam egy fickót aki majdnem ugyanezt gyártja és azt mondta, hogy a K6-K7-K8-ra ugyanaz kell (én is így hallottam)
Itt a link: http://bukogomba.uw.hu/

Valóban jó az a 750 K8 ra mint ami a 600-ra és a 750-re K6-K7re?
Esetleg valaki tud többet a dologról?
Ha meg kell fúrni az idomot, valaki tud ebben segíteni, vagy olyat ajánlani aki nem összebassza, hanem megcsinálja rendesen?

Előre is köszönöm a segítséget!
Íiiinyeeeee vazzzzeee titokban ilyenek vannak Önnél Atyám !

B@szdki a tetőt, de sukár hapsi vagyok e, így pizsiben sisak mögött!
Tetszem mi?!